Дискусия : "Чифт единици"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от KAtanasova на 26.7.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. БашФермер

  БашФермер Генерал

  На драго сърце бих ти подарил 3 Харита, но за жалост всичко съм разменил, за мен ни едно не съм си оставил, но Торнадо има много...от моята колекция, бая съм му дал - Торнодо не са стискай, дай на човека 3 Харита.
   
  esz102, The.Farm и aylakz харесват това.
 2. The.Farm

  The.Farm Болярин


  Да! Господин Торнадо, послушайте човека. Всичко може да се размине и без... хмм... последствия, иначе лошо, лошо...  П.п. Всичко е на шега, благодаря на всички, че търпят простотиите ми и каламбурите. Правя го за забава, а и на мен също ми е забавно и разпускам докато съм в нета така. Пък дано съм накарал поне някой да се засмее.
  Не, не искам нищо, благодаря.
   
  Последна редакция: 3.8.17
  esz102, milena7004, aylakz и 5 други харесват това.
 3. sm0uk3r71

  sm0uk3r71 Адмирал

  аз пък искам мъ не дава:(
   
  The.Farm харесва това.
 4. Kalina_A

  Kalina_A Активен автор

  Охооо, баш ми е драго да видя, че Баш легендата се е завърнала тук! Радост за окото! Този форум имаше нужда от живот и хъс, дано повлечеш крак и за другите Големи да се завърнат.

  А за Торнадо - понеже знам, че е скромен човек и не иска да те кара да се чувстваш неудобно, та няма никога да си признае колко пъти сме си блъскали главите да ви разберем стратегиите с Хондата. Аз тука едни файлове си пазя с вашите постове от предишния форум и сме ги разучавали кое как става. Истината е, че никой не се сещаше да експериментира по този нестандартен начин с играта. ;) Гледам, че сега пак помагаш и обясняваш кое как става, то така се става голям - като се споделя. (това е съвет за мераклиите, дет уж им се иска, ма нямат желание :D )

  Да не говоря, че с вас направихме най-хубавите сделки на ПиТ (макар и наистина да ни поодрахте тогава).

  Легендите, неслучайно сте легенди. 8)

  P.S. Торнадо, че много е помагал и подарявал (включително и на мен), не може да се отрече, но знам, че скромността му пречи да признае, че има и по-големи от него в тая игра, и нали съм будната му съвест, реших да споделя от негово име. :)
   
  Последна редакция: 4.8.17
  esz102 харесва това.
 5. БашФермер

  БашФермер Генерал

  Калина, бях на Ти с играта, сега не съм толкова дървета, растения и животни са въвели, че ще ми трябват 6 месеца само имената да им запомня, но пък набарах няколко тънкости, които не сте коментирали, а на мен ми бяха много от полза. И тази прословута парола за пазара, която се е разкрила най-накрая и тя ми свърши чудесна работа, спестява много време, но The Farm ако ми направи услуга да ми даде да прочета поста, в който коментираше, че се е говорило за помощните ферми, че не били проблем да го прочета ще кажа ако е в реда на нещата какви съм ги свършил.
   
  esz102 и Kalina_A харесват това.
 6. Пума~`

  Пума~` Ветеран

  Ще е интересно да споделиш :p
   
  rozalia11 харесва това.
 7. Doremi

  Doremi Ветеран

  Аха.
  [​IMG]
   
  Kalina_A и lyd_s_motika харесват това.
 8. tani1980

  tani1980 Генерал

  Точка 4.2 в случая, заповядай нещо че не съм Фермера. ;)
   
 9. The.Farm

  The.Farm Болярин

  "4.1 Пушинг

  Пушингът е строго забранен в някои игри на Bigpoint. Под пушинг се разбира взаимодействието на два или повече акаунта с цел да се постигне предимство от какъвто и да било характер най-малкото при един от тези акаунти.

  Във Farmerama е забранено само облагодетелстването на собствения или друг акаунт чрез използване на неупълномощени методи, скриптове, софтуер.

