Дискусия: Художник яйцеразбирач

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 16.4.19.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

За някой, живеещ в играта денонощно, реда може и да буди някакъв интерес, но за хора, цъкащи само сутрин и вечер, едва ли. Лично аз нямам никакво намерение да пренастройвам биологичния си часовник на 23-часов режим.

.TAINNA., ПЕПЕЛЯШКА и dedoto харесват това.
  2. Роналдиня

Роналдиня Кандидат за признание

Що за крайно заключение. Живеех в играта денонощно преди доста години. Аз обирам сутрин, но въпреки това ще си изиграя евента и ще си взема реда.

SKATAVKATA, FrozenKiss, лудакрава1 и 2 други харесват това.
  3. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Кое му е крайното - "може" или "едва ли"?! Разбира се, че можеш да изиграеш евента, ще вземеш реда и какво от това? Всяка сутрин предметите ти ще са готови с час по-рано от заложеното им време, за разлика от редовете ти, което според мен в голяма степен обезмисля упражнението.

4. staneli

staneli Старши болярин

За мен тези редове /за съкращаване времето на цъкалките/ са изключително полезни и ще се обоснова защо. Значи, когато дойде времето за активиране на реда Кралицата на карнавала 2019 /с действие 100% ТО за 24 часа/ задължително така съгласувам нещата, че тогава да обирам и Великденския 2015, защото при противен случай не бих се възползвала от действието на "точкодаващия" ред 2 пъти. И друг пример мога да дам, писала съм го и преди.
    Ще го изцъкаме и това :). Мисля, че няма да са проблем и изскачащите, щом ще падат от 6 полета.

пп. Пояснявам, че при възползването 2 пъти от реда на Кралицата, имах предвид 24-часовите цъкалки, ама и за 12 часовите също става де :)

Последна редакция: 16.4.19
    .TAINNA., ПЕПЕЛЯШКА и Роналдиня харесват това.
  5. Роналдиня

Е как да не е крайно, като обираме само сутрин не ни е нужен реда - това може да важи за твоята ферма. Да ти кажа аз си имам мое виждане за играта и не го натрапвам. Играя си я така, че да ми доставя кеф независимо, че я играя с различно темпо и виждане от предишните години - просто вече имам други приоритети.

6. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Че то и аз не натрапмвам моето :) Защо реши, че ти се бъркам в копането? Не знам за твоята ферма, но моята определено добре се развива.

7. Роналдиня

Не че се бъркаш лично в моето копане(никой не може) просто изказването ти е по дръзко или поне на мен така ми се стори.
    До това на кой как се развива фермата на някой - не се бъркам в чужди ферми(освен ако не съм помолена).
    Гледам си в мойта паничка до колкото са ми силите.;)

Последна редакция: 16.4.19
    ПЕПЕЛЯШКА харесва това.
  8. milkoga1

milkoga1 Господар

Вий пък за някакви треволяци се дърлите...xD Има къде, къде по важни неща в живота... Примерно ракия със салата, пуканки с бира, шоколад.....:p

eva-mina, -silvieva-, elen4100 и 11 други харесват това.
  9. Роналдиня

Е ти де видя някой да се дърли o_O Виж на пуканки,бира и шоколад ма изгуби ама на ракия и салата не :music::D

eva-mina, FrozenKiss, [[Fermerkaa]] и 4 други харесват това.
  10. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Имам чувството, че си комуникираме на различни езици :)

11. Роналдиня

Абсолютно си в грешка. :) Нищо лично, ако съм ти нарушила комфорта се извинявам.

ПЕПЕЛЯШКА харесва това.
  12. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Пиша каквото мисля, достатъчно комфортно ми е и няма нужда от извинения. Спокойно да е вечерта ти и успех утре с евента! :)

13. Роналдиня

Благодаря, не се притеснявам ще го изкарам.:) Па после ще Ви гоня:music:

ПЕПЕЛЯШКА харесва това.
  14. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Хах, освен криворазбран, оказах се и гонен :p

15. Роналдиня

Ау не :oops: май аз останах криворазбраната o_OxD
    Виж ся дай да изиграем евента па после ше се гонимxD:p

.TAINNA. и ПЕПЕЛЯШКА харесват това.
  16. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Щом това е желанието ти 8)
    Още веднъж, спокойна и успех утре!

Роналдиня харесва това.
  17. ComeMyLady

ComeMyLady Подрастващ автор

И за мен реда е безсмислен. Цъкалките си ги бера винаги СЛЕД редовете, а редовете ги бера по 1 път за 24 часа. Кои са готови готови, кои не - следващият път. Пък 750 по-нивото е смешно дори за ниско ниво като мен (90+). А Махнатите пенита пък са за някаква гавра ми се струва. Пак ще чакам бъга май хаха. Не, че искам да Ви урочавам, ама... Цяла седмица да се лишавам от личният си живот за подобни награди някак си няма да стане.

Кратунка харесва това.
  18. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Аз уважавам всеки ред, за който не давам реални париxD, цъкалките ми са на 12 часа, редовете, които дават бонуси са отбелязани , обирам и тях на 12 часа и така се възползвам на макс от това, което дават:p.
    Всеки решава как да си играе играта и кой ред е важен за него, но аз играя евентите първо за стикераxDxDxD, после за реда, за техника и ЛГ разбира се:music:.
    Признавам, не ми е лесно без реални пари, но все още успявам да приключа, друг е въпроса, че копам до края>:(, ноооо, какво да се прави, лакомияxD.

eva-mina, SKATAVKATA, staneli и 7 други харесват това.
  19. -niksan-

-niksan- Обсебен

Всеки решава сам за какво да играе.Мога да си изкажа мнението,но не да обвинявам, ти защо го играеш или защо не го играеш.
    Имам предвит един или една играчка,тя ще се познае много и знае устата,сега с тази цъкалка+бройки пак ще направя за няма и 48 часа растението.
    Някой играчи са колекционери,аз също съм колекционер на редове.
    Доста редове имам,липсват ми 3 реда от как са пуснати небесните редове,единия даваше някакви обикновени парфюми и тези последните два реда който даваха процент на продукция,ако даваха и точки щях да ги играя.

Последна редакция: 17.4.19
    dedoto харесва това.
  20. Роналдиня

Добро утро, кафе за всички :)
    Аз също колекционирам стикери и редове това от евентите. Виж по време на търговия става страшно там не се знае коя чакра ще се обади.xD Ох -niksan- с това ми прекъсване на играта липсват ми редове от евенти и ме е яд, ама една надежда в мен не умира, че ще ги пуснат на разпродажба.
    Тази цъкалка +2 броя я нямам, но пък въртя колелото до откат. Дори и да дават малко точки редовете все нещо се събира, а и не знам в кой момент ще обърна режима на фермата и ще играя по друг начин. На принципа съм от имане глава не боли.
    Ами на този евент изображението на стикера много ме кефи и искам да го имам. Сега ше се смеете за кво ми е xD да ми радва окото нищо, че рядко ходя да ги гледам:p.

eva-mina, .TAINNA., ПЕПЕЛЯШКА и 2 други харесват това.