Дискусия: Честита пролет!

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Mrs.Capricorn, Apr 1, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. черешка

черешка Старши болярин

Червена жабка ? :p Дали ще може да ми е пратиш при пит ? :) А, май грешно видях, пуйките ли са червени или жабката?

2. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Ох, не можах да се сдържа, много исках да се похваля. И то с ясната мисъл, че много хора тук ще ми завидят. От последното метване на букетче днес ми се падна строител. Викам си: "Бря, туй ще е на късмет!" И наистина - щастлив собственик съм на оранжево производство на яйца! :D
    Да си имам късмета!

3. -niksan-

-niksan- Обсебен

пуйката и зайчарника са червени,много са красиви

черешка likes this.
  4. 0246

0246 Обитател

`Начи, ако искаш пък да знаеш, аз от безкрайно редките строители от тоз` евент си имам жълто производство на яйца :p така че хич не се фукай с твойто оранжАво xD па макар и било то от последното букетче xD

AIDA_78 likes this.
  5. kismit

kismit Активен автор

Моят единствен обор от букетите ми донесе същия обор - оранжево производство на яйца. И понеже не го бях виждала преди как изглежда, първо се зарадвах, като реших, че може да е киви.

Мариана07 likes this.
  6. черешка

черешка Старши болярин

Така си и помислих.... да, красиви са, събирам цветни животинки, ако не ти се свидят за пит... запазвай ми ги. Последните ми обори дадоха мишка, пчеларство 1 жълто и пак таралеж.... :p
    По две животинки ли даваха червените красотийки?

7. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Аз мойто жълто производство за яйца си го спечелих от строител, за който дарих 15 гулдена - със сълзи плаках от радост!:D

Добре дошла в клуба! Ама иначе ти се кефя на оптимизма.

Мариана07 likes this.
  8. -niksan-

-niksan- Обсебен

По 1 животно дава.ще се разберем

черешка likes this.
  9. черешка

черешка Старши болярин

Добрем. Едничко значи. :p :)

10. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

При мен червените що дават по две? ;)

11. Valentin961

Valentin961 Кандидат за признание

От майстора ми се падна оранжева леярна.>:(И от стръкчета шамфъстък ххл.

12. -niksan-

-niksan- Обсебен

Може и аз да бъркамxD
    къде го виждаш?

13. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

14. Виж например тук - клик.
    Оранжевите и червените производства - по 2 бр. животинче, розовите - по 3 бр. Производствата - само розовите дават по 2 бр. продукт.

П.П. Също така в работилницата може да се види кой обор какво дава.

15. -niksan-

-niksan- Обсебен

AIDA_78 likes this.
  16. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Видя ли? И аз ставам за мод-ка (с пълното ми уважение към тук присъстващата :):p) Само линкчето ми по- дългичко! :D

-niksan- likes this.
  17. 0246

0246 Обитател

Дааа, усещането ми е познато. Няма такава набутвация просто. Печелиш xD

18. Detuing

Detuing Стажант

Падна ми се папагалско дърво:music: и банан хл:oops:

19. sahara83

sahara83 Познавач

Не знам какво им стана на тези хора, но на последните букети 2 стръкчета и викам си аз сега ще са големите награди, имам предвид че след жълтия обор който ми се падна вчера всичко ще ми се вижда по -хубаво. Да ама не бразилски орех тъкмо си мислех че ще си правя горичка от шамфъстък на острова; а то май ще е смесена гора, та викам защо не направят една фабрика за пакетирани ядки, че имам доста материал за снабдяване.И за да не чуствам един от най- големите каръци на евента ми се падна от последното стръкче гуава ххл.

20. черешка

черешка Старши болярин

И на мен само гуави хл, ххл .... xD

sahara83 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.