Дискусия: Художник яйцеразбирач

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 16.4.19.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Също и за тези, които изкарат само 70-те игри за редичката.

eva-mina и ПЕПЕЛЯШКА харесват това.
  2. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

И как със седемдесет игри ще спечелиш монети за всичко?

3. -niksan-

-niksan- Обсебен

Брой ме в групата която няма да купи сандъкаxDxD
    Всичко друго ще накупя,ако останат 300 звезди чак тогава ще купя сандъка с лг.
    Но има и друго,купя ли другите неща сея до супер храната и за другите награди като звезди спирам да копая,така че лг ще си останат там в магазинаxDxDxD

лудакрава1 и fermer4etoo1970 харесват това.
  4. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

1) Не съм казала никъде "за всичко".
    2) Огледай ФАЯ, посмятай малко и ще се убедиш сам какво може да се вземе със 70 игри.

П.П. До края не съм стигнала все още, със 77 игри съм в момента и от набелязаното ми остана да взема мексиканския кипарис. А и съм взела сандъците с инструменти, които предполагам не са интересни за голяма част от играчите.

.TAINNA., staneli и ПЕПЕЛЯШКА харесват това.
  5. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

За денонощие приключих с това събитие. Изиграх 73 игри, спечелих 1650 монети и честно, нито за миг не ми мина мисъл да се пробвам за лалогулдените... За протокола, от практичните стоки ми се паднаха 20 СХ и 3XL сандък, което е в пъти по-стойностно от 3 ЛГ.

-niksan- харесва това.
  6. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Грешно ли вие се молихте, или Господ грешно ви разбра,
    но надхвърля вече 5-6 хилки на акото пазарната цена xDxD

-silvieva-, -dd76-, .TAINNA. и 3 други харесват това.
  7. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Д-то ще е специалноxD, затова е скъпоxDxDxD

[[Fermerkaa]], eva-mina, dedoto1 и 2 други харесват това.
  8. joujoujouj

joujoujouj Полубог

xDxD по-специално от това...здраве му кажи сега :p

nik76112, eva-mina, ПЕПЕЛЯШКА и още 1 човек харесват това.
  9. staneli

staneli Старши болярин

Относно сандъците - въпрос на гледна точка е кои повече си заслужават.
    От практичните стоки - 10 СХ и сандък 3XL, обаче... от сандъка с ЛГ - 15 ЛГ, та ха познайте от кой повече съм доволна? ;)
    Вероятно при 1 ЛГ и аз щях да недоволствам, ама... късмет :), по-точно случайния принцип на БП.

nik76112, Галфон, ПЕПЕЛЯШКА и 3 други харесват това.
  10. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

И аз така мисля, не бих взела загадъчни стръкчета и обори, но си мисля, че ЛГ трябваше да са еднакви за всички, не е редно за едни 3, за други 9, за трети 20.

eva-mina, staneli и .TAINNA. харесват това.
  11. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Ама то и да стигнеш до края няма монети за всичко, въпрос на приоритети е.
    И аз ама до края и на мен даде 6 ЛГ, но го взех вместо да ги обменят.Загадъчните обори примерно ги взех да не ми останат монетите. Монетите ми стигнаха за всичко, купих ненужни неща и ще ми обменят 5 монети. Доволна съм, че вече те гоня xD.
    Ти нали нямаше да играеш :eek::);)

eva-mina, ПЕПЕЛЯШКА, .TAINNA. и 3 други харесват това.
  12. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ако някой има нужда от таймери да казва. Смлях си 60 - повече няма да ми трябват.
    Ако някой иска да му смелям и да ги хвърля през плета?

eva-mina харесва това.
  13. Doremi

Doremi Старши болярин

Хей, къде изчезна, чак ми домъчня за теб.
    Още не съм наясно как ще се играе, само сея, меля забавителя и нищо друго не знам. Утре, като се наспя, ще видя как се играе. Но такъв ред за мен не е за изпускане, защото както има глобално ускоряване с ред на готовността на цъкалките, тъй един ден , знам ли, може да пуснат ускорител за редовете. Таааа, от този тип не пропускам, да стои в бойна готовност... Дори не съм гледала наградите, за момента редът ми харесва. Пък дано и те са читави.

nik76112, eva-mina, ПЕПЕЛЯШКА и още 1 човек харесват това.
  14. tanyamery

tanyamery Адмирал

Аз по принцип не се отказвам от тайствени обори и дървета, защото на ПиТ винаги могат да влязат в употреба. Сега обаче си харесах декорацията "Скрито яйце" и вече си взех три, а ако смогна ще си взема и още.

15. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Понеже имам материал само за 27 игри и ръцете ми не връзват пъстрите бои (при това досега колелото щедро ми отпусна +1бр. за 6 часа, но уви - повече не ме ощастливи), мислех да спазя традицията и да боядисам яйцата в четвъртък. Добре, че се сетих да надникна в календара, та установих, че това няма как да стане - само копането щеше да ми остане, защото от БП не дават отсрочка и още в сряда слагат точка. Тези бройки от растенията ме застрелват! Не знам какво БП спечелват...

nik76112, -dd76-, [[Fermerkaa]] и 4 други харесват това.
  16. -niksan-

-niksan- Обсебен

До тук 60 игри само на две полета сея:)

nik76112, eva-mina и .TAINNA. харесват това.
  17. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Но аз освен да сея, искам да живея! :)

nik76112, -dd76-, [[Fermerkaa]] и 8 други харесват това.
  18. -niksan-

-niksan- Обсебен

Не ми пречи и да живея,парти врътки, цъкалка +2 бройки,обикновени врътки ,тор на мими.
    Получава ми се:)
    Има и друго ,на предната задача се отдадох ,на пълна почивка. Не копая за без мислени редове:cry:.
    Върнах се с много сила и енергия.
    Този ред много ми харесва:):)
    Надявам се, да пуснат още такива редове,може да помислят ,за някой занаят ,да произвежда нещо което да намалява времето на цъкалки и редове:)

nik76112 и ..koni.. харесват това.
  19. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

20. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Ами...аз не съм от тия,
    с колелото съм на Вие! :cry:

В играта си пари не влагам,
    та затуй се тъй "излагам"! :oops:

Ще ми се да преосмислят тези бройки,
    че омръзна ми да получавам двойки! xDxD

nik76112, -dd76-, eva-mina и 10 други харесват това.