Дискусия: Фрапе Оле!

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 22.11.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Бързичко се изиграва.

fermer4etoo1970 харесва това.
  2. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Да, приключих го и с твоя помощ, за което благодаря! :)

gradinar4eto, Agrafix и mushnuk харесват това.
  3. terminatora78

terminatora78 Активен автор

тези тръби така и не ги разбрах мисля че ги почнах грешно напълних тръбите никакви награди не взех от първите 2 немога да се върна тука чета че може и да се почва наново

първо и второ сбърках трето е правилно

това с рестартирането на нивата не го разбрах видях че не са достатъчно монетите от всички 10 за реда.как да ги съберем.се пита в задачата.

Последна редакция: 24.11.17
  4. terminatora78

terminatora78 Активен автор

как точно почваш от начало от 1 ли и наградите пак ли са същите така и не го разбрах.

5. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Ааааа, бутни мъничко после де. Готовите планове не са за играчи от твоя ранг:D, мисля че не се нуждаеш от 2 тор на Мими или 20 000 точки например. Доста се спестява, а отнема по минутка на ниво.xDxDxD
    Голяма мъка за изскачащи без харита, значи само заради единият мързел останах само с 5. Почвам да се дразня и ще вадя май карамфилите скороxDxDxD.

Последна редакция: 25.11.17
    [[Fermerkaa]] харесва това.
  6. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

В началото добре изскачаха и си мислех , че БП са отпуснали кранчето за нямащите като мен харита, нооооо .... днес положението е трагично. Ще се садят карамфили май пак.

7. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Нацъках френските ключове с моменталното ... вече го минах веднъж и продължавам, че то с веднъж ми останаха само 140 монети след като взех реда и трите цъкалки.

8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Излюпих си събраните загадъчни от този куест и от предишния. Едни крокодили от 14 жирафски обора, за читаво смятам и 2-те оранжеви коали и оранжевите тюлени. (Бях си поръчала розови слонове, но уви, няма да е този път.) Във фермата - едни фазани от няколкото фазански обора.
    Дърветата - почти скръб, ако не броя едното абаносово ХХЛ и една моринга ХХЛ. Плюс една бреза :D (папкат я дивите антилопи, затова май още се брои за читаво дърво).

[[Fermerkaa]] харесва това.
  9. fogli66

fogli66 Стажант

Аз ли съм нй простия,че не мога едно ниво да мина,все ми се преплитат тръбите.Някой ще ми потскайе ли как става:))

10. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

виж в горния ляв ъгъл дето е четворката там като цъкнеш играта ще ти начертае примерен вариант после може да си го коригираш както ти харесва , също така тук в темата има снимки на примерни маршрути разгледай ги на по предните страници са.

11. megi660066

megi660066 Младши експерт

Извинявам се може би не е тук мястото но как става това с моменталното обиране

12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

13. megi6600661

megi6600661 Стажант

благодаря, приятна игра

14. _hris_

_hris_ Стажант

Благодаря много за тази табличка!

15. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

За сега реда ми дава само по 1 фермерска монета , пак нещо е ...капка по капка море, но се надявам на повече.

16. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

по добре съм значи при мен бяха-3,2,1

17. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

ако пуска от време на време по 50 тъкмо за 20-те супер манджа от магазина, покупката е неограничена...ако пусне два пъти ще се хванат и 60 бройки.

DILQNADELI харесва това.
  18. закъсах го.на трето ниво минах през наградите,стигнах до фрапето.имам отметки.но не ми свети зелената стрелка за вземане на наградата.къде бъркам.някой да помогне

19. mechopuh78

mechopuh78 Guest

А имаш ли нужните тръби ?

20. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз го закъсах откъм ключове.
    Ще трябва пак да почна да садя карамфилчета, дано падат.