Дискусия: Чудни цветя

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 27.3.19.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Никъде не видях , но като награда колко е най много могат да бъдат монетите?

2. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Постоянните са 20 във всички варианти, разлика има в тези за пръв път от 5 до 30

Аз мисля като попадна на 1 комбинация само нея да цъкам, вместо да се напълня с парфюми и МП.

-silvieva-, milena7004, .TAINNA. и 2 други харесват това.
  3. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Ами аз вече попадна и като първи път бе само 5+20.Ама си викам да не съм се прекарала и да питам има ли и друг вариантxDxDxD Ше си цъкан само нея и толкова:p

.TAINNA. харесва това.
  4. kakata13

kakata13 Старши болярин

май ще бъде тегаво с изкачащите

.TAINNA. харесва това.
  5. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Между другото няма награда ТО само ТрТО, МП и парички.

.TAINNA. харесва това.
  6. staneli

staneli Старши болярин

Има, даже два пъти ми се пада от различни комбинации. И сандък с инструменти целнах веднъж /тулове/
    Виж при падащото меню за вече направените комбинации, че присъстват като опция.

.TAINNA. харесва това.
  7. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Ясно, вероятно в падащото меню в дясно излиза само това което съм целнала до момента.

.TAINNA. харесва това.
  8. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Със сигурност излиза само това, което на теб се е паднало.

[[Fermerkaa]] и .TAINNA. харесват това.
  9. adibobi

adibobi Напреднал

При мен от две изиграни кошници няма нито една монета, нещо не се връзва:oops::oops::oops:adibobi ID: 19657210

лудакрава1 харесва това.
  10. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Трябва предполагам да нацелиш комбинацията която дава монети.Никъде не е казано, че падат винаги.Успех

.TAINNA. харесва това.
  11. -niksan-

-niksan- Обсебен

От първи опит 20 монети +20 монети,мисля да играя вече само тази комбинация:)
    Комбинацията беше много проста,наредих ги подред цветята до червеното без бялото цвете.

amira, kakata13 и .TAINNA. харесват това.
  12. adibobi

adibobi Напреднал

Постоянните са 20 във всички варианти, разлика има в тези за пръв път от 5 до 30 Поне така е отговорил диването:oops:

лудакрава1 харесва това.
  13. .water.

.water. Обсебен

От третата комбинация 20+30 монетки чудя се само нея ли да цъкам или да пробвам един -два пъти нещо различно първите две точки за баха.

лудакрава1 и .TAINNA. харесват това.
  14. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Так или иначе 30 ще ти даде амо веднъж.20 са постояните.Ти решаваш.Аз набарах една и не мърдам повече

Във всички варианти на комбинация даваща монети.Има който дават ТО , МП и др.

Последно редактирано от модератора: 27.3.19
    .water. харесва това.
  15. .water.

.water. Обсебен

Пробвах още една даде 20+15 монетки:D анимацията е страхотна цветята са мноооооооого красиви.

лудакрава1 харесва това.
  16. adibobi

adibobi Напреднал

най - накрая xDxDxD схванах, голям карък се оказахxDxDxD:cry:

лудакрава1 харесва това.
  17. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Радвам се Успех;)

adibobi харесва това.
  18. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Уцелих монетите, даде ми като начало 10 бонус, може да пробвам и други комбинации, но ще събера най-напред монети.

kakata13 и -niksan- харесват това.
  19. Doremi

Doremi Старши болярин

Вчера помислих, че ще дадат някой "нощен морчо". Тюююю. Да не бях разбутвала. Чак не ми се бере. Адекватно и навреме дават такъв ред. Браво! Дано друг път да няма такива изненади с уж приятното изненадване.

20. kakata13

kakata13 Старши болярин

И аз нацелих монетите с 10 бонус,повече няма да ровичкам продължавам с тази комбинация

-niksan- харесва това.