  Всички взаимодействия между акаунтите на един или повече играчи, които се извършват ръчно, не се считат за пушинг, поради което са разрешени.

  4.2 Мултиакаунтинг

  Под мултиакаунтинг се разбира използването на няколко акаунта в игра от един и същ играч. Това се допуска само ако администраторите на играта изрично потвърдят, че това е разрешено за конкретната игра.
  Във Farmerama разрешаваме мултиакаунтинг само ако акаунтите не са били създадени/не са били използвани със скриптове или програми."


  От тук насетне, само фантазия и желание да имаш, ехеее, много неща стават. И макар Баш да има намерение да ги сподели, и да са напълно разрешени, по-добре да не го прави, че ще има рев до небесата, усещам, ахахахаха... Нека аз понеса този път тежкият товар от ругатни под нос, обвинения от типа - чийтърииии и т.н. Хехехе, мистър Пинки ще проговори за Омертата... Ахахахахаа

  Най-елементарен пример за новаците давам - защо мислите вдигнаха необходимото ниво при създаване на нови ферми (еднодневки им викам аз) за разпращане на подаръците... за да нямаш възможност моментно да пращаш подаръци... от платените! Все още може... и е разрешено. Хасан ще яде ли баница или... ;) И това е само едно от малкото неща за пушинг при сателитките...

  Сам съм се сещал за тези неща, Баш ще ме извиняваш, може би защото имам "престъпно съзнание". За пазара се досещам какво може да става ако набараш два акаунта лични на един пазар, тук вече съм чел за това, но не съм дълбал в тази насока. Въпрос, Баш как мога да си изпратя едно псе 007 на основната ферма. И това не е риторичен въпрос, питам сериозно. По златните листа ли да се гледа, ами ако не съвпаднат за двата акаунта?
  Ехехехехе... шмекерии много. Пиратски залив, календари и т.н. Но и мързел много при мен. Но ПиТ се задаваа-а

  Още нещо, макар да е позволено ръчното взаимодействие в мултиакаунтинга, ако се каже всичко... ми се струва... че ще дръпнат шалтера. Така че, нека всеки сам да се сеща. Всеки има глава на раменете, да помисли... ако желае да е по този път и после... както иска да играе и както иска да използва наученото. Стига да е в рамките на правилата на играта. Иначе сам си носи последствията после

  Аз играя с пари в тази игра, защото все още мога да си позволя да давам по 30-40 лв на месец, и то не всеки месец, но за някои неща. Домашни любимци, помощна техника за месец (от мързел), стари редове (не издържах и си купих реда дето дава чатни, ахахах) Не са много парите за някои от по платежоспособните играчи в тази игра. Не са и малко за други... и то не защото не могат да ги дадат, а защото не виждат смисъл. И аз уважавам това. ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ИГРАЕ КАКТО ПРЕЦЕНИ ЗА ДОБРЕ СПОРЕД ВЪЗМОЖНОСТИ И ВРЕМЕ. Стига да е по ОУП. Е, аз играя по ОУП-а. Точка.
   
  Последна редакция: 4.8.17
  ..koni.. и tani1980 харесват това.
 10. Kalina_A

  Kalina_A Активен автор

  Ех, знаех си, че нещо интересно пак ще се случи. Радвам се, че има раздвижване! Аз също парясах играта откак я превъртях. Успех с наваксването и ще чакам с интерес новите постове. :)
   
 11. БашФермер

  БашФермер Генерал

  Ми аз всичко ръчно си правя, програми не използвам, значи квото и да се пише си в реда на нещата :D така ли?
  The farm, доста имам на моя пазар, но с формулата е лесно набарването, преди беше тото, сега си е вече точна формула ;)

  но и ти си прав, тук каквото се е казало, после се порязва много бързо!!!

  колкото до кучето ти - няма начин. продаваш го и после наливаш парите под формата на подаръци в основната, продаваш ги и си купуваш. За следващият път селектираш само във ферми на пазара ти. Това е лесно правиш ферма има над 1000 храна в нея, селектираш, обираш всички животни от дървото със звезди и после мяташ.

