Дискусия: Фойерверк екстраваганца

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 26.12.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Фойерверк екстраваганца

В тази тема можете да споделите своите впечатления,
    стратегии и мнения за събитието!

Моля, използвайте я по предназначение!

Повече информация

Желаем ви страхотни фойерверки!
    Екипът на Фармерама

.TAINNA. харесва това.
  2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

tanyamery, eva-mina, .TAINNA. и 8 други харесват това.
  3. elliss_bg

elliss_bg Ветеран

Много копане, по нова година :eek::mad:

FrozenKiss, eva-mina, [[Fermerkaa]] и 2 други харесват това.
  4. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

То копането си е целогодишно напоследък, та да си променят навиците баш за новата година ли? xD
    Поне е на шест полета, а не две, че тогава щеше съвсем страшно да стане.
    И пак само едно купонче техника за 3ч. Да бяха поне 3х1ч., по работа щяха да ми свършат. :sleepy:

FrozenKiss, eva-mina и .TAINNA. харесват това.
  5. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Наистина е много копане за новогодишен евент и ще си помисля много дали въобще ше го почвам:music::(То дето купончето за техниката е само за 3ч ами и активирането на редицата е 1 път седмично -долу горе-168 ч:cry:

FrozenKiss, bubolina8 и eva-mina харесват това.
  6. -niksan-

-niksan- Обсебен

Не съм си отворил още подаръка за +1 бройка за 36 часа;)
    Имам и цъкалка за +2 бройки, за 10 часа ,мога да е активирам още 4 пъти :)
    Ще копая :):)

Последна редакция: 26.12.18
    FrozenKiss, kakata13, eva-mina и още 1 човек харесват това.
  7. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Пас съм и този път голяма почивка си направих последните месеци. весели празници на всички ще ме извините за закъснелите пожелания, но съм извън България

FrozenKiss, eva-mina, jani606060 и още 1 човек харесват това.
  8. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Комши що не свирна да си пазя подаръка за 36 часа? Изстрелях го без да мисля. Грипът е виновен xD

Имам над 200 парти врътки и мнооого обикновени. Само да има някой да върти колелото. Ще си поиграя, ще поцъкам, хич няма да му мисля. Лежейки, копаейки, между хапове и мотики все нещо ще стане :D

-niksan-, лудакрава1, FrozenKiss и 3 други харесват това.
  9. ludko52

ludko52 Активен автор

Ще пропусна, отдавна бях решила да си почивам и да не копам по Нова година. Успех на всички, дано мотиките са леки.:D

FrozenKiss харесва това.
  10. -niksan-

-niksan- Обсебен

Не гледаш ли календара,да разбереш че ще ти потрябва.
    Миналия път си запазих сандъка по време когато отваряхме ковчезите,тогава беше за 48 часа +1 бройка:)
    Мисля че дори ще има 48 часа комбайн без да е купон до края на годината,може да го започнеш, ако няма комбайн ,зарязваш задачата:)

eva-mina и .TAINNA. харесват това.
  11. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Ааа никакво зарязване! Карам си задачите със и без +бройки, а техниката я поддържам нонстоп :D Друг път гледам да отварям подобни благинки в края, но сега изпуснах момента. Карай да е весело ;)

eva-mina харесва това.
  12. SmetAnka

SmetAnka Напреднал

Мижави награди за голямо копане. Браво!

eva-mina харесва това.
  13. elei52

elei52 Кандидат за признание

Пасувам, много копане за малки награди и то на връх Нова година.

14. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Почнах го и направих най-големия серсемлик до сега:
    насях и ги оскубах без да искам:mad:, сега чакам системата да мине и ми пусни по 5 семенцаxDxDxD.
    Правилно са казали хората, винаги има първи път:oops:.
    УСПЕХ, ФЕРМЕРИ И МНОГО ВНИМАВАЙТЕ, ДА НЕ НАПРАВИТЕ КАТО МЕН.
    Копайте като за последно, догодина може да има намалени бройки и големи награди:p.

Amelita_, johnnie75, emcho67 и 8 други харесват това.
  15. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Наградите и мен ми се видяха срамежливи/ много/.А и две растения,прилични бройки ,празници....И така чудейки се,дали да играя/а и от мързел/ оставих полетата без предварителна подготовка ...Основното с дървета/бъз и захарен клен/ на другите тинтява.На острова две полета с дървета и едно с тюлени.
    Започна събитието.Обрах първо основното. С дърветата и.......Ми изплака окото!:D 188/сто осемдесет и осем/ изскачащи! Аз,толкова изскачащи,от едно поле, не бях виждал.....
    Максимума ми от поле е -97.Двете полета с тинтява ме поотрезвиха с 80 бр от поле. Бързо скокнах до острова/две полета с дървета/ и...Ми изплакаха и двете очи! Две полета с дървета-360/триста и шестдесет/ изскачащи.Ще го играя.xD

П.П.Имам само едно Хари-на дървото.

dedoto, lyd_s_motika, kakata13 и още 1 човек харесват това.
  16. snejinka100

snejinka100 Прохождащ

890 изскачащи до момента, кранчето е развъртяно добре
    сега да пуснат и един бонус +4 от календара /празници са/, и едно 48 часа техника, че като последен галфон не си купих техника на разпродажбата и имам само за още 60 часа

rumito_30, scaregrowII и .TAINNA. харесват това.
  17. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Май множко ти е било винцето xD Взимай се в ръце. Ще Успееш. Твоя номер съм го правила няколко пъти xD

ПЕПЕЛЯШКА и dedoto харесват това.
  18. rumito_30

rumito_30 Стажант

xDxDxD

19. kakata13

kakata13 Старши болярин

и при мене беше опулване в малката ферма от поле с дървета 178 броя изкачащи,от обори и растения почти наполовина.но после ме осени една мисъл че подпалките се правят от дървесина та затуй сигур е това чудоxDxDxD

.TAINNA. харесва това.
  20. adibobi

adibobi Напреднал

И аз го започнах но докъдето стигна :) Ще се боря за реда и едната цъкалка, другата ще си я набавя от ПТ Все някога ще я пуснат за размяна. Иначе засега изкачащите са добре. Весели празници на всички.