Дискусия: "Футболна треска"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Jun 8, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Добрутро, отивам да поритам малко, посъбрал се е материал. Но започвам да закъсвам за изскачащи, ще произвеждам довечера сякаш.
    Бай Василе - обещаното (дано не е втасала) xD.

П.П. Дилемата колко още да играя реши Мишо Малинов - току-що ми подари 48 ч. комбайн, как да не ги използвам :p.

Last edited: Jun 13, 2016
    bayVasil and desi232 like this.
  2. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

В тази жега може и да е префтасалаxDxDxD, внимавайте да не гледате европейското не от където трябваxD.
    Във връзка с ритането, мисля, че беше успешно първенство, май ще успея да взема каквото бях си харесала:p.
    Успешна седмица!

desi232 and лудакрава1 like this.
  3. staneli

staneli Старши болярин

От животината дето се пръкна – пълно разочарование: 2 оранжеви панди, оранжева маймуна, оранжева камила и за да не е толкова оранжево всичко - една жълта стругарница.
    Добре, че от стръковете излезе една клаусена, че да ми топли сърцето xD.

.water., bubolina8 and Eli1200 like this.
  4. -igrata99-

-igrata99- Подрастващ автор

аз какво да кажа папагали и слонове класик добре че имаше поне едно производство на бански оранжево

5. bubolina8

bubolina8 Болярин

От загадъчните три тигри

6. -dd76-

-dd76- Редовен

На една от малките ферми нямам отворени папагали,но се паднаха 4-това както и да е!!!!След като ги махнах за да мога да сея-повече не мога да ги сложа-че защо ми се падат след като не мога да ги ползвамo_O

desi232 likes this.
  7. -niksan-

-niksan- Обсебен

направо за цирка са готови:)

bubolina8 likes this.
  8. ПЕПО1226

ПЕПО1226 Стажант

От загадъчните обори ми се паднаха розови панди,тигър,фламинго,червена панда и анаконда++.Този път доволно

krassimira likes this.
  9. bayVasil

bayVasil Знаменитост

Ич е не втасала, направо си е супер прясна в сравнение с на Жу баниците къде ми предлагаxD

10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Мда, скоро не бях ползвала мигновеното поникване. Кранчето му е позатегнато, без Харита от 44 големи полета получих 26 изскачащи. С Харита - по 44 бр. Изводите са ясни, мисля.
    :mad::mad::mad:

11. bayVasil

bayVasil Знаменитост

Вчера и аз го ползвах и си беше ОК, преди три дни и в на жена ми фермата си беше ОК (и в двете ферми без Харита), да не си са отплеснала и да си го ползвала на обикновени полета, тогава дава по-малко от 44 бройки, що аз вчера си окопах фермата два пъти без ЯМЧ:mad:

12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Упс, да, на обикновени :oops:. Май ме е подгонила егенозата xD. Добре в случая е, че с Х. се получи :p.
    Че изводите все пак са ясни: като не си правил нещо дълго време, първо си припомни кое как и тогава действай :).

13. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Бе аз друго предлагах, ама...

Тц, тц, тц, БАНица му се прияла! Ценз за БАНичарка нямам, ей! Един БАНан не мога да почерпя! И БАНкет не мога да спретна,
    че БАНкноти - тоже йок! А може само да мечтаем за почивка в'ъв БАНкок! ;):p

Valkaaa76 and mushnuk like this.
  14. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Знаем, че не си БАНдитка ;).

П.П. Голямо ритане му ударих днес сабалям, тичкам да умувам за какво да похарча кошницата с монетки.

15. joujoujouj

joujoujouj Полубог

xDxDxD но с кураж от някоя напитка -

право съм на БАНкомата, дърпам цялата заплата

и с'ъс БАНски на лалета, газ, та право на морето!

Квася своята устица с горноБАНската водица...
    чакай, май стана БАНално! :oops: Да не плачем жално, жално! :p

И по темата - да си призная, футбол йощ и аз играя!

Взех каквото бях си наумила, ала имам още сила
    топката да ритам здраво (кат' Роналдо съм направо :music:),

супер манджа безкомпромисно събирам,
    в'ъв цистерната прибирам, кваклите да селектирам ;)

16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

В един от вариантите има една супер-манджичка, която посмъртно не успявам да взема, а доста топки заради нея загубих, ама карай, здраве да е, каквото чопна - чопна.

И лично и искрено за Джу едно БАНерче.

17. ТИН

ТИН Обитател

от заг. обори-мравояд и фламинго...

18. sabchooo

sabchooo Велик майстор

От заг. обори - жълта стругарница , жълта и оранжева работилница за бански , оранжев камиларник и гнездо за папагали "Classic ++" , вече направо се кефя на късмета си. Храстите чак ме е страх да ги засея.

-dd76-, bayVasil and sm0uk3r71 like this.
  19. nefertiti

nefertiti Активен автор

От оборите тигър и мравояд, другото е боза, от дървета нищо особено, което да си нямам, колкото повече, толкова повече казал Мечо Пух, та и аз така...
    Но както и да е това е само игра...

desi232 and fenomenalem like this.
  20. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

sabchooo likes this.