Дискусия: Фрапе Оле

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Aug 8, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

значи не ти достигат тръбите и не можеш да пуснеш "млякото" за направата на шейка. ПОд вида тръба има бройки, които от едната страна ти показват колко тръби са ти нужни, а от другата колко имаш.

https://board-bg.farmerama.com/threads/Дискусия-Фрапе-Оле.24153/#post-214045

Last edited: Aug 11, 2023
    tanyamery and sm0uk3r71 like this.
  2. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Изиграх първата десятка. Взех реда и останаха 4 звезди. Сея за втората десятка. Вече ще минавам само за звезди и черешки :) Не знам колко десятки ще трябва да мина, но продължавам. Този път съм без бонуси. Колелото се е стиснало като кокошо д*пе :wuerg: И врътки нямам :oops: Наложи ми се да пердаша по безбонусната система :p

eva-mina, dedoto and kakata13 like this.
  3. vida_bl

vida_bl Обитател

Ще сееш, ако можеш да влезеш в играта. Иначе всички искаме да сеем.

.TAINNA., хамилто and arseniq1 like this.
  4. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

не можех да ти отговоря до сега :D Наспах се и сядам да сея. Добре, че не бях пуснала бонуси. Щяха да идат в канала xD И сега няма да пускам. Не се знае до кога ще е тази война :p

KingRoot241 and ka-linka like this.
  5. ka-linka

ka-linka Посланик

Майка, я вземи, че пусни, няма само аз да съм се минала.:D На тези, които са били пуснали, на кукуво лято ще възстановат по 3-4, на далавера ще си xD

6. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

xDxDxD
    Пуснах два пакета, сърцето ме заболя xD Колелото обаче не пипам. Събирам материал за следващия евент. И два бонуса за растения 100% за 24 часа имам. И тях не пипам, че рядко ми се падат ;)

ka-linka likes this.
  7. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Вече ме е страх да започна събитие.

.water. and .TAINNA. like this.
  8. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

почвай, не се ослушвай, докато хакерите спят, ти ще си приключил :D
    Има един Салата от моркови, който пише
    [​IMG] xDxDxDxDОпитвам се да вляза. Винаги съм искал да имам това сега:p - много се смях на този ник xD Така че влизай, взимай пример от морковите, вътре мечки няма :D

9. denislav4o216

denislav4o216 Редовен

Значии за пореден път проблемите с играта бяха на лице. Бях прекъснал преди известно време именно заради такива проблеми и може би скоро ще се случи пак. Много ми е жалко за това,но така не става. БП може да не са виновни,но вече нямам нерви. Поне да удължат събитието в такъв случай.

10. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

който се страхува от мечки, не ходи в гората за дърва ;) Играта е силна. Затова я атакуват. Проблеми има и в други игри. Няма да ги изброявам :)

11. denislav4o216

denislav4o216 Редовен

Аз не се плаша, просто е тъпо така. Опитваш се да завършиш всичко нормално и накрая някой ти съсипва нещата.....

.TAINNA. likes this.
  12. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

не се ядосвай, гледай откъм веселата страна :) играта е много хубава поне за мен е така :) а този някой, който ти съсипва нещата не е БП, а хакерите. Преди доста години работех в голяма интернет компания. Много пъти хакваха мрежата. Накрая хванаха хакера. Младо момче, ученик, програмист и цар в тази област. Взеха го в компанията като администратор и дълго време нямаше проблеми :) Надявам се и тук да хванат тези, които атакуват БП. И ще ги хванат.

13. ka-linka

ka-linka Посланик

Богаташка, аз имам един пакет и го пазя като кюлче злато xD:inlove:. Един път превъртях играта, почвам сега втори, че ми харесват цъкалките. Колелото няма файда да го връткаш, събрала съм над 1000 сандъчета с билети, няма смисъл да ги отварям. От стотина парти за последните дни ми се падна веднъж +1, голям келепир :D

.TAINNA. and denislav4o216 like this.
  14. nivata1

nivata1 Професионалист

Пак има проблем - влизам едвам-едвам, но не мога нищо да обера

.TAINNA. and Zlobara like this.
  15. DAN63

DAN63 Обитател

Понякога ми се иска да има начин лично да го хвана за реверите , да го дръпна от лаптопа и да му обясня че не е хубаво да прави повече така >:(>:(>:(>:(>:( ....От няколко дена ми къса нервите тоя ''юнак'' !!!!!

16. sahara83

sahara83 Познавач

Леле, успях да вляза в играта!Не знам обаче докога.Вчера изобщо не можах да вляза .Чак сутринта успях.Това събитие не знам колко още го влача.

.TAINNA. likes this.
  17. zorro58

zorro58 Главен болярин

и като влезна , та какво успя да направиш...........

.TAINNA. likes this.
  18. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

едно голяяямо НИЩО като при мен xD Овцете са на 45% и край. Това в edge Не смея да излезна, за да мога да влизам във форума

19. fut3

fut3 Прохождащ

за да влезнеш във форума , не ти трябва да си в играта , напиши само в гугъл -фармерама форум и си вътре

20. sahara83

sahara83 Познавач

Успях да обера едното поле на долината на еделвайсите и това беше. Ами какво да кажа бях прекалено оптимистична защото вчера даже не можах да заредя.

.TAINNA. likes this.