Дискусия:"Храмът на вратите"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Apr 8, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. pigi102

pigi102 Изключителен талант

Така е, проверих това за разходката из полетата. Играя куеста в 8 ферми и само в 2 от тях съм го завършила. Откакто прочетох съвета за разходката напреднах значително в останалите. С рефреш не съм пробвала, но и това ще опитам. Успех и от мен на все още борещите ключовете! :)

2. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Аз приключих току що :) Заветният последен вълнист ключ най после се появи;) Успех на всички който все още не са приключили;)

pigi102 likes this.
  3. kaka_Galq

kaka_Galq Подрастващ автор

не знам, дали някой вече се е сблъскал с това: да ти трябват ключове от един вид, а да ти дава от другите
    почвам да се съмнявам , че ще успея да я завърша тази мисия
    за да приключа ми трябват 2 кръгли, а вече имам 6 излишни вълнообразни и 2 триъгълни
    дано да ме обладае късмета и да успея
    КЪСМЕТ на всички :)

4. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

трети ден сея за един триъгълник:cry:ебаси случайния принцип8)

milkoga1 and borialex like this.
  5. НощенБяс

НощенБяс Редовен

Ей на това му се казва куест с характер. Не знам за вас, тъй кат гледам не ви се е харесал, на мен пък да си призная ми хареса. Не заради "случайния принцип" а заради неочаквания евент, нестандартен нерутинен. Досега все си знаехме, толкоз хиляди бройки от растението, толкоз от другото и дай ще ги набучкаме за три дни ще извъртим всички задачи и край. Няма емоция няма дух няма вълнение. ЕЕЕ добре де, негативи ядове колко ключа излишни имаме, ами няма да са безплатни няма да са на вятъра, всеки иска нещо различно а когато го получи и това го извади от рутината почва да се ядосва, защото не е свикнал така. Забавлявайте се бе хора. От всеки куест извлечете полезното и забавното. И аз съм на една задача от вчера и сея и получавам не това дето ми трябва, но време има, все някога ще го получа, и ако не го получа ми кво от това аз нали се постарах, дадох колкото можах от себе си няма да си изхабявам нервите тц не и за това. Айде добро утро на всички:))

6. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

тъй, тъй............за лудо сей, не стой:D

Annabelx likes this.
  7. НощенБяс

НощенБяс Редовен

луд умора немаааxD

"Който не си плати навреме тока, ще бъде откачен!":music::music:

8. chaikatabs

chaikatabs Активен автор

-.-
    Вероятно аз няма да завърша скапания евент заради кръглия ключ. Не се пада и тва е... Нямам идея на кое ниво съм. "чакам" 2 кръга за 20 тор на мими

9. Annabelx

Annabelx Велик майстор

Ееее,аз пък имам кръгли на килограм,но ми трябва триъгълен.Няма и няма!
    Важното е,че се забавляваме.

10. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

:eek:как да забавлявам с тоз мазохизъм o_O

cecka66 and chaikatabs like this.
  11. vasko_114

vasko_114 Прохождащ

Не е забавен ,а много тарикатски евент . Може да се каже ,че е натоварващ отколкото забавен.Падат се все едни и същи фигури.Но трябва да ги разбираме ,трябват пари!На упоритите успех!

12. chaikatabs

chaikatabs Активен автор

o_O

13. -helixme4o-

-helixme4o- Обитател

И аз бях така,ама най-накрая ме огря и приключих,че ми омръзна да го чакам този триъгълник.

лудакрава1 likes this.
  14. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

фанах го:cry:

лудакрава1 likes this.
  15. borialex

borialex Стажант

Най-накрая събрах заветните триъгълници и приключих.Не знам дали наистина има значение ,но и аз сменях полетата и чак тогава ми даде различни ключове.

16. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

ей, страшна работа значи, три дни сях за 1 триъгълник, сега кът падна ги дава на конвейер8)

17. YanaNed

YanaNed Стажант

Тези триъгълници само с пари ли са?Трети ден....вече не ми е забавно!!!!>:(

18. pigi102

pigi102 Изключителен талант

Като моята работа с кръговете. :D

19. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Благодаря! Така ми се струва логично. Въобще не предположих, че става дума за малко поле, като всички други са за голямо:)

20. dd88dd

dd88dd Подрастващ автор

Втори ден чакам 2 кръга и 1 триъгълник, вече ми свършиха плочките а ключовете продължават да не се появяват.
    Един случаен принцип- нищо, два случайни принципа едно голямо нищо. Няма да мога да си взема дори редичката, а камо ли друго а съм насадил растения за един куест и половина. Такъв куест е пълна измама за да го завършиш трябва да набуташ сума пари.
    Благдаря на Б П за прекрасния куест. Следващият път няма да играя такъв куест, а се замислям изобщо и за играта.
    Още веднаж Благодаря!!!???
    >:(>:(>:(

Last edited: Apr 16, 2016
    borialex and aylakz like this.