Дискусия: Честита пролет!

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Mrs.Capricorn, Apr 1, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sahara83

sahara83 Познавач

последните евенти и когато съм купувала тайнствени стръкчета винаги имаше гуава хл или ххл.преди бях така с кивитата.

черешка likes this.
  2. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Брао Капри намериха ти работа,странно само колегите с толкова стаж копане с мотиките да не знаят кое колко дава ,верно де ако не я вълк я птицечовка мноо мноо не гледат хехехеее.!

3. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Без да ставам адвокат на дявола, ще си изкажа мнението по въпроса, щото мнението ми е най - вероятно като на "незнаещия". Прав си, главно опит имаме с мотиката. :D Лично аз животни не отглеждам, не ми и трябва да знам време и бройки при отглеждане. В интерес на истината вчера с изненада открих, че имам доста червени обори в склада xD. И пак отбелязвам, за да съм сигурна, че вземам правилно отношение по въпроса, вчера сложих обор на полето. :p

черешка and -niksan- like this.
  4. -niksan-

-niksan- Господар

Напълно си права:) не само защото ме защитаваш,и аз нямам обори освен един вълк и 2 производства за лепило.
    и аз наблягам на мотиката.оборите само стоят в менюто без да ги използвамxD и за това съм се съгласил ,да ги дам на черешка:)

черешка likes this.
  5. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

В царството на слепите едноокия е цар ,няма лошо да не знаеш просто се изпопретесних да не досадите на мод с толкова висок капацитет с дискусии за някакви оборчета,дайте по сериозно,нещо от сортът колко точки дават и как за 12 часа се правят 65 хил. точки от обори хехехеее.!

6. черешка

черешка Старши болярин

Такам, същото важи и при мен, но си ги редя на макс, поне трупам дървенца... :p Каквото се падне, това - игра е. :p
    Хайде честито и на мен и на теб - за мен цветни красотийки, за теб едно лепило ще ти построя, имам доста. :) Мисля има сделка. :) Съжалявам, че цитирам отговор към друг човек, но в него е поствано и към мен и за да не трия, давам целия пост. :)

7. -niksan-

-niksan- Господар

на мен не ми трябва лепило,за нещо друго ще се разберем;)

черешка likes this.
  8. черешка

черешка Старши болярин

Ммм, добрем. :p

-niksan- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.