Дискусия: Фрапе Оле!

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Nov 22, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Бързичко се изиграва.

fermer4etoo1970 likes this.
  2. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Да, приключих го и с твоя помощ, за което благодаря! :)

gradinar4eto, Agrafix and mushnuk like this.
  3. terminatora78

terminatora78 Активен автор

тези тръби така и не ги разбрах мисля че ги почнах грешно напълних тръбите никакви награди не взех от първите 2 немога да се върна тука чета че може и да се почва наново

първо и второ сбърках трето е правилно

това с рестартирането на нивата не го разбрах видях че не са достатъчно монетите от всички 10 за реда.как да ги съберем.се пита в задачата.

Last edited: Nov 24, 2017
  4. terminatora78

terminatora78 Активен автор

как точно почваш от начало от 1 ли и наградите пак ли са същите така и не го разбрах.

5. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Ааааа, бутни мъничко после де. Готовите планове не са за играчи от твоя ранг:D, мисля че не се нуждаеш от 2 тор на Мими или 20 000 точки например. Доста се спестява, а отнема по минутка на ниво.xDxDxD
    Голяма мъка за изскачащи без харита, значи само заради единият мързел останах само с 5. Почвам да се дразня и ще вадя май карамфилите скороxDxDxD.

Last edited: Nov 25, 2017
    [[Fermerkaa]] likes this.
  6. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

В началото добре изскачаха и си мислех , че БП са отпуснали кранчето за нямащите като мен харита, нооооо .... днес положението е трагично. Ще се садят карамфили май пак.

7. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Нацъках френските ключове с моменталното ... вече го минах веднъж и продължавам, че то с веднъж ми останаха само 140 монети след като взех реда и трите цъкалки.

8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Излюпих си събраните загадъчни от този куест и от предишния. Едни крокодили от 14 жирафски обора, за читаво смятам и 2-те оранжеви коали и оранжевите тюлени. (Бях си поръчала розови слонове, но уви, няма да е този път.) Във фермата - едни фазани от няколкото фазански обора.
    Дърветата - почти скръб, ако не броя едното абаносово ХХЛ и една моринга ХХЛ. Плюс една бреза :D (папкат я дивите антилопи, затова май още се брои за читаво дърво).

[[Fermerkaa]] likes this.
  9. fogli66

fogli66 Стажант

Аз ли съм нй простия,че не мога едно ниво да мина,все ми се преплитат тръбите.Някой ще ми потскайе ли как става:))

10. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

виж в горния ляв ъгъл дето е четворката там като цъкнеш играта ще ти начертае примерен вариант после може да си го коригираш както ти харесва , също така тук в темата има снимки на примерни маршрути разгледай ги на по предните страници са.

11. megi660066

megi660066 Младши експерт

Извинявам се може би не е тук мястото но как става това с моменталното обиране

12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

13. megi6600661

megi6600661 Стажант

благодаря, приятна игра

14. _hris_

_hris_ Стажант

Благодаря много за тази табличка!

15. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

За сега реда ми дава само по 1 фермерска монета , пак нещо е ...капка по капка море, но се надявам на повече.

16. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

по добре съм значи при мен бяха-3,2,1

17. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

ако пуска от време на време по 50 тъкмо за 20-те супер манджа от магазина, покупката е неограничена...ако пусне два пъти ще се хванат и 60 бройки.

DILQNADELI likes this.
  18. закъсах го.на трето ниво минах през наградите,стигнах до фрапето.имам отметки.но не ми свети зелената стрелка за вземане на наградата.къде бъркам.някой да помогне

19. mechopuh78

mechopuh78 Guest

А имаш ли нужните тръби ?

20. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз го закъсах откъм ключове.
    Ще трябва пак да почна да садя карамфилчета, дано падат.