Дискусия: Фойерверк екстраваганца

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 26.12.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. dedoto1

dedoto1 Редовен

е тва си беше и аз приключих с горницаxD няма да се цепя от колектива яxD

ако не успея да влезна по късно

весело посрещане на новата 2019 година:D

.TAINNA., kakata13, AsparagusMintCandy и още 1 човек харесват това.
  2. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

Шест епични ракети и две огнени колела излязоха от "огризките". Сега изчезвам по пазар, че ще си ям ушите довечера с кисело мляко.
    Весело посрещане на Новата година на всички! :)

.TAINNA. и dedoto харесват това.
  3. kakata13

kakata13 Старши болярин

Весело посрещана на новата година и успешно изпращане на старата.Наздраве на всички:D

dedoto, .TAINNA. и milena7004 харесват това.
  4. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

И от мен весело посрещане. Има да си копам до откат.

milena7004 харесва това.
  5. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Останаха много подпалки, но няма да сея китките. Омръзна ми ;) Харесаха ми и коледния и новогодишния евенти. БП бяха отпуснали кранчетата много добре :D Надявам се да ги оставят отворени за по-дълго време да ни е весело докато играем :D

6. johnnie75

johnnie75 Обитател

На мен ми остана да обера последната реколта от Лъвска муцунка и съм готов. :) Голямо копане падна - следва дълга почивка. :)

p.s.С леко закъснение успях да пусна новогодишните фойерверки. :):):):):):)

Последна редакция: 1.1.19
    kakata13, .TAINNA. и AsparagusMintCandy харесват това.
  7. nik76112

nik76112 Напреднал

Най-накрая, след упорит двегодишен труд и аз успяхxDxDxD, за първи път ми се случва, мо се надявам да е за последно, дано новата година донесе евенти с малко бройки, с много и хубави наградиxD.

AsparagusMintCandy, kakata13, [[Fermerkaa]] и 2 други харесват това.
  8. AsparagusMintCandy

Както никога - 1652 подпалки ми се събрали за обмяна.

.TAINNA. харесва това.
  9. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Ей тъй за сравнение дали пълните купи и харито качени на дървото и самото нивото имат значение - 6185 съм събрала.
    (Без разхождане на Харита и без бране в началото на куеста. 2 1/3 бахама полета с ХХЛ дървета, 2/3 поле с обори, вкл. менажерии, 2 1/4 ферма полета предимно по 2 реколти флекс дневно и останалото с гигантски секвои и малко животни в менажерии.)

AsparagusMintCandy и .TAINNA. харесват това.
  10. johnnie75

johnnie75 Обитател

Завърших събитието с излишък от 1380 бр. изскачащи предмети в случая подпалки. Такова нещо никога не ми се е случвало. :):):):):):)

.TAINNA. харесва това.
  11. kakata13

kakata13 Старши болярин

Имаше значение какво е на полето(дървета,обори или растения),от поле с дървета два пъти видях по 202 изкачащи,дано да е така и през цялата година:).Иначе 2273 подпалки в повече

.TAINNA. харесва това.
  12. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Аз с дървета, че съм с бедна ферма на декорации 9 хил и нещоxD
    ПП: с много харита да уточня, и едно на дървото. Не съм ги местила те винаги седят по полетата.

.TAINNA. харесва това.
  13. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Само 880 бр. подпалки са ми останали:cry:.

.TAINNA. и AsparagusMintCandy харесват това.
  14. dedoto

dedoto Адмирал

гледам и не вярвам на ушите си xDсамо като изричам горницата-3763 xD

.TAINNA., AsparagusMintCandy и kakata13 харесват това.
  15. AsparagusMintCandy

Пълен комплект купи на дървото, едно хари на дървото и второто ми седи на полето с дърветата. Останалото ми е 19 гигантски секвои, от всеки вид дърво по 2 бр, на двете останали полета от фермата - незабравки и животни.
    На бахамските полета - пак дървета по 2 бр от вид, и животни за кот има храна - делфини, коали, жирафи, носорози, анаконди и тн...
    Всички дървета са XXL, без малкото за които все още няма - като пустинна роза, петниста върба, мексикански кипарис и тн... Животните и те са си с ъпгейдите, за които има, кот има - от оранжеви до неонови.
    Нивата ми са 127/365.
    Явно животните са стипцави...

.TAINNA. харесва това.