Дискусия: Чудни цветя

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 27.3.19.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

За какво са цъкалките в магазина, щом се печeлят по време на игра?
    Да си хабим само монетките ли?
    Аз мисля да се ориентирам към храната, торта, монетите и после каквото остане.

Последна редакция: 27.3.19
  2. tanyamery

tanyamery Адмирал

Моля, ако някой забележи от кое излизат повече хартиени торбички, да сподели. Че мъка, мъка още от сега. :cry:

tosh82ira, shiky и .TAINNA. харесват това.
  3. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Моето наблюдение върху изскачащите:
    - от дървета - значително повече семена от торбички, може би 3:1 или 4:1
    - от обори - 1:1 от двете
    - от растения - долу-горе в правилната пропорция 5:3

.TAINNA. и лудакрава1 харесват това.
  4. tanyamery

tanyamery Адмирал

Благодаря.

mushnu4ka харесва това.
  5. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

За реда - 60 игри - 3300 семе и 1980 торби ! Досега с едно поле дървета, едно с животни и едно с ряпа ми изкочиха 390 семе и 170 торби...Отчайвощо :wuerg:>:(:cry:!!! Поне да бяха пуснали и от Баха изкачащи ...

bubolina8, ..koni.., shiky и 3 други харесват това.
  6. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Няма да ни е лесно, но да се надяваме, че до края ще съберем за 60 игри, имам всичко, дървета, обори, растения, но си мисля, че от дългите растения изкача най-добре при мен.

.TAINNA. и AsparagusMintCandy харесват това.
  7. ka-linka

ka-linka Пазител

5 към 1 /семена към торбички/ от две полета, от третото - 7/1
    не стига, че излизат мизерни бройки, ами и неравномерно разпределени

ПЕПЕЛЯШКА и .TAINNA. харесват това.
  8. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

кво толкова има в магазина:eek:o_Oче монетите са фикс идеяo_O
    п.п. тъй както падат фъркатите реда е мираж8)

9. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

o_O

10. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Опитах с растения дълги, после къси, после дървета, обори, мисля, че при мен оборите се представят най-добре. Почти еднакъв брой изскачащи. Но кранчето е много затегнато. БП да вземе да го развърти, че е мъкааа :wuerg::cry:

ПЕПЕЛЯШКА, [[Fermerkaa]], mell и 3 други харесват това.
  11. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Тези изкачащи до никъде няма да я докараме :mad::mad::mad::mad:

ПЕПЕЛЯШКА, shiky, bubolina8 и още 1 човек харесват това.
  12. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

обрах разплодника. От 130 селекции даде 26 хартиени и 23 семена. Безумие! Само похабих СХ-та >:(

13. bubolina8

bubolina8 Комисар

8 изиграни игри само веднъж ми даде 45 монети,даже не запомних комбинацията!

Последна редакция: 28.3.19
  14. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

За оставащото време, с този темп на изскачащи, просто не виждам,как ще завърша без фокуси.Както и да го смятам,дали с дървета,дали с растения....Сметките не излизат.

ПЕПЕЛЯШКА, -dd76-, kakata13 и 4 други харесват това.
  15. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

За мен най-интересни са сандъците с бонуси, останалото ще мисля за какво да го дам.

16. .water.

.water. Обсебен

Сандъците има и 8 купона за комбайна не си спомням скоро да е давано в евент толкова много техника после супер храната играно е къде къде евенти с такива награди ,че с трън да завъртиш няма какво да вземеш оставали са монетки ей така.Всички евенти ако са такива еха ще е яко.

17. billy97

billy97 Стажант

Почти нищо не изскача. Явно е при всички така. Бигпойнт или да оправят изскачащите или да удължат времето на евента. В противен случай е невъзможно взимането на реда и няма никакъв смисъл от подобни евенти. Да си пишат, че се взима само с кеш пари - за да знаем да започваме или не.

ПЕПЕЛЯШКА, shiky, bubolina8 и 3 други харесват това.
  18. adibobi

adibobi Напреднал

и при мен изкачващите са кът, аз отдавна не се боря да изкарам евент до края:oops::oops::oops: но досега дори и комбинация с монети не съм улучила(изиграни 5 игри) нещо взе да ми писва от БП>:(

ПЕПЕЛЯШКА и billy97 харесват това.
  19. mimi123123456

mimi123123456 Главен болярин

В дясната част на екрана не ми излиза табличката с всички използвани до момента комбинации. От къде мога да я включа?

20. Doremi

Doremi Старши болярин

Идея нямам какво да слагам вече, дълги растения, обори, никакъв баланс. Дървета имам само в Разсадника, на 8 семена имаше 2 торби. Просто торбите са малко при тях. Но понеже съм доста зле със семената, явно ще слагам дървета и каквото стане, но дървесна тор няма да хабя, СТ - също, разочарована съм.

[​IMG] Чукни на стрелката.