Дискусия: Художник яйцеразбирач

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 16.4.19.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. -niksan-

-niksan- Обсебен

Муши по горе писа от къде е цъкалката.

Роналдиня харесва това.
  2. Роналдиня

Роналдиня Кандидат за признание

А аз знам от къде е ама я нямам, не ми се даваха пари за нея.:)

ПЕПЕЛЯШКА и .TAINNA. харесват това.
  3. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

А, то почнало ама аз за всеки случай ще поизчакам още малко. ;)

eva-mina, ПЕПЕЛЯШКА и .TAINNA. харесват това.
  4. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Нямах проблеми с началото. 747 броя фъркати като за начало ми се вижда добре.

eva-mina, ПЕПЕЛЯШКА, .TAINNA. и 2 други харесват това.
  5. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

331 изскачащи от 3 полета с брош, брано с Х.К. Бахама ще бера чак довечера, ни ми се разваляше режима на бране там.
    С подарената игра взех стикера и първите 25 точки. Смятам да играя с бонус Таймер яйце. Без него ми се струва, че няма да успявам да вземам максимума точки.

6. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

И на мен ми се струва сложничко оцелването на всички шарки. 5 зони на боядисване с възможност да са и смесени шарките, а не само от един вид .....

ПЕПЕЛЯШКА, .TAINNA. и staneli харесват това.
  7. mushnu4ka

Ориентирай се по цветовете, не по шарките.

eva-mina, ПЕПЕЛЯШКА, .TAINNA. и 2 други харесват това.
  8. staneli

staneli Старши болярин

1090 боички от 2 полета хортензия, 1 поле незабравка, 2 полета сагуаро и едно поле дървета /кристалните водопади/. С харита и редички, обаче докато обиколя вилаета с харитата, засях половин час по-късно xDxDxD.
    Ще се пробвам с играта първо на малки ферми, но ми се струва, че и аз ще ползвам помощта на таймера.
    Успех в боядисването, фермерчета :).

eva-mina, ПЕПЕЛЯШКА и .TAINNA. харесват това.
  9. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Без харита от ряпа трите полета, основното с разните там оранжерии и менажерии, тук-там дръвца, горска поляна и пустото голи само за садене, та от ряпата даде към 200 и малко изскачащи. Кристалните водопади са изцяло с дървета висок клас всички бяха за обиране, но дадоха само 32 изскачащи. Дъждовна гора е само обори за скъпите животни, менажерии, оранжерии и малко дървета - даде 58, а основното на острова бях засяла нещо дълго, има 5 обора и наоколо дървета и пак даде доста добре от растението. На първо четене най-много изскачащи при мен има от дългите над 10 ч. растения, после са оборите, дърветата дават на-ймалко. Нататък ще видим как ще върви

п.п. общо от обиране на всичко събрах 464

Последна редакция: 17.4.19
    eva-mina, [[Fermerkaa]], -niksan- и 3 други харесват това.
  10. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

314 боички при мен. Половин поле с тайнствени дървета - да зреят -, другата половина с кръгло плодче. Другите полета мешано - лилии, нарциси, цвекло, лук, манджа с грозде.
    На острова - воден хиацинт и малко обори. На водопадите само от дървета изплю точно 50.
    Да разпитам аз - как ви вървят цените на морковите и целинката?
    При мен са съответно - 400/900 .

Последна редакция: 17.4.19
    eva-mina харесва това.
  11. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Гледам събрала съм 800 бр. изкачащи, засях тръстиково стъбло на фермата, на острова 1 поле обори, 1 поле дървета и 1 поле воден хиоцинт, но оборите и дърветата не дадоха много, а и 16 харита, които поразкарах из фермата.

-niksan-, staneli и .TAINNA. харесват това.
  12. mushnu4ka

По едно време 595/1290. В момента 354/889.

eva-mina и .TAINNA. харесват това.
  13. staneli

staneli Старши болярин

При мен 231/499 :).

.TAINNA. харесва това.
  14. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

152/869 при мен

eva-mina и .TAINNA. харесват това.
  15. tanyamery

tanyamery Адмирал

Май да си отгледаш моркови и целина ще е по-бързо, отколкото да си произведеш таймер ! Още със старта на евента си пуснах 30 броя, но чак сега забелязах, че ще са готови след осем часа и нещо си........ и при това аз съм с турбо мелница. Просто не ми се мисли как ли ще се получава с обикновената!

.TAINNA. и Каспаретка харесват това.
  16. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

20 за 18 часа
    ще карам без таймери, мелницата ще се разпаднеxDxDxD.

eva-mina, [[Fermerkaa]], .TAINNA. и още 1 човек харесват това.
  17. -niksan-

-niksan- Обсебен

пусни на двете да се мелят по 10 бройки,общо съм пуснал 60 броя
    докато сея ще станат таймерите:)

ПЕПЕЛЯШКА и .TAINNA. харесват това.
  18. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Ще опитам без таймери, тогава ще реша.

.TAINNA. харесва това.
  19. mushnu4ka

Мъдро.
    Само имай предвид, че след някоя игра зайката Силвия ще почва да скрива яйцето, т.е. ще трябва да се цъква върху нея, за да го покаже отново.
    А също и простичката сметка - растението зрее само с вода за около 5 часа. През това време в бахама-мелницата можеш да смелиш 5 бонус таймера. И да отгледаш (без екстри) растения за под 4 игри. Т.е. нищо не пречи да мелиш докато зреят китките. И нощем още някоя. Другото бързо се смила. Просто не трябва да се забравя да се мели непрекъснато.

[[Fermerkaa]], ПЕПЕЛЯШКА и .TAINNA. харесват това.
  20. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Вероятно ще се наложи да смеля и таймери, тази вечер ще маправя 10-тина броя.

.TAINNA. харесва това.