Дискусия: Честита пролет!

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Mrs.Capricorn на 1.4.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

Не си само ти, аз също освен точки и пенита друго не видях. То комбайна дето ми го даде, за какъв ми е зор, като не е купонче. Падна ми се снощи, легнах да спя, днес му изтекло времето вече.

mianst, MARV3000 и черешка харесват това.
  2. черешка

черешка Старши болярин

Ох, моя комбайн за 12 часа получих сутринта към 7, доволно,лепнах един за 36, няма лошо,върви, за това с букетите мисля да предавам през деня, че вечерите с тези комбайни...се губи смисъла. Да, точки, точки,пари,айде доволно,няма да се оплаквам...вдигнах едно ниво от тези букети, чудо! :p Ама имам усещането, че нещо е прецакано - само точки падат.... хм! xD

mianst, MARV3000 и tutifruti9 харесват това.
  3. bruk67

bruk67 Стажант

Много ми харесва Великденското събитие ! Аз имам 6 ферми ! Хубави са наградите.Паднаха ми се (говоря общо за фермите)-и парички и точки опит за фермата и острова,обор,заг.стръкче,чатни,комбайн 48 часа в 2 от фермите ! Много ме кефи честичко да получавам награди за труда си ! Много се забавлявам и съм доволна !!! Пропуснах-едно зайче ми подари 2 златни банана !

Последна редакция: 3.4.15
    черешка харесва това.
  4. черешка

черешка Старши болярин

И на мен мн ми харесва! :p Ама мн точки ми дойдоха еднотипно... да се похвалиш с обори и дървета. :p

mianst, MARV3000 и FrozenKiss харесват това.
  5. Привет, 100 букета са необходими за запълване на лентата. Инфото е едно и също, но на едното място е без натрупване, на другото с натрупване.

П.П. При мен тази сутрин се падна и стръкче.

mianst, черешка и FrozenKiss харесват това.
  6. черешка

черешка Старши болярин

Да се похваля, парички пак 10 000, пак точки, пак храна една бройка и на финала обор орион! :p Наградите се раздвижиха, бях се притеснила, че само точки ще имам. :)

mianst харесва това.
  7. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Обора-оранжеви патици, второто стръкче-нар, сложих трето стръкче

mianst и черешка харесват това.
  8. черешка

черешка Старши болярин

Ох..... крайно време е оборите да ги променят, уж загадъчни - да не се падат повече обикновенни животни!
    Аз моя го сложих сега, после ще видим какво ще е.
    Хубави бройки стръкчета ти се падат. :p
    Другото надежда за хубавите видове.

9. zorro58

zorro58 Главен болярин

обора ми е вълча пещера , но днеска 6 купона само точки

FrozenKiss, cecka66 и черешка харесват това.
  10. черешка

черешка Старши болярин

И аз бях с мн точки.... бравос, това е добро попадение, моето по-късно ще стане, да видим. :p

11. pif4o335

pif4o335 Кандидат за признание

Хахаха БъгПойнт не изневериха на себе си :) Засипаха ме с пенита и точки, особено това с пенитата си е гавра - само лалетата за букета на пазара ще продам за 6000 пенита :( Освен пенита, точки и тук таме по някой комбайн (продължава порочната практика да се разделя техниката на комбайн, сеялка и прочие...), а да и 2-3 пъти по една дървесна тор. Като казах, че евента е на светлинни години от "удари Лукас"... сега ти се пада някакъв загадъчен обор и го курдисваш на полето и чакаш половин ден да ти се излюпят не'кви жълти патици... Освен това бройката на растенията отдавна изпревари държача за букети, та за какво са ми тез' милиони лилии без държачи?!?!!?? И накрая държачите и лилиите дето ще обера за к'во са ми като няма да мога да ги материализирам в букет?!?!??

MARV3000, zahar4eto и FrozenKiss харесват това.
  12. eeeeeeeve1

eeeeeeeve1 Стажант

не разбрах очилатото яйце дето го спечелих къде да го търся

13. zorro58

zorro58 Главен болярин

при вазичката

14. daniandd

daniandd Кандидат за признание

от стръкчетата папагалско дърво и нар XXL ,точки и пенита един обор ще го видя след 5 часа

zahar4eto и FrozenKiss харесват това.
  15. FrozenKiss

FrozenKiss Познавач

Наградите се поразнообразиха. От стръкчетата един Тамаринд и Рожков. Чакам един обор да видим каква ще е кокошката xD и няколко супер храна и комбайн ми се паднаха. По-добре е от точките и пенитата, с които ме заринаха малко по-рано xD:cry:

Последна редакция: 3.4.15
    MARV3000 и zahar4eto харесват това.
  16. Annabelx

Annabelx Велик майстор

Kъде ми са малките,красиви зайчета с розови ушички?На кого ще подаря букет?

17. MARV3000

MARV3000 Ветеран

Продължават пенита и точки. Два сандъка с инструменти и дървесна тор за разнообразие. Нищооооо

mianst и FrozenKiss харесват това.
  18. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Много кофти, че не показва колко букета остават до приключване на задачата. Тия зайци са ненаситни! Имам чувството, че подарявам, подарявам, а зеленото не мърда от едната задача към другата

черешка, снукърʁбг и MARV3000 харесват това.
  19. Annabelx

Annabelx Велик майстор

Все още ми ги няма зайците.

20. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

В прозореца на ивента горе в ляво на екрана "цъкнато ли" ти е малкото цъкче под зайчето?

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.