Дискусия: Честита пролет!

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Mrs.Capricorn, Apr 1, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -helixme4o-

-helixme4o- Редовен

какво ме направи-само обори описваш,а на мен само точки и пари,един обор и две стръкчета,явно случайния принцип не е толкова случаен-каквото ти се падне в началото ,основно това ти се пада нататък-и ако някой има останали вълци на пит да праща,че все забравям да си изпрося

черешка likes this.
  2. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Поради служебна ангажираност нямах възможност да вляза няколко дни подред в играта и в събота установих, че съм изтървала старта на новия евент. На всичкото отгоре всичко ми беше измряло и нямах старта на дългорастящите за първоначалната бройка на изкачащите. Като гледам, ще успея да го завърша, но късмета ми набляга основно на точките - по - свестното два обора и едно дръвце (не казвам, че ми се е паднало нещо свястно от тях!:D)

Valkaaa76 and черешка like this.
  3. черешка

черешка Старши болярин

Ако ми се паднат пак ще ти пратя. :p

-helixme4o- likes this.
  4. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Привет миличък, :inlove:
    аз твойта рецепта стриктно я спазвам, ма на и на втория обор ми са паднаха КотКи:sleepy:, които с кеф ша ти ги подаря кат дойде ПиТ-я (само прати адреса). :p

Благодаря на всички, които желаят да споделят вълците си с мен! Надявам се до края на събитието да ми се падне поне още един майстор-строител и да ми се пръкне вълчето. Който желае на ПиТ-я раздавам еноти и котки + бонус "обор по желание".:D:)
    А, забравих за тайнственото стръкче на Бахама - падна ми се Ямайска слива ХХЛ. 8)
    Всичко останало ТО, ТрТО, МП, 1 Пролетен венец, 1 ЯМЧ и техника няколко часа. :)

5. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Привет ненагледна,с кеф можеш да ми подариш друго(някой фотос как мамиш вълците например),каквото и да е по фермата го имам в индустриални размери :)

Last edited by moderator: Apr 7, 2015
    Мариана07 likes this.
  6. -.kiki12345.69-

-.kiki12345.69- Обитател

Кака няма търпение да се похвали от цялата тупуртия 1обор но качествен най-сетне ще вия ВЪЛК и в моята ферма хип-хип ура.а и1ххл забравих какво беше и п.перушина

7. -niksan-

-niksan- Обсебен

За да ви се падат хубави неща зависи от часа в който ги удряте зайчетата с букети:)
    снощи много точки ми се паднаха за острова,и то само по 10 000 тр то:)
    200 часа комбайн съм спечелил:)

Last edited: Apr 7, 2015
    0246 and Valkaaa76 like this.
  8. YanaNed

YanaNed Стажант

Как да разбера колко букета ми остават да предам до края на евента?Не мога да се ориентирам..

9. 0246

0246 Обитател

А ще споделиш ли с нас кога е този Happy hour?

В прозорчето на ивента. Трябва да обърнеш играта на английски, защото надписа на български е прекалено дълъг. Смяната на езика става на първоначалния екран, на който изписваш потребителско име и парола - има падащо меню в горния десен ъгъл на екрана. Това го обясниха вече няколко пъти в този форум. Добре е да се чете периодично.

MARV3000 likes this.
  10. YanaNed

YanaNed Стажант

Благодаря за отговора и дано не съм ви притеснила много,че трябва да го обясните пак!Хубав ден!

11. -niksan-

-niksan- Обсебен

зареждах в 2 часа сутринта и тогава ме засипа с точки за острова

0246 and Valkaaa76 like this.
  12. mimenceto1978

mimenceto1978 Подрастващ автор

И аз си чакам кивито

13. elei52

elei52 Кандидат за признание

не мога да не се похваля, представяте ли си от 4 букета ми се паднаха 3 загадъчни обора, но ако няма вълци и киви ще съм много нещастна, стискайте ми палци, ще споделя какво се е пръкнало

-helixme4o- and 0246 like this.
  14. 0246

0246 Обитател

Би било интересно, който има права, да пусне една анкета да видим кой какво е спечелил от по-рядко падащите се награди (банани, обори, дървета), но е добре да има възможност отговорите да дават информация и за нивото, на което са се паднали въпросните награди, защото аз продължавам да твърдя, че редките обори и дървета се падат на ниските нива по разбираеми причини и от собствен опит.

Това е егати невероятния късмет :) Дано да ти излезе нещо ценно от оборите!

MARV3000 likes this.
  15. 0246

0246 Обитател

Съдейки по моя опит - НИКОГА xD

krassimira and MARV3000 like this.
  16. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

аиде беxDбуря веднага ма абонирай за киви, тамаринт и другите 2 дървя с изкилиферчени имена;)че вече не са занимавам с тайни майни :pпък съм плюшкин :D

MARV3000, tutifruti9 and -helixme4o- like this.
  17. mell

mell Редовен

На мен ми се паднаха 2 бр. златен банана току що. Но това беше 20 предаден букет след приключване на евента. Докато не го приключих не ми даде никакви банани. На 87 ниво ферма съм - не знам ниско ли е или високо, всичко зависи от критерия.

18. gugutkata.65

gugutkata.65 Стажант

Най хубавото на този евент са зайчетата които въпреки че си приключил с евента продължават да ти дават яйца с подаръци. Аз си мислех че ще изчезнат . Наистина много хубав евент и с доста точки и МП .:D:music::D

19. anych

anych Младши експерт

И аз продължавам с точките и МП. Мога да се похваля с едни вълци и това е. Не е зле де, вълците са добро попадение :) Но два обора за целия куест си е слаба работа. Явно късмета ми е такъв.

20. -helixme4o-

-helixme4o- Редовен

На мен снощи ми се паднаха 2 банана,така че да знаете-съществуват.А днес от 3 букета по 48 часа комбайн,сега поне още 144 часа ще ми ги обира аванта БП.

Thread Status:
Not open for further replies.