Дискусия: Художник яйцеразбирач

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Apr 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Дотук - о/о 48ч. от началото - о/о 10000 разтения и 1700 изкачащи - има шанс за реда - с божия и БП помощ:p... Довечера, ако имам време - започвам с игрите:cry:... Успех на всички с копането и дано акитата поевтинеят ! Амин !

2. mimi123123456

mimi123123456 Главен болярин

Падна ми се бонус за реколтата-100 % дай боже и на вас да се падне!!!
    иначе 24 /24 от игрите - взех кипариса задължително , после тайнствените дървета, загадъчните обори ....

Благодаря на всички съседи и приятели за подаръците !!! Без тях няма как да се справя.

3. staneli

staneli Старши болярин

Взех реда :D. Сега по сметки до края ми трябват още 36 игри, което ще рече още 17 460 растения :). Продължавам...
    Успех на всички!!!

4. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

амин амин xDxDxD
    повлечи крак та повече от нас изостаналите да се сдобият с такава радост :D

5. -melani14-

-melani14- Подрастващ автор

От снощи не мога да боядисвам яйцата, само при мен ли е този проблем....?>:( Някои фермери приключват вече с играта, а аз не мога да почна....:cry:

6. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

И в какво по-конкретно се изразява проблемът?

7. -melani14-

появяват се шарки, които ги няма на шаблона и дори да боядисам яйцето времето не спира...

8. mushnu4ka

Съчетавай цветовете, които се искат (напр. жълто и червено), не обръщай внимание на шарките. Щом времето не спира - значи яйцето не е боядисано правилно, играта приключва чак след вярното му боядисване.

9. -melani14-

примерното яйце е с шарки на червени триъгълници, аз го боядисвам с червената боя, но нищо не става....таймера свършва а яйцето си стои

10. mushnu4ka

А основата под червените триъгълници каква е? Не е ли напр. синя? Т.е. трябва да избереш синьо и червено и тогава да боядисаш.
    Изгледай клипчето тук:
    https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Художник-яйцеразбирач.18067/#post-158988

11. milkoga1

milkoga1 Господар

12. -niksan-

-niksan- Обсебен

Не взимайте сандъка с ЛГ голяма подигравка.не си харчете монетите:cry::cry::cry::cry:

13. -sindi9-

-sindi9- Кандидат за признание

вярно е ,на мен само 3 лало даде

ENERIDA, Галфон and -niksan- like this.
  14. Галфон

Галфон Кандидат за признание

Мооого си прав дадох 300 монети за 1 гулден,кон за кокошка стана моята работа,тия отгоре тоя път не с пръста ами с цялата ръка направо>:(>:(>:(

15. mushnu4ka

А аз не се намръщих на моите 3 лг - да оставя да ми обменят монетите за шепа мп и то ли? Така и така всичко, което ми е интересно, ще успея да взема. И ще останат и за нещо нетолкова интересно, като вече безинтересни ми загадъчни примерно.

16. -niksan-

-niksan- Обсебен

Сериозно ли си доволна на 3 ЛГ 8):wuerg:

dedoto1 likes this.
  17. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Изобилие от практични стоки IV дава възможности за много по-стойностни награди, за много по-малко монети. Ако трябваше да избирам, Изобилие от лалогулдени щеше да е последното нещо, което бих купил, даже след загадъчните.

dedoto1, .TAINNA. and -niksan- like this.
  18. -melani14-

kakata13 likes this.
  19. mushnu4ka

Определено предпочитам 3 лг пред 1000 мп. И да, недоволна не съм.
    Има достатъчно монети и за практичните стоки, и за загадъчните, и за лг. Т.е. за всичко читаво има.
    (Но за статистиката: от трите възможни Изобилие от практични стоки IV - 20 СХ и 2 ЯМЧ.)

20. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Ще има достатъчно за тези, които завършат събитието докрай. Готов съм да се обзаложа, че те няма да са мнозинство.

dedoto1 and -niksan- like this.