Дискусия: "Футболна треска"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Jun 8, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Сметката е да се купува супер тор, кошници и тем подобни.
    Накараха ме заради грахчетата да си пархосам супер торта:mad:, откъде да знам какво са замислили умните глави на БП, но колкото тор има ще посея моментно и до където стигна, пари за безплатната игра нямам, цел е да взема реда, после ако остане нещо , ще му мисляxD.

MARV3000 likes this.
  2. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

:eek:голямо харесванеxDиграя за 303 монети макс 379

MARV3000 likes this.
  3. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Оооох, съчувствам ти, много при това! Ама така е, като си тръгнал с голямата кошница (макар и вероятно без кошници)!

Тук може би е мястото да изразя недоволството си от насоката, която взема от известно време играта - евенти безспир, безумни бройки...не това е представата ми за забава! 8)

И правилно, въпреки, че след което, може да вържеш кънките и съвсем да омоташ конците, в случая - ластиците :p

Аз и за толкова няма да се напъна - 194 (програма максимум), ако пък ме хване к(п)ръста...може и 174 и смятам утре, вдругиден да приключа ;)

4. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

знайш ли после по12 монетки мож да фанишxD

5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Обедната ми порция атаки бе сравнително успешна - 8 или 9 монетки. 8 бяха в случай, в който посмъртно нямаше да мога да хвана 9, че заложих на питомното. Моята цел са около 411 монетки. И ако не ми писне и имам ресурс ще се целя N на брой пъти в цъкалката за 47 монетки.
    До момента - 98 монетки.

Подкрепям, подкрепям, подкрепям...
    Повтарям се, но колкото и да имам време за играта и да играя доста интензивно - почва да ми идва в повече, а също така и неравномерно е натоварването според мен - за евенти, които се изпълняват от почти всички за ден-два се дава същото време като за такива, които са доста по-трудни и по-бавно приключващи се.

shiky and nivata1 like this.
  6. sahara83

sahara83 Познавач

Не си сама в издънването и аз една игра се отчетох с 3 монетки .Просто в началото е трудно да хванеш цаката.;)

7. staneli

staneli Старши болярин

До тук 15 изигравания, от които едно с 3 и едно с 8, другото 9 монетки. 128 монетки общо, а се целя за 432, пък ще видим дали няма да ми писне и да си понижа малко целите. Много бавно стават разиграванията с това дебнене - няма май да издържа толкова време.
    Хайде, успешни голове в мрежата желая!

.water. and MARV3000 like this.
  8. zorro58

zorro58 Главен болярин

е нали викат, че срамна работа няма , явно не са гледали български футбол

bubolina8 and desi232 like this.
  9. MARV3000

MARV3000 Ветеран

Ааа, под 18 няма да правя /двойно ще ги виждам деветте/

sm0uk3r71, .water. and desi232 like this.
  10. desi232

desi232 Посланик

първите два опита по 9 точки :D ама ми свършиха белите рози

11. kosdas

kosdas Анализатор

много бавно иначе 11 опита 99 звездички и само 7 храна

12. kosdas

kosdas Анализатор

иначе наздраве за днес стига почвам да гледам другото европейско по телевизора с домашна и шопска

13. desi232

desi232 Посланик

Разговор между съпрузи:
    - Скъпа, започна Световното първенство по футбол. Можеш да излезеш с приятелките си!
    - Ах, много хубаво! В колко часа да се прибера?
    - На 14 юли! xD

14. zorro58

zorro58 Главен болярин

реда е активиран, сега ще се боря за други облаги

15. kosdas

kosdas Анализатор

нещо се прецаках на мойта и разписах до 10 юли

16. nivata1

nivata1 Професионалист

А на мен не, и не, не иска да разписва- ще стоиш тук и ще копаш-.-

17. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

ще й пиша да иска компенсация 4-5 дена за недоглеждането ти и бонус код ако може:p
    с тоя футбол, фермерския, търпение се иска, нацелване..... разногледа станах:sleepy:

desi232 and [[Fermerkaa]] like this.
  18. bayVasil

bayVasil Знаменитост

Те швабен-зитата след 94-та на дали искат и да чуят за нашия футбол;)

Нищо лично баце към теб и останалите привърженици на ЦСКА, но като гледам как са оцветени отборите и вратаря на БП се сещам как се наричат по между си Левскарите и ЦСКА-рите (говеда и свине - пояснение за незнаещите), БП отбора го оприличавам с ЦСКА;) а наще с Левски, така че ще се играе вечното дерби, па докъдето го докарам, барем реда да хвана ще съм много хепи:)

baiete likes this.
  19. pigi102

pigi102 Изключителен талант

Ще успея да взема всичко, което съм набелязала, не ми трябват само цъкалките от раздел класик. А за европейското - има само един мач, на който определено ще гледам първото полувреме - Германия-Украйна. Едно птиченце ми каза, че на 25-тата минута ще бъде много интересно. :p

20. zorro58

zorro58 Главен болярин

от дърветата на баха ми се паднаха клаусена и кашу