Дискусия:"Храмът на вратите"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Apr 8, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. pigi102

pigi102 Изключителен талант

Пожелавам ти по-голям късмет от моя! :)

joujoujouj likes this.
  2. staneli

staneli Старши болярин

И аз съм се пооляла с растенията - от едното останаха 2650, а от 8 часовото - 1241, ама като набрах инерция и не правих никакви сметки.... От снощи чаках 2 вълнисти ключа и тази сутрин ми ги пусна, та и аз вече съм към приключилите. Иначе 4 триъгълни и 4 кръгли са в повече.
    От стръковете единственото читаво е тамаринд XXL, всичко друго е боза...
    Айде успех и от мен на борещите се със случайния принцип.

3. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Ой! Каръщина голяма! То сякаш е бездънна яма! :eek: Ще взема да поплача солидарно с теб :cry: :cry::cry: (че да ти тръгне по вода)...и за късмет :)

Тц, тц, тц...Олеле! Хич не си поплюват и тоя път! На принципите си не ще да изменят! :(

ПП: До моите мили съседи и приятели - стига вече плочки сте ми пращали! Имам толкова запаси, пак берлинската стена да вдигна ще сколасам...Совите съвсем си уморих, а вестта така и не разпространих! За всички вас, с любов и страст :inlove:

ПП1:Ами забравих (от ЕГН-то ще да е ;)) - специални благодарности на една душичка, дето ми намери там едни кавички!

Last edited: Apr 14, 2016
  4. pigi102

5. zlatnozaiche

zlatnozaiche Стажант

Пигилета, имам 9 кръгли отгоре - подарявам ти ги всичките!!!! На мен само от тях ми се падат:sleepy:

6. mi6elina84

mi6elina84 Guest

7. dimitrinkani

dimitrinkani Кандидат за признание

-.--.--.-Оффффф и с детелинки и без детелинки все дърво ядем с тоз случаен принципo_Oчак се палнах и с лотарийка да си пусна ''ДЕТЕЛИНКА"ама с моя каръшки късмет пффффф ни едно не целнах:mad::mad:

П.П. При мен пък триъгълниците са дефицит , и с лупа не моя ги открия:cry:Засега продължавам с растенията ,че не се знае колко ключа ще се наложи да врътна докато отворя пустите порти:oops:

лудакрава1 likes this.
  8. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Брей, че оптимистка съм била! (под сурдинка - има друга дума: будала :oops:)
    Ключът вълнообразен устрема ми спря, в средния тунел не виждам светлина! :(
    ПП: Не прилича ли на "риболова"? Как мислите вие? ;)
    Но със съжаление ще кажа, че шараните сме ние! xD

9. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Вълнообразния е спънал и мен. Днес цял ден цъкам за последния, но аз съм си абонирана за триъгълници и това е. Добре, че има още два дни, та имам време да се сдобия и с него

10. -niksan-

-niksan- Обсебен

И то големи xDxDxDxDxD

11. metalABV.bg

metalABV.bg Активен автор

Е с триста зора и аз успях да завърша.От стръкчетата изненада голяма и дрян и клаусена се падна.

milkoga1 likes this.
  12. pigi102

Ура, приключих и аз! Но съвсем съм се оляла с растенията. :eek:

The.Farm and tani1980 like this.
  13. jenny_tm

jenny_tm Подрастващ автор

Само аз ли нещастницата, на която й се падат само кръгове, а не това, от което имам нужда?!

14. aylakz

aylakz Редовен

А на мен са ми нужни само кръгове но нито едно не се пада.

15. kristi_ok

kristi_ok Стажант

Чета тук и си мисля,че сме балами е ясно,много мразя обаче когато ни правят пък зорлем на такива!Аз обичам тази игра и не случайно съм и вече 95 ниво,но когато я започнах имах толкова приятели,че нямах място да премам други сега останаха 4 и единя се отказва и той!Сами си направете изводите!В момента имам 15 триъгълника,дами и господа аз не играя тук покер аз искам да мисля с главата си да градя стратегия и да си правя мисиите както до сега за 3 дни!Извинявам се за многословието,но дано да ме разберете какво искам да кажа!

16. -niksan-

-niksan- Обсебен

Тази сутрин ме огря късмета даде ми 3 вълнисти ключа и реда е запълнен,сега за другото каквото отворя ще е добре,но няма да си давам зор.Успех и късмет на всички фермери:):)

17. borialex

borialex Стажант

При мен кръгове в изобилие ,а триъгълниците ,които ми трябват са 0.При това положение имам чувството ,че докато свърши играта може и да не се сдобия с всички цъкалки.Е като този глупав евент до сега не съм играла.

miromihov likes this.
  18. daniandd

daniandd Кандидат за признание

аз приключих с таз задача, и да ви споделя моята стратегия
    пробвам по един ключ от всяко поле и винаги дава различен ключ,
    пробвайте и вие може да ви споходи късмета
    успех на всички!

pigi102 likes this.
  19. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Разлюляна от вълните, 'ептен съм омотала конците! xD

Каталясах от "копане", но сдобих се с бъдещо имане :p

Ресурсиобмяна в МП обмяна в ТОобмяна в ТрТО
    Ехмея211
    Хеликония422
    Каменна плочка5-6
    Квадратен ключ500380380
    Кръгъл ключ1200900900
    Триъгълен ключ1200900900
    Вълнообразен ключ1200900900

В плевнята ехмея се суши, на Бахама хеликония цъфти, плочки каменни и ключове в артък...хубаво, че се усетих, та в тунела метнах днес белтък, щот' до края сигур' нямаше да разбера - вече няма за отваряне ни една врата! xDxD

20. bubolina_8

bubolina_8 Подрастващ автор

нещо не мога да разбера как така от всяко поле