Дискусия: Фрапе Оле!

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 22.11.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Спокойно! :) Ако става дума за Шарена крава я имаш от мен. Само ще те помоля да ми напомниш (че съм възрстна жена и забравям) xD

.TAINNA. харесва това.
  2. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Същата крава. Отървах я. Ще съм ти благодарна за нея. Ще се реванширам. Мисля си, таман една съседка окапа кат презряла круша що не дойдеш да си пием кайвето при дувара? :) Драсни моля те буквичка на бележка да те адна в приятели. И аз дърт човек не те намирам :oops:

п.п.Намерихме се. Шарената крава е голяма работа ;)

Последна редакция: 29.11.17
    [[Fermerkaa]] харесва това.
  3. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Егати и късмета - 3 оранжеви обора за Лисици, 2 язовеца, оранжево магаре и гъски, невестулки и жълти сови. Няма кьорав фазан! Дано някой се навие на размяна за гребла.

4. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Срещу 20 папагалски пера може и да имаш фазан:p:p:p

5. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Има да вземате. Папагалските пара си ми трябват а и да имам толкова, няма да ги дам на никого.
    Освен това аз ще си направя предложенията през системата, няма да се уговарям с някой кожодер от вас.

6. *mMm*

*mMm* Кандидат за признание

По време на играта забелязах че ми изчезват заредени тръби в мелницата. Единият път ми се появиха , но после другите ми изчезнаха безследно.
    От 6 сандъка - 8 бр. изобилие :D на монети. Направо ще гърмя зарята.
    Днес следобед ми начислиха ТО и МП не разбрах за какво. Въобще не пишеше в прозореца за какво е това начисление, като преди това ми начислиха хартисалите монети и тръби. Предполагам че някой се опитва да ме компенсира за изчезналите тръби и продукти. Не се приема. 25 златни банана да ми изпратят.

В предния куест пък за предаден юрган ми даваше само по един сребърен сандък.

и те така....:p