Дискусия:"Храмът на вратите"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Apr 8, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Annabelx

Annabelx Велик майстор

Може би целта е да отвориш вратата с лалота,а за да го направиш трябва да използваш малкото синичко квадратче с бяло плюсче в него.

2. milkoga1

milkoga1 Господар

И аз до там съм я докарал,един,ма пусто още го няма

georgiev and lion8080 like this.
  3. dd88dd

dd88dd Подрастващ автор

Всичко е идеално /случаен принцип/ от 5 полета ехемия 11 плочки.
    Благодаря Б П !!!???
    :cry::cry::cry:

4. kokokan

kokokan Прохождащ

Пълна тъпня, 7 флага и 7 кръга без нито един триъгълник,направо се подиграват с нас...

5. НИНА

НИНА Младши експерт

и местенето в полетата не ми помага.

6. jasi781970

jasi781970 Активен автор

повече няма да играя роля на шаран на случаен принцип. Гледам си и доя животни като истински фермер. Досега да бях изпълнила куест от Бахама

7. dimitrinkani

dimitrinkani Кандидат за признание

Тц тцц цтт разгелееееее...доживях да изкарам"Ключарницата"xDДва дена се мъча с 3 триъгълни и кат го завърших тогава взеха да изкачат :wuerg:Иначе доста съм се престарала с растенията ,ама поне ги опулзотворих по предназначение -за някой друг ключ 8)да си напълня "Хазната":p(след такъв ОЗОРЛЯХ КУЕСТ)-Голяма тръпка еййй да чакаш до последно дол ще имаш късметя да го завършиш или ''НЕ'':D!!!
    П.П.Другия път може и повече да ни озорите с лабиринти ,раст,и изкачащи.....щом не се отказах на края ,Значи всичко е "ОК"!!!!;)xD
    П.П 2:Благодарскоооо на мойта работливка съседка (тя си знае ;):inlove:и останалите комшииии и приятели:pза подаръцитееее!!!!

Last edited: Apr 16, 2016
    pigi102 likes this.
  8. YanaNed

YanaNed Стажант

След 18 часа ,приключва евентът ,а аз от 72 часа НЕ ПОЛУЧАВАМ ....../вие решете как да ги запълните / ви триъгълник!!!!Обяснете МОЛЯ случайният Ви принцип как работи!!!Пфуууу толкова нерви .....Успех на всички!!Успяхте след 10 години да ме откажете!
    :mad::mad::mad::mad:

9. devil*

devil* Стажант

е при мен триъгълници бол , но вълнист ключ не ми се пада вече от 15-на опита , случаен принцип друг път - лалота обаче няма да им дам ....

10. tani1980

tani1980 Полубог

Много ми е чудно що са го кръстили "Храмът на вратите", като по му приляга "Храмът на обречените".

11. cveti2011

cveti2011 Стажант

molq pomognete s plo4kite ne6to pak ne mi stigat
    ID: 25138416
    cvetiddID: 23516945

12. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

Здравейте,може ли да помоля за малко плочи, че имам вълни бол и само 1 триъгълник ми трябва да го приключа... Играч: elliss_bg

13. bai_mile70

bai_mile70 Стажант

И какво имам разтения и куп непотребни ключове и не мога да завърша куеста тъпня ама по голяма незнам дали има някъде:mad::mad::mad::mad:

14. aleks208

aleks208 Прохождащ

Моля помогнете ми с плочки.Благодаря предварително.Ника ми е същия

15. -niksan-

-niksan- Обсебен

Още като го пуснаха в слухови и догадки с картинката как изглежда новата предстояща задача.
    Бях писал че ми изглежда като храма на обречените и май съм бил прав с оценката сиxDxDxD

16. rucka82

rucka82 Прохождащ

Моля помогнете ми с плочките. Благодаря предварително

17. baiete

baiete Болярин

Тоз случаен принцип ме улучи тоз път и го завърших , а стръковете пълна трагедия . Дано от календара да не съм същия карък :oops:

kukuruku1975 likes this.
  18. kle71985

kle71985 Активен автор

здравейте как мога да разбера кои врати са ми останали за отваряне като гледам куеста мисля че са 3
    едната е ясна най дясната но останалите 2 мога ли да разбера по някакъв начин средна ли е лява ли е дясна ли е

благодаря

19. kosdas

kosdas Анализатор

голямо садене голяма мъка с тоз случаен принцип най накрая ми даде 2 кръкчета

20. kle71985

kle71985 Активен автор

току що май установих че ще ми трябват още 4 кръга което прави в най добрия случай поне 4 обмена което прави работата много зле

помощ за плочки

ник kle71985