Дискусия: Чешки корени

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Styx, Apr 13, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Ай, и аз да са драсна, че да не се чувствам в изолатора - още 120 граната и евента е в архива.
    Четох, четох и едно не разбрах - що за нужда за дразги? То, лошо няма от един здравословен спор /изпуска се адраналин, човек процъфтява :D/, ама три страници... Не се смятам за много умен играч, щото играя по инерцията на играта - докарала съм го 93 ниво без много умисъл и стратегии, ама все съм понаучила нещо. И едното от тях е, че смисъл в споделянето на стратегии няма. Никой не чете. Мен ме заболяха пръстите да обяснявам как се минава евент с изкачащи без проблем, например. Който има идея, я споделя. Друга работа е дали ще ти влезе в употреба - ама не изяждайте доброжелателя, все пак си е направил усилието да предаде някакви знания и то струвами се безкористно.

Това и мен много ме вълнува и най - вече как по д....лите да се отърва от него :D

2. Последните 5 граната ми изскочиха от едно поле царевица.
    Покрай куеста успях да науча и някои нови неща (бучките захар за пръв път били произведени в чешки завод през 184... г. и т.н.).
    Редичката от наградите определено ще си я ползвам.

ПП1 Амхимикът преди доста време го докарах до 4 ниво (игра да става от една страна, от друга - за всеки случай, ако измислят някаква по-смислена употреба). Джуджетата вършат някаква работа с бонусите си, ако на човек му се занимава да ги произведе и извади на полето след това. Занятът не ми пречи, мандагората се трупа. Но и не ме напуска надеждата, че ще му дойде и на този занаярт времето, пък то точно времето ще покаже...
    ПП2 А за сметката да се произвеждат яйца - ами с ххл яйчено не е никак зле, точиците от него са една идея по-лоши от тези на култовия бадем ххл, отделно яйцата винаги са се търгували сравнително бързо и безпроблемно.

Last edited by moderator: Apr 17, 2015
  3. zorro58

zorro58 Главен болярин

редчето е сложено , на мене си ми харесва, успех на всички

4. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Охххх милооо келепирченцето е изцяло за швабченцата да им се изпотрепкаме да им играйкаме куестовете за да сберем звездички за занаятченцето П.П.Скъпооо ако нещо са ти странни излиянийцата ми...отговарям както е модерничко вече в форумченцето,хехехеее

MARV3000, radgx and majstoraaa like this.
  5. -niksan-

-niksan- Обсебен

И като си го отворил само събираш мандрагора,вместо нея може друго да т изкача от полето.Аз направих голяма грешка че го отворих:cry:Имам над 50 000 мандрагора,ако беше захар супер щеше да е:):):):):)

6. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Да, де, точно там е проблема - само се трупа!:)

И при мен са бая - около 40 000. Можеха да са по - необходими 40 000 неща!

Мариана07 and -niksan- like this.
  7. radgx

radgx Стажант

Не искам да правя нова тема и затова пиша тук. Днес приключих със нужния брой растения и ми оста само червения гранат. Днес си посях други растения и не и се падна нито един червен гранат. Та въпросът ми е следния: само от растенията от евента ли може да ми се падне червен гранат или просто съм карък :D

8. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Според някои слухове трябваше да има нови рецепти за алхимика, но като гледам и тези които имаме не се използват. Аз имам доста джуджета, но така и не съм ги използвала - повече ползвам продукти от пекарната, спа-центъра и сладкарницата.

Пробвай с дългорастящи растения, от тях повечко излизат от изскачащите предмети - аз от праз на малки поленца само с ЯМЧ и на трите полета изкарах 76 бройки.

Last edited by moderator: Apr 17, 2015
    черешка likes this.
  9. desi232

desi232 Посланик

моля ви за помощ трябва ми червен гранат:(:cry:

10. -niksan-

-niksan- Обсебен

Да помогнем на момичето:):):):)

черешка and desi232 like this.
  11. bayVasil

bayVasil Знаменитост

Помагам, има едно не писано правило - помогни си сам, че и БП да ти помогне;)

-helixme4o- likes this.
  12. desi232

desi232 Посланик

аз до колкото мога се справям сама

Last edited: Apr 17, 2015
  13. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Ех милоо пак си се разсеяло съкровище,само отговаряш а не четеш,човекът преди 2 дни сподели че е на 15 ниво ти чак на праз го засили,хехехеее.....

Last edited by moderator: Apr 18, 2015
    bilq76 and xari_myri like this.
  14. desi232

desi232 Посланик

не ми достигат гранати,моля испрате те ми

15. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Ако си сял/а моркови или пшеница, 100 % няма да има много гранат. Не знам кое ниво си, но пробвай с най - дългорастящото си. Виж и луксозния хмел по колко граната ти дава на сеене и ако от него е по - доволна бройката, сей - може сега да ти е ненужен, но ще си събереш повече от изкачащото, а после ще ти го обменят за някоя точка и пара.

zorro58 likes this.
  16. anych

anych Младши експерт

Здравейте! Изчетох цялата тема и имам въпрос. Тези куестове никога не мога да ги завърша докрай. До колкото разбрах, една от тактиките е да се сложат малки полета и да се яде ЯМЧ. Правилно ли съм разбрала? Всички ли полета ги правите малки или...? Успях да си взема вълк, таралеж и липа, но ми се искаше много да отворя и реда... Ясно е, че няма да успея, явно нещо не правя както трябва щом не мога да завърша куестовете докрай. До сега садя винаги на големи полета и гледам да използвам ЯМЧ и тиквения мармалад. Ще съм благодарна за идея за стратегии, как да ми стига времето да завършвам тези куестове.

черешка likes this.
  17. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

radgx е на 25то ниво. Най-дългорастящото е теменужка за почти 4 часа. Затова при него е много изгодно да сее луксозния хмел за повече гранати и ТО.

сее се на малки поленца защото на мястото на едно голямо поле слагаш 4 малки от които взимаш 16 броя семена с ЯМЧ. От едно голямо поле с изядено чатни взимаш 7 броя. Без ЯМЧ малките поленца не са изгодни.

18. zorro58

zorro58 Главен болярин

първо си активираш няколко ямч със 1самата невинност и едно пинки пай за удължаване на времето, след това първите семена ги разсаждаш на големи полета като ги поръсваш с вода , тор , супер тор и тор на мими , после ако имаш от супер торта още ги разсяваш още веднаж на големи полета и тогава вече минаваш на малки[/QUOTE]

19. anych

anych Младши експерт

Ясно, значи като използвам ЯМЧ да сложа малки поленца навсякъде. Благодаря за бързия отговор. А искам да попитам извън този куест, ако примерно използвам ЯМЧ и тиквен мармалад заедно или 2 тиквени мармалада, или 2 ЯМЧ, увеличава ли се бонуса на полетата? Ще ми даде ли и от двете неща бонис или се натрупва време на конкретния слот за банус?

черешка likes this.
  20. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Ако изядеш повече от 1 ЯМЧ или тиквен, се натрупва времето, а не броя от бонуса. Чатнито дава 2 броя на поленце, а тиквения мармалад дава 1 брой на поле. И двете не можеш да ги активираш едновременно избираш само единия продукт, в случая ЯМЧ е по-изгоден.

Thread Status:
Not open for further replies.