Дискусия: Чифт единици

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Nov 23, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Чифт единици

В тази тема можете да споделите своите впечатления, стратегии и мнения за събитието.
    Моля, използвайте я по предназначение!

Повече информация

Късмет и много генерали!
    Екипът на Фармерама

.TAINNA. likes this.
  2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

За основните награди в лентата вляво ще са необходими 10 240 растения и 640 изскачащи (според моята преценка ще са достатъчни и за вземането на ъпгрейдите за силоза, но все пак зависи кой как се справя с мини-играта).
    За вземането на 2-те Пикола от магазина ще са необходими 14 240 растения и 890 изскачащи.
    А за вземането на всичките награди вдясно (според предишен личен и на други играчи опит) - поне 180 игри, т.е. поне 28 640 растения и 1 790 изскачащи. Но няма как да се прецени точно колко.

3. Bamze

Bamze Главен болярин

Това събитие ще го играя. То е сред любимите ми. Харесва ми да мятам зарчетата и дано късметът е с мен :p
    Дано да успявам да хвърлям печеливши комбинации зарчета.
    От наградите вляво и вдясно - каквото и колкото успея да взема, добре са ми дошли!Играя за кефа от самата мини игра!;)
    Приятна игра на всички играещи и спокойна почивка на пасуващите!

4. buba62

buba62 Главен болярин

Естествено, че играя, обичам хвърлянето на зарове. Освен това искам всички награди, допадат ми.
    Тактиката ми е максимално бързо да отгледам около половината от славата на играча и да събера колкото се може повече шейкъри със всякакви налични бонуси, ресурси и под., включително ако имам бейби-бум със селектиране, ако няма - вероятно пак да, обмислям го още, имам супер храна, а също имам какво още да селектирам. След това останалата половина да отгледам само с вода и тор.
    Приятен следобед, фермери! А на играещите желая и успех със заровете през следващите дни!

Last edited: Nov 23, 2021
    лудакрава1 likes this.
  5. sinkara10

sinkara10 Стажант

ще трябва бая супер тор май

6. tanyamery

tanyamery Адмирал

Най ми харесват 6 часа за зреене на редовете.

kakata13 and -niksan- like this.
  7. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

10 хиляди ще ги изкопам, но повече без бесурси е мазохизъм, а не удовоствие, освен ако от врътките не се паде нещо читаво, което напоследък е рядкост. Обичам да мятам заровете дано да имам късмет.

8. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

9. xari_myri

xari_myri Ветеран

Започнаха да прекаляват със тези техни проблеми,вече взе да става досадно и дразнещо>:(

10. ZORBA13

ZORBA13 Напреднал

Че има проблем има ,ама поне да бяха дали точен час на започване .:oops:

11. koteto9

koteto9 Анализатор

това е вече наглос

12. dobrinka1953

dobrinka1953 Подрастващ автор

докога е отлагането

13. Zlobara

Zlobara Активен автор

Казва ли ти някой пък и смееш ли да питаш.

14. dobrinka1953

dobrinka1953 Подрастващ автор

ехоооо.....о има ли някой

15. .water.

.water. Обсебен

***** обрах китките за изскачащи и ми тече 2х+1 и 100% и какво пак дърво...............

Last edited by moderator: Nov 24, 2021
  16. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Някак си не ми стана по-леко като разбрах, че не съм само аз. Добре бях започнала да започвам събитията на следващия ден сутринта... Както и да е.

dedoto likes this.
  17. radito01

radito01 Прохождащ

чакаме

18. -sindi9-

-sindi9- Кандидат за признание

След като си знаят проблемите,4е играта не им върви както трябва,къде се бяха засили да пускат и топ и зарове,и сезона и ето едно по едно как увисват с нещата

19. .water.

.water. Обсебен

То за късмет съм почивка и да наваксам ,че събота няма да мога през деня да влизам ей ти късмет скапаняците пак се оакаха от лакомия е тяхното сезонни билети кошници мошници ала бала .Една година не могат да оправят една игра тийнеджъри да бяха наели да са я оправили.

mon9, -dd76- and [[Fermerkaa]] like this.
  20. kazmin_tamara

kazmin_tamara Напреднал

аз си активирах 2+ , обрах китките и като видях, че вълшебното дърво не дава нищо чак тогава се усетих и прочетох, че има отлагане. Късмет....

mon9 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.