Дискусия: "Чифт Единици 2"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by KAtanasova, Nov 29, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. staneli

staneli Старши болярин

Просто не мога да не се изфукам, ще ме прощавате.... Преди да обера славата на играча /вече на малки поленца и на трите полета/ минах през колелото, за всеки случай, и... бам - 200 % плевня за 12 часа /на 5-то или 6-то въртене/.
    Сега се чудя да тургам ли джезвето с кафето xD или да навивам часовника xD. Пляснях даже и супер тор, да се възползвам колкото се може повече от момента... Единствения ми обор на горската поляна е дивата антилопа - еми кеф си е, по 3 броя дава, ще я храня и нея със СХ. 12 маймунки паднаха и от неоновия обор.... суперрррр!
    Хайде и на вас такъв късмет пожелавам!!!

2. Пума~`

Пума~` Ветеран

Браво, честито ! Остава само да удариш ниво 200 и радостта ще е голяма ! 8):D

staneli and milkoga1 like this.
  3. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

И аз като теб след 2 часа, реда е взет и нареден

eva-mina, Пума~` and staneli like this.
  4. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Растението ще е готово до утре сутринта, но с изскачащите е много зле положението. Явно ще почака реда си редът :) ... Боже, сега видях, че съм ударил и аз 200 %, бях останал с впечатление, че са 100... Съвсем съм се отвеял...

5. staneli

staneli Старши болярин

Малко над 10 милиона ТО още ми трябват, та утре и това ще стане :p.

6. Пума~`

Пума~` Ветеран

и аз да се похваля.. днес се навършва 1 година откакто играя фармерама и ударих 122-ро ниво. :)

7. pepa551

pepa551 Анализатор

Безумие.com-игри,пъзели и пасианси
    Не се притеснявай, а направи повече зарчета и след няколко игри, всичко ще ти се изясни;)
    Успех:)

8. staneli

staneli Старши болярин

Ехааа, ти си новия Баш Фермер! :)

..koni.. likes this.
  9. milkoga1

milkoga1 Господар

Чи браво.:) Упорит си,все още имаш тръпката.

..koni.. likes this.
  10. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

22 броя изкачащи, ми трябват и куеста е миналоxDxDxD

11. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз не съм събрал точки още да взема стикера, макар че минах 2 игри. С тоя късмет не вярвам да стигна и до средата.
    Има доста обори за жирафи и тайнствени дръвчета и обори за соколи, те ме блазнят от наградките. До лотарията с пингвини и дъждовници едва ли ще стигна.

eva-mina likes this.
  12. bim177

bim177 Обитател

Малко ми се струваха ,да нямам харита но живи и здрави да сме до където стигнем

Last edited: Dec 1, 2017
  13. polina_78

polina_78 Подрастващ автор

Голям брой изскачащи от поле - 4 - 5 броя, шегуват ли се от БП. Губиш интерес след такъв резултат да играеш.

БашФермер likes this.
  14. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

14747 от растението... и 314 изскачащи :) Такова е положението без Харита...

eva-mina and gradinar4eto like this.
  15. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

18 игри едва 3220 точки
    Края ще го гледам през крив макарон:mad:, само веднъж 5 еднакви:mad:.

16. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Аз какво да кажа от 48 игри, 7220 точки:cry::cry::cry:

17. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

4 игри все още нямам 500 точки.

18. SmetAnka

SmetAnka Напреднал

Леле 26000 - кога ще ги направя? Далечна работа ми се вижда това>:(:cry:
    21 изиграни игри - 3650 точки.

19. riomde

riomde Активен автор

Искат 16 шейкъра за една чаша, при едно обиране, не събирам за 2 бр, оправете кранчето, БП.

20. tani1980

tani1980 Полубог

Е га ти майтапа, е га ти подигравката! От 19 изиграни игри само 2530 точки. Много са пипали този път, естествено не в наша полза. Изскачащите също са малко. :mad: