Дискусия: Хаос от папагали, Папагалско парти и Модерна перушина

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Sep 4, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Като чета, наистина голям хаос се е получил, пак в движение ще го разбирамxD.
    Все по-вити и въртяни стават евентите, зависими един от друг, с една дума, голяма каша>:(.
    Правете ги по-лесни за разбиране, все пак има стари хораxD, не им усложнявайте живота, смилета се над нас, имаме високо кръвно и ред други болестиxD.
    УСПЕХ НА ВСИЧКИ , РЕШИЛИ ДА ИГРАЯТ!

2. .water.

.water. Обсебен

Здраво се омотах единия евент е ясен минава се с обикновенни папагали чака се ББ за цилиндри и каквото отпусне остава за постоянния евент в читалището.Следващия зависи от това какво ще изскача и той ще е май избирателен първо това което си струва и после ако има за останалото.Обаче тия фитнеси митнеси са ми гъста ниско паднала мъгла та като започне евента ще го мисля ,но първо ще меля лакомства или каквато и да е там измишльотина и ако има време и китки следващата измишльотина и докъдето я докарам.

3. tanyamery

tanyamery Адмирал

А така - за хаоса от папагали ще чакаме бейби бума, добре. А от трите възможности за подаръци, моля на мен пращайте клонки. Благодаря. ................. На този ББ цилиндрите само от папагалските селекции ли ще се падат или от всички селекции?

Last edited: Sep 5, 2019
    .TAINNA. and ПЕПЕЛЯШКА like this.
  4. riki00000

riki00000 Подрастващ автор

Точно така ,играта е за забавление и отбиване на време :p

За евнтите , ще играя Модерна перушина (колкото може) и от Папагалското парти ще взема игрището с лакомства ,имам си чинчили имам си и праисторическа ела , няма смисъл да копам :p
    За хаоса от папагали ,мисля че няма да успея да събера 20 банана да отключа селекцията ,че да се възползвам от бейби бума:mad: ,
    ако успея ще играя да взема цъкалките , редичката не ми харесва , ама ако имам папагали ще ги дам, останалото ще иде на пазара ,може да забогатея:D
    Постоянните куестове ще чакат да паднат цените на пазара и без това няма кой знае какво ,като награди;)

.TAINNA. and ПЕПЕЛЯШКА like this.
  5. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Така мисля, само от папагали, 100%.

.TAINNA. likes this.
  6. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Бе хора , много малко клонки се пръкнаха :mad::mad::mad::mad::mad: То така до Коледа куеста няма да е готов:cry: Само при мен ли е така , или болката е все обща:cry:

ПЕПЕЛЯШКА and .TAINNA. like this.
  7. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Кранчето е врътнато на минимум. Клони няма. Сеченето било забранено за да се опази природата жива xD

8. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Айди нема да си ползувам цветущют език :mad::mad::mad: Сятъй сеxD
    А сега някой да ми обясни некви цилиндри, дето ше ги авардим утре на ББ де трябва да ги ръгнем? Оплетох се кат пАтка у кълчищаo_O

9. tanyamery

tanyamery Адмирал

Бях приготвила кошница за клоните, ама не! Надявах се поне с 40 бр. растение да стартирам за разсяването, но не - началните 10 + две по 5, за сега това е по силите ми:cry::cry::cry:

10. tanyamery

tanyamery Адмирал

Прозореца за цилиндрите е на Баха.

11. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Благодарско :inlove:

12. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

xDxDxD турай цилиндъръ на главъта кат фокусник и си тананикай фокус-мокус-препаратус xD

13. Тити

Тити Подрастващ автор

Може ли някой да ми каже къде да търся- Парк с лакомства,и Фитнес от храна

14. p_janeta

p_janeta Старейшина

Произведените Парк с лакомства и Фитнес от храна представляват предмети и ще ги откриете в инвентара.

ПЕПЕЛЯШКА likes this.
  15. ka-linka

ka-linka Пазител

Ами то и не виждам освен за разсяването за какво трябват клончетата, тези мижави бройки папрат, които се печелят, няма да ми съберат 21-2 хиляди бройки. Царевицата и клечките обаче са сериозен проблем, особено клечките при мен. Пуснах да се мелят един парк и един фитнес и чак сега им видях времето за мелницата, малииииииииииии, след два часа ще са готови. Комшии, пращайте клечки!!! :inlove:

16. riki00000

riki00000 Подрастващ автор

Лелее , тез клонки ,хич ги няма
    от 4 полета с дървета и едно с папагали имаше 300 клонки
    и на всичкото отгоре имам пуснато портокалово сокче за +20% изскачащи>:(

п.п. Кажете си предположенията, колко би бил върха на цената на папагалите на пазара?:)
    Сега при мен са 50,000 за брой

ПЕПЕЛЯШКА likes this.
  17. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

На моя пазар са по 27 хиляди

18. *Aleksa*

*Aleksa* Младши експерт

Портокаловото сокче тук не помага, то е за повече падащи само от инструменти.
    За изскачащи от събитията са нужни Харита, имаше май и някакво редче, но не помня какво.
    При мен повече клонки падат от дървета, от растенията много малко.

п.п. Папагалите държат 35 000.

19. Самардапа

Самардапа Главен болярин

аз стартирах току - що:
    клонки - 460
    царевица - 530
    плодова клечка - 470

20. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Направих няколко цилиндъра и започвам с фокуситxD.
    При мен всички изкачащи са по малко, незнам от къде ще ги събирам, ще има бързо производство.

.TAINNA. likes this.