Дискусия: Фойерверк екстраваганца

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Dec 26, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. dedoto1

dedoto1 Редовен

е тва си беше и аз приключих с горницаxD няма да се цепя от колектива яxD

ако не успея да влезна по късно

весело посрещане на новата 2019 година:D

2. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

Шест епични ракети и две огнени колела излязоха от "огризките". Сега изчезвам по пазар, че ще си ям ушите довечера с кисело мляко.
    Весело посрещане на Новата година на всички! :)

.TAINNA. and dedoto like this.
  3. kakata13

kakata13 Старши болярин

Весело посрещана на новата година и успешно изпращане на старата.Наздраве на всички:D

dedoto, .TAINNA. and milena7004 like this.
  4. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

И от мен весело посрещане. Има да си копам до откат.

milena7004 likes this.
  5. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Останаха много подпалки, но няма да сея китките. Омръзна ми ;) Харесаха ми и коледния и новогодишния евенти. БП бяха отпуснали кранчетата много добре :D Надявам се да ги оставят отворени за по-дълго време да ни е весело докато играем :D

6. johnnie75

johnnie75 Професионалист

На мен ми остана да обера последната реколта от Лъвска муцунка и съм готов. :) Голямо копане падна - следва дълга почивка. :)

p.s.С леко закъснение успях да пусна новогодишните фойерверки. :):):):):):)

Last edited: Jan 1, 2019
  7. nik76112

nik76112 Напреднал

Най-накрая, след упорит двегодишен труд и аз успяхxDxDxD, за първи път ми се случва, мо се надявам да е за последно, дано новата година донесе евенти с малко бройки, с много и хубави наградиxD.

8. AsparagusMintCandy

Както никога - 1652 подпалки ми се събрали за обмяна.

.TAINNA. likes this.
  9. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Ей тъй за сравнение дали пълните купи и харито качени на дървото и самото нивото имат значение - 6185 съм събрала.
    (Без разхождане на Харита и без бране в началото на куеста. 2 1/3 бахама полета с ХХЛ дървета, 2/3 поле с обори, вкл. менажерии, 2 1/4 ферма полета предимно по 2 реколти флекс дневно и останалото с гигантски секвои и малко животни в менажерии.)

AsparagusMintCandy and .TAINNA. like this.
  10. johnnie75

johnnie75 Професионалист

Завърших събитието с излишък от 1380 бр. изскачащи предмети в случая подпалки. Такова нещо никога не ми се е случвало. :):):):):):)

.TAINNA. likes this.
  11. kakata13

kakata13 Старши болярин

Имаше значение какво е на полето(дървета,обори или растения),от поле с дървета два пъти видях по 202 изкачащи,дано да е така и през цялата година:).Иначе 2273 подпалки в повече

.TAINNA. likes this.
  12. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Аз с дървета, че съм с бедна ферма на декорации 9 хил и нещоxD
    ПП: с много харита да уточня, и едно на дървото. Не съм ги местила те винаги седят по полетата.

.TAINNA. likes this.
  13. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Само 880 бр. подпалки са ми останали:cry:.

.TAINNA. and AsparagusMintCandy like this.
  14. dedoto

dedoto Адмирал

гледам и не вярвам на ушите си xDсамо като изричам горницата-3763 xD

15. AsparagusMintCandy

Пълен комплект купи на дървото, едно хари на дървото и второто ми седи на полето с дърветата. Останалото ми е 19 гигантски секвои, от всеки вид дърво по 2 бр, на двете останали полета от фермата - незабравки и животни.
    На бахамските полета - пак дървета по 2 бр от вид, и животни за кот има храна - делфини, коали, жирафи, носорози, анаконди и тн...
    Всички дървета са XXL, без малкото за които все още няма - като пустинна роза, петниста върба, мексикански кипарис и тн... Животните и те са си с ъпгейдите, за които има, кот има - от оранжеви до неонови.
    Нивата ми са 127/365.
    Явно животните са стипцави...

.TAINNA. likes this.