Дискусия:"Футболни финали"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Каспаретка, Jul 7, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mimenceto1978

mimenceto1978 Подрастващ автор

А дано!!!

2. -niksan-

-niksan- Обсебен

Или ще духа супата:cry:

3. desi232

desi232 Посланик

Не си заслужава да го играя,мижави награди - много ресурси.Този път ще го пропусна

4. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

ФРАНЦИЯ--ПОРТУГАЛИЯ
    Видя се кой ще е на финала, а за нашия финал--ще поиграя за някоя награда, само това, което ми хареса.
    Дано поне да е като преди, сега останаха най-добрите, да не вземат да ни затруднятxDxDxD.

ПП. Като гледам, ще има панирани охлюви за студената бира довечераxD:p.

Last edited: Jul 8, 2016
    [[Fermerkaa]] likes this.
  5. naturalna89

naturalna89 Подрастващ автор

Не знам какви са тези финали, почнали по рано. Играта забива много и не начислява всички звездички.

6. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Този е като Боби Михайлов на мача с Мексико през 94-та.xD демек ми хвана две дузпи...

лудакрава1 and mushnuk like this.
  7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Взех супер-храната, парти-врътките и стръковете. Толкова ми стига. То тоя път много скръндзаво. Отделно играта е по-бавна и това определено ме спира да поритам още малко, напр. за някоя звезда xD. Пък и монетките намалени.
    Абе - калпави финали xD:mad:xD.

П.П. Но пък бахамските загадъчни ме зарадваха с плумерия и макадамия ХХЛ. Че малко ми промениха мнението за финалите, не били толкова калпави, само леко скапани xD.

8. kosdas

kosdas Анализатор

взех си всичко и ако може ми връчите купата преди франсетата или портокалците да са я отмъкнали

9. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Получих тежка контузия на коляното и прекратих участието сиxDxDxD, взех това което бях решила, но определено се изложиха за наградите:mad:, дори една купа не дадоха:mad::mad::mad:.

10. Сънчо

Сънчо Стажант

Може ли някой да ми отговори?
    Отивам да взема топка, цъкам на растението и изкача табела, колко искам да предам, а не ми дава да купя повече от една топка.
    Само при мен ли е така?

11. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей,
    топката ако искаш направо да я купиш се заплаща с ЛГ.Не можеш ли да предадеш растения?Ако искаш да пробвам кажи ми от кое растение да предам.

12. Zlobara

Zlobara Активен автор

Дава се само по 1 топка може да купиш 100 но всеки път ще ти дава по 1 доста бавно и тромаво но е така

13. iwaniwaniv

iwaniwaniv Стажант

Така е, така е. Ти пък искаш по лесния начин! Няма братче. Цъкаш - каква ти е работата, докато купиш колкото ти трябват.

14. Сънчо

Сънчо Стажант

Предавам слава богу, но искам да взема наведнъж 20 топки с растение, но не могаxD.
    Гледам да има повече време за бира и охлюви:p.

.water. likes this.
  15. -niksan-

-niksan- Обсебен

Парти билетите ,звездите ,бананите и загадъчните неща , заслужава човек да ги вземи:):)

16. АлиБаба

АлиБаба Прохождащ

И по една цъкалка вместо купаxD.