Дискусия: Хиляда и един рицари

Дискусията в/ъв "Дискусии за играта" е започната от mushnu4ka на 6.3.25 в 09:01.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Хиляда и един рицари

В тази тема можете да споделите своите впечатления, тактики и мнения за събитието.
    Моля, използвайте я по предназначение!

Повече информация

Приятна игра!
    Екипът на Фармерама

.TAINNA. харесва това.
  2. tanyamery

tanyamery Адмирал

Нужни са 1 400 пясъчни часовника. Супер куест - ставаш готов за 5 минути, въпроса е само, колко бързо ще се съберат часовниците. Пък ще има и ред, какво по-добро от това.

.TAINNA. и milena7004 харесват това.
  3. mushnu4ka

Здравей, задачите с растенията са за време, което е посочено в таблицата. Приятна игра!

.TAINNA. харесва това.
  4. tanyamery

tanyamery Адмирал

Благодаря, явно не съм дочела, като хората.....Обаче таймерите не променят много ситуацията, защото могат да се стартират и непосредствено преди обирането на нужното растение - хоп готово. Трябва обаче да се разчистят всички работилници и обори, та дано се паднат повече часовници.

Последна редакция: 6.3.25 в 11:33
    .TAINNA. харесва това.
  5. ka-linka

ka-linka Пазител

Растенията на кои полета могат да се сеят?

.TAINNA. харесва това.
  6. mushnu4ka

Здравей,
    На полетата, на които обикновено се сеят тези растения. Т.е. глухачето и репичките на трите полета в основната ферма, останалите в тропическата част на фермата, т.е. бахамарамските полета.
    Приятна игра!

ka-linka и .TAINNA. харесват това.
  7. ka-linka

ka-linka Пазител

Благодаря! :inlove:Имало е събития с растения с таймер само от определено поле, затова исках да уточня.
    За сега мисля да посъбера фъркати, а после да изиграя растенията набързо.

Bamze, ..koni.., .TAINNA. и 2 други харесват това.
  8. tanyamery

tanyamery Адмирал

От първоначалното обиране 938 пясъчни часовника - много добре.

Последно редактирано от модератора: 7.3.25 в 13:57
    Bamze и .TAINNA. харесват това.
  9. dedoto

dedoto Адмирал

а при мен им се откъснаха едвам 137 бр:cry:

10. milena7004

milena7004 Майстор

При мен първоначално изскачащите бяха 393,но с кестеновият ред,който активирах и малко супер тор приключих със събитието.Успех с изскачащите на тези,които играят това събитие.

Bamze и .TAINNA. харесват това.
  11. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

117 от котешка мента и тук-там дървета в пустото и дъждовна гора, но без хари. Късно се усетих. Можеха да са повечко :) Пак наслагах котешка мента, че ми трябва да култивирам за механична ръка. Цялото основно, половината пусто и по-късно ще сложа и в дъждовна гора. Утре се надявам хари-ротата да свърши добра работа и да мина на растенията по метода на Милена и Калинка. Ще се справим всички :)

Bamze, ka-linka и milena7004 харесват това.
  12. ka-linka

ka-linka Пазител

830 на първо обиране и заложих първите растения, според мен няма да има проблеми с фъркатите. за нощта ще сложа нещо около 12- часово и утре сутрин ще пробвам вторите 2 растения. Ако нещо не стигне, ще направя една бърза реколта със супер тор. Бонуси и пакети няма да ползвам, колелото не пусна нищо от 15-20 врътки, ама не ми се занимава с него.

Bamze, .TAINNA., лудакрава1 и 2 други харесват това.
  13. -niksan-

-niksan- Обсебен

Обичам такива задачи 15 минути и бях готов;):)

kakata13, Bamze, DILQNADELI и 4 други харесват това.
  14. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Играя само на основно и плантация. 512 пясъчен часовник с подкрепа от малко дървета по останалите полета. Приключих с първите две растения, утре сутрин ще продължа със следващите две. И според мен няма да има проблем с изскачащите. Успех!
    Спокойна петъчна вечер! :)

П.П. Финиширах. Приятен евент без излишни напъни - парти врътки, СТ и мигновено.
    Слънчева неделя! :)

Последна редакция: 9.3.25 в 06:54
    kakata13, Bamze, DILQNADELI и 4 други харесват това.
  15. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Вчера по обяд довърших. Доволна съм. На фона на кралицата това събитие беше много приятно и леко :)

tanyamery, milena7004, Bamze и още 1 човек харесват това.
  16. pipeto7

pipeto7 Стажант

Ако някой има свободни пясъчни чаковници,ще помоля да ми изпрати.Благодаря предварително!