Дискусия: Художник яйцеразбирач

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Apr 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Не си сама б жено xDxDxD Всико що е с изтекъл срок на годност съм го обрала xDxDxD

2. elei52

elei52 Кандидат за признание

Взех мексиканския кипарис, оттук нататък каквото стане!

3. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

И аз с вас

4. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Още 80 таймера !!! "Парцалев ти си луд..." :mad::oops::p, или си прекалила с кафетата o_O:inlove:;) ! Много морков и целина си имала...

5. kakata13

kakata13 Старши болярин

Честит празник на всички цветя и дървета:D.Да сте живи и здрави.Наздраве:D:D:D

6. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

xDxDxD Парцалев оцели джакпота на пазара в началото и се снабди с 25 хил целина, а моркови и пшеница винаги имам по 35-40 хил xDxDxD Кафетата ги дадох на каспаретка да се събуди, а аз спах :D
    Утре ще се огледам понеделнишки дали ми се играе още. В по-малката имам да направя 7 игри до редичката и ги карам заедно под час. После пускам кепенците ;)
    п.п. дано не забравя да напазарувам, че и това ми се е случвало xD

7. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Ехо-о-о-о ! Понеделник е - да не забравиш да напазаруваш xD- но все пак до сряда има време :music:!
    Снощи взех реда и почти всичко от магазина, което привличаше вниманието ми :D:D:D...Останаха инструментите, сандъка с ЛГ и с дървета и обори. Мисля да поиграя още малко с лежерно темпо за инструментите и и с удоволствие и мерак удрям кепенците :music::music::music:!

8. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Хах добре ме подсети, кафето ми изстина ... отивам на пазар :D
    Този евент ми допадна. БП балансира добре изскачащите, даде добро време на растението, само дето не намали бройките. Дано не е само празнично. След Великден ще го гледаме (БП) под лупа ;)

9. -niksan-

-niksan- Обсебен

Снощи късно уцелих от 5 парти врътки два пъти плевня 100 процента,при положение че сея на две полета ,благодарение най много на плевня,защото доста пъти е уцелих.Този път са е отпуснали да се уцелва плевнята с много малко парти врътки:)
    До тук имам 98 игри и още поне 18 игри ще са готови преди лягане и приключвам с задачата:) На острова сея кактус бане ,обирам го на 12 часа ,изкачат ми на денонощие до 700 изкачащи:)

10. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

за едни има плевня, за други, като мен ... конфигурация от пръсти, не дава и не дава. Вчера извъртях 4 пъти по 99 обикновени и 130 парти врътки. Имам още партита, но обикновените ги цедя до край, защото излизат по много от сандъци, редички и цъкалки. Нека има да ми пълнят склада с безсмислени неща :D
    На острова сея каквото ми е по-малко. Допълвам и изскачащите стигат и остават. Да не се хвалим, Ник, че да не ни врътнат кранчето след празниците ;)

11. arseniq1

arseniq1 Обитател

:D:D:Dей много си ставал до тоалетната през нощта:D:D:Dаз знам,че я караш под час ама ти уби рибата ей:pАз съм пълна с изкачащи ама имам още 3 игри за реда признавам си че не я обирам редовно ама пуста плевня ме спасява....сега си врътнах 20 обикновени и ми даде плюс едно 2 пъти и съм готова с реда...За другите не знам в четвъртък летя за БГ и хич не ми е важното беше ред...Ник какво ще кажеш за Великденския заек аз съм си го заплюла дано само да не забравя да си го вземаxDxD

12. -niksan-

-niksan- Обсебен

Ставам лягам късно снощи в 1.30 съм въртял парти врътките.Гледам филми пре ноща на телевизора през https://www.youtube.com/
    На мен 5 часа сън ми е достатъчен :);):)
    Заека не ми харесва. на 72 часа даа го чакам да стане да го активирам,ако беше на 22 часа тогава бих го взел;)
    Отделно от как имам телефона ,от три години мога ,да си влизам през него и през деня където и да се намирам,без да си с лаптоп:):)

13. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

o_Oo_O как го правиш :oops:на мен все не ми стигаxD и за туй бера като се събудя

14. -niksan-

-niksan- Обсебен

Организъм,както го настроиш. ако легна рано се събуждам в 2 или 3 часа и до сутринта няма заспиване.Много пъти ми е прекъсвал интернета в къщи,благодарение на телефона си оправям задачите.

15. arseniq1

arseniq1 Обитател

Изуми ме този заек дава за 8 часа плюс едно ако имаш розови или червени примерно гуано или обираш ги 2 пъти и са ти достатъчни след три дни пак ко ще си играя аз всеки ден на 22 часа сега един мустак на моя пазар е 80хилo_OТо и аз имам тел и мога да си седя във фермата нон стоп въпроса е като имаш знак :D:D:Dбез телефон ко правиш?За това заека на мен ми допада.:)

ПЕПЕЛЯШКА and .TAINNA. like this.
  16. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Редът е нареден, утре сабалян ще го активирам, че днес нещо се разсеях.
    Не съм пазарувала още обаче, не че и на мен не ми се се случвало да оставя пазаруването за последния момент и после да забравя да си донапазарувам. :p
    Сега обаче още не съм почнала и се чудя каква изобщо да пазарувам.
    Кипарисът го взех първи, загадъчни, тайнствени - нещо не ме вълнуват, единствено може би с.х., торовете - супер и мими и много му се чудя на Скритото яйце. Та се чудя дали да не хвърля всички парички за него и за с.х., с.тор и мими тор.
    То от много чудене да не стане пак сакатлък. ;)

.TAINNA. likes this.
  17. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

скритото яйце го взех та и повторих и съжалявам. Цъкалка 2х2 за 23 часа при мен дава 16125 точки. С горещата цъкалка или някои от другите взимам повече, а и са по-малки. В другата ферма го пропускам :)
    Тайнствени и загадъчни също пропускам. Взех купоните за техниката. лирово и кипарис въпреки, че ги имам, СТ и за другите още не знам СХ, мими тор ... сандъци ли? Инструменти имам 30000 неотворени и още не знам колко в сандъците :)

п.п.193 часа сеялка от колелото и от сандъците от вчера и днес и нито минута от другите опции :wuerg: Аз да сея мога. Обирането ми е важно >:(

Last edited: Apr 22, 2019
  18. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Ох сърдечно ти благодаря за съвета. Напоследък нямам много време да вникна в играта и карам на автопилот. :p
    А по въпроса за сеялката имам насъбрани от колелото 1137 часа. Не че се оплаквам, ама верно от колелото само сечлка пада, обирането за нищо го нямат. ;)

19. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

После ще пиша в темата за колелото за сеялката. Ако искаш и ти пиши малко да вдигнем темата :)

ПЕПЕЛЯШКА and dedoto like this.
  20. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Спете, докато можете:sleepy:, като остареете ще копате денонощноxD.
    Ще се наспивате бързо и ще има време за всичко.