Дискусия: Честита пролет!

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Mrs.Capricorn на 1.4.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

хахах.......... рокля искала нашата, 1 пешкир ти стигаxD:D

[[Fermerkaa]] харесва това.
  2. Styx

Styx Guest

еййй гати и скръндзата дет си, не стига,че нема ти да ми я купваш ми пак много ти се види :p
    глей хората ме мислят за добро и почтено дете - взимай пример от тях :D:D:D:D

3. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Ба като гледам колко "пояснително" е инфото както винаги за куестът вземи си искай по левче за тълкование и ще си събереш за бална рокля в едно с чипици даже :D :D :D

4. Styx

Styx Guest

ай моля ти се, аз си търся роклята щот ме прекръстиха и традицията е такваз и въобще не разбирам за кви левчета ми говориш:oops:
    ако имаш да ми казваш нещо давай направо с думи прости, щот аз от позивни не разбирам много.

5. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Ред с 3 цъкалки, това е наградата, не вярвам зайчетата да дават нещо повече от 1 мими тор, 1 дървесна тор или някой друг вид торxD, другото ще е случайно попадениеxDxDxD.
    Ти решаваш кое е по-примамливо:p.

6. marto_spider2998

marto_spider2998 Стажант

в една от анкетите имаше питане какво да се подобри в евентите.отговорът събрал най-голям процент беше- "по-малък брой на исканите растения"....15 000 лилии???

7. baiete

baiete Болярин

Е как можа да го напишеш това дано да ти се бъгне клавиатурата следващия път като ти хрумне да пишеш таквиз работи xD Ората се постарали и се надяваме да са развързали чувала с подаръци :p

Много ли са ти все пак са на 5 часа като им сложиш вода отиват на 4 с малки полета и ЯЧ по 2000 бр. и горница на обиране 8)

8. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

и поне ще е реален, а не виртуален:D. Весело изкарване!

Valkaaa76 харесва това.
  9. pif4o335

pif4o335 Кандидат за признание

Отдавна не бях влизала, но този евент подозрително прилича на един евент, дето няколко пъти ме фалира за една седмица, но го пребих Лукас с кеф тогава :)

kismit харесва това.
  10. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Със сигурност:music::music::music: и пак ще има време и за куеста:p.
    Весело изкарване на язовира:p.

11. kismit

kismit Активен автор

И аз си помислих същото :) Само подаръците се различават - при Лукас имаше и по-големи награди :)

12. staneli

staneli Старши болярин

Да.. и аз видях сходството с куеста за Лукас, но не съм сагласна, че при Лукас имаше по-големи награди. За тогава може и да са били големи, но сега вече не са. Например тогава се радвахме на звездите, т.о. и оборите класик++, но сега ако ни се падат тия неща, повечето играчи ще са недоволни. Така че, всичко с времето си. Мисля, че този куест е даже по-добър от Лукас предвид наградите.

13. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Ей тия модки как се правят на приятно разсеяни :).....тургаш една касичка(тип прасенце) и за всяко разяснение на куестът ти пускат по левче,аз ще се направя на рус и ще питам поне 3 пъти,че да сберем за рокля,чини ми се че от пинтилъка на Ваня само туй е спасението :D

14. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

В тоя ред на мисли, който пита и получи отговор, той пуска парички в касичката! xDxDxDxD

15. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Правилно и ще екипираме модките за чудо и приказ,и те са хора все пак :)

16. zorro58

zorro58 Главен болярин

взех си първата наградка от 5000 евро :))

pif4o335 харесва това.
  17. *crusader*

*crusader* Стажант

Това твърдение е несериозно/меко казано/!!!8)

Има два култови евента в тази игра:Първият есенен празник на реколтата и Лукас! Този евент може да е скромно/ама много скромно/xDнапомняне за тях,но ако тръгнем на сравнения /за тогава и сега/:wuerg: тия късогледи зайци,дето ви се мотат:D по полетата,трябва да ви ЗАМЕРЯТ С ГУЛДЕНИ, през целия евент!:oops:

п.п.При Лукас,освен звезди и обори имаше и: МНОГО супер храна,XXL-дървета ,а и доста добри суми МП,а и най-важното не зависеше :ОТ ЕДНО НОВО РАСТЕНИЕ,което ти е определящо в целия евент/настоящия/,и което не можеш да продаваш на пазара,а трябва и да мелиш.Като направиш 600 суперхрана от този евент,може и да поспорим.

bayVasil, xari_myri, kismit и 3 други харесват това.
  18. pif4o335

pif4o335 Кандидат за признание

Те и останалите наградки ще са подобни, но разнообразие да има, че иначе доста от играчите избягахме от играта :)
    Въпреки че някой твърдят, че Лукас давал по-кофти награди. Тогава се харчиха пенита и получаваха неща, които се купуваха само с гулдени. Все ми е тая всъщност, ще поиграя малко за кеф и до следващия Лукас xD

mell харесва това.
  19. черешка

черешка Старши болярин

Някой предаде ли букет и нека сподели какво е получил ? :)

20. Dila1111

Dila1111 Обитател

Е , как да е предал , като то за един букет ще ти трябват леко 5 часа :) Ама само , ако имаш лалета и орхидеи по-много :) Как за един букет 150 лилии и вие се радвате на куеста хахахахахахахаха

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.