Дискусия: Художник яйцеразбирач

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Apr 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Също и за тези, които изкарат само 70-те игри за редичката.

eva-mina and ПЕПЕЛЯШКА like this.
  2. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

И как със седемдесет игри ще спечелиш монети за всичко?

3. -niksan-

-niksan- Обсебен

Брой ме в групата която няма да купи сандъкаxDxD
    Всичко друго ще накупя,ако останат 300 звезди чак тогава ще купя сандъка с лг.
    Но има и друго,купя ли другите неща сея до супер храната и за другите награди като звезди спирам да копая,така че лг ще си останат там в магазинаxDxDxD

4. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

1) Не съм казала никъде "за всичко".
    2) Огледай ФАЯ, посмятай малко и ще се убедиш сам какво може да се вземе със 70 игри.

П.П. До края не съм стигнала все още, със 77 игри съм в момента и от набелязаното ми остана да взема мексиканския кипарис. А и съм взела сандъците с инструменти, които предполагам не са интересни за голяма част от играчите.

5. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

За денонощие приключих с това събитие. Изиграх 73 игри, спечелих 1650 монети и честно, нито за миг не ми мина мисъл да се пробвам за лалогулдените... За протокола, от практичните стоки ми се паднаха 20 СХ и 3XL сандък, което е в пъти по-стойностно от 3 ЛГ.

-niksan- likes this.
  6. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Грешно ли вие се молихте, или Господ грешно ви разбра,
    но надхвърля вече 5-6 хилки на акото пазарната цена xDxD

7. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Д-то ще е специалноxD, затова е скъпоxDxDxD

8. joujoujouj

joujoujouj Полубог

xDxD по-специално от това...здраве му кажи сега :p

9. staneli

staneli Старши болярин

Относно сандъците - въпрос на гледна точка е кои повече си заслужават.
    От практичните стоки - 10 СХ и сандък 3XL, обаче... от сандъка с ЛГ - 15 ЛГ, та ха познайте от кой повече съм доволна? ;)
    Вероятно при 1 ЛГ и аз щях да недоволствам, ама... късмет :), по-точно случайния принцип на БП.

10. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

И аз така мисля, не бих взела загадъчни стръкчета и обори, но си мисля, че ЛГ трябваше да са еднакви за всички, не е редно за едни 3, за други 9, за трети 20.

eva-mina, staneli and .TAINNA. like this.
  11. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Ама то и да стигнеш до края няма монети за всичко, въпрос на приоритети е.
    И аз ама до края и на мен даде 6 ЛГ, но го взех вместо да ги обменят.Загадъчните обори примерно ги взех да не ми останат монетите. Монетите ми стигнаха за всичко, купих ненужни неща и ще ми обменят 5 монети. Доволна съм, че вече те гоня xD.
    Ти нали нямаше да играеш :eek::);)

12. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ако някой има нужда от таймери да казва. Смлях си 60 - повече няма да ми трябват.
    Ако някой иска да му смелям и да ги хвърля през плета?

eva-mina likes this.
  13. Doremi

Doremi Старши болярин

Хей, къде изчезна, чак ми домъчня за теб.
    Още не съм наясно как ще се играе, само сея, меля забавителя и нищо друго не знам. Утре, като се наспя, ще видя как се играе. Но такъв ред за мен не е за изпускане, защото както има глобално ускоряване с ред на готовността на цъкалките, тъй един ден , знам ли, може да пуснат ускорител за редовете. Таааа, от този тип не пропускам, да стои в бойна готовност... Дори не съм гледала наградите, за момента редът ми харесва. Пък дано и те са читави.

14. tanyamery

tanyamery Адмирал

Аз по принцип не се отказвам от тайствени обори и дървета, защото на ПиТ винаги могат да влязат в употреба. Сега обаче си харесах декорацията "Скрито яйце" и вече си взех три, а ако смогна ще си взема и още.

15. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Понеже имам материал само за 27 игри и ръцете ми не връзват пъстрите бои (при това досега колелото щедро ми отпусна +1бр. за 6 часа, но уви - повече не ме ощастливи), мислех да спазя традицията и да боядисам яйцата в четвъртък. Добре, че се сетих да надникна в календара, та установих, че това няма как да стане - само копането щеше да ми остане, защото от БП не дават отсрочка и още в сряда слагат точка. Тези бройки от растенията ме застрелват! Не знам какво БП спечелват...

16. -niksan-

-niksan- Обсебен

До тук 60 игри само на две полета сея:)

nik76112, eva-mina and .TAINNA. like this.
  17. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Но аз освен да сея, искам да живея! :)

18. -niksan-

-niksan- Обсебен

Не ми пречи и да живея,парти врътки, цъкалка +2 бройки,обикновени врътки ,тор на мими.
    Получава ми се:)
    Има и друго ,на предната задача се отдадох ,на пълна почивка. Не копая за без мислени редове:cry:.
    Върнах се с много сила и енергия.
    Този ред много ми харесва:):)
    Надявам се, да пуснат още такива редове,може да помислят ,за някой занаят ,да произвежда нещо което да намалява времето на цъкалки и редове:)

nik76112 and ..koni.. like this.
  19. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

20. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Ами...аз не съм от тия,
    с колелото съм на Вие! :cry:

В играта си пари не влагам,
    та затуй се тъй "излагам"! :oops:

Ще ми се да преосмислят тези бройки,
    че омръзна ми да получавам двойки! xDxD