  Кое това куче 007 бре, последното ли? До сега за него рових :D ако е то направи си един неонов обор с него и го ползвай за разменна монета на ПиТ, макар, че ще си на загуба, те вече не са ценни като преди. По-добре в полезни стоки да го налееш.
   
  Последна редакция: 4.8.17
  The.Farm харесва това.
 12. The.Farm

  The.Farm Болярин

  Имах предвид да си го самозакупя от пазара... от единия акаунт на другия. Може, нали? Или... Кое се гледа, за да разбереш кога две твои ферми са на един и същ пазар, номера нали... по златните листа ли... дали двете ферми са ти на един и същ пазар.
   
  Последна редакция: 4.8.17
 13. БашФермер

  БашФермер Генерал

  трябва да са на един пазар, иначе не може. за тва ти казах ще селектираш само във ферми на твоя пазар, сега вариантите са или парите в продукти, или обор. средно положение няма.

  Пишете предложение да могат да се разглобяват оборите на съставни част :D :D :D така пращаш си го, разглобяш и ти си човека :D

  преди гледахме златното листо, отиваш на 1400 цена и колкото е остатъка след запетаята е пазара, предложенията са на човек с ник sanny-26- за по лесно има вече такива калкулатори в доста сайтове въвеждаш и ти казва кой си, а има и формула, по която може и сам да си сметнеш, но разходи се сега до златното листо.
   
  Последна редакция: 4.8.17
  Doremi и The.Farm харесват това.
 14. Doremi

  Doremi Ветеран

  Преди време, мисля че от екипа някой беше писал, че човекът, който е поддържал това, да виждаме номера на пазара, вече не го прави, отказал се е. Ако греша, да ме поправи някой.
   
 15. BiGFarMad

  BiGFarMad Подрастващ автор

  Мараба, селяни и фермери, чичо Хоумър се завърна. Тоест, аз съм злия брат близнак на Фарми. Е, това е първата ми ферма (Да бъда точен... не е... Първата ми е от 2013 година, но прекъснах да играя тогава, точно преди експреса със секвоите. Ще се пукна от яд... будала си мистър Пинки, но и забравих паролата отдавна. Жена ми ме запали по тази игра).
  Ех, спомени, спомени... сега влязох да видя помияра още ли е тук, трябва да е пукнал до сега бре, като няма кой да му хвърля кокали :cry:Смятай откога не съм влизал щом намерих плевели, а те вече са махнати от играта.
  Ама да се развъртиш с греблото нищо няма да закачиш, пусто, пустоо... ликвидация и прехвърляне към The.Farm.Ltd, ахахаха


  [​IMG]
  П.п. Тук е гадината, ама подивяло... проклетията скочи да ме хапе... Добре че кокошки имаше много... та, гладно не е останало. Страхиле-е, Страхиле, елаа тука моето момче, не... нямъ хапиш, гад. Да видим ко ща праим, че ПиТ наближава
   
  Последна редакция: 4.8.17
 16. БашФермер

  БашФермер Генерал

  ами на моя пазар си има златни листа на 1400,06 по 6 бройки, е даже от двама човека има напускано. Та може да се ориентира човек.
   
 17. zorro58

  zorro58 Болярин

  при мене няма на тази цена , по 500 са , този метод на определяне на пазара , вече не е меродавен, има една екселска таблица
   
 18. Пума~`

  Пума~` Ветеран

  В крайна сметка можем ли да разваляме розовите обори и да си взимаме животните ?
  Това не го знаех :)
   
 19. mushnuk

  mushnuk Жива легенда

  Не, не можем.
  Башът пише някой да направи предложение за това, че белким се реализира тази възможност.
  Но и аз мисля, че имаше такова предложение, ако не ме гони егенозата.
   
  Doremi и Пума~` харесват това.
 20. Doremi

  Doremi Ветеран

  Нямаш егеноза. Права си.