Дискусия: Фестивал на светулките

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 19.10.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. kosdas

kosdas Анализатор

ПИИ една студена вода

2. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

То май накуп се предават; иначе бутончрто е неактивно.

3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Попаднах в един чуждоезичен форум на обяснение на мигновеното поникване и защо без кестеновата редичка не се получават нещата. Според писаното там бонуса от парника не се прибавя към процентите, а се умножава, едното било "по-голяма ефективност...", а другото "увеличава ефективността..." (и най-вероятно и поради превода на надписите някой нюанс се губи или на бг изглежда еднакво)
    Че сметките са такива: руна 60% и щолен и самата невииност 15% = 75%, умножава се с 1,25 (увеличената ефективност) и се получава 93,75%. А ако е активирана кестеновата редичка 60+15+5=80% по 1,25 = 100%
    Ако на някой му се засичат времена (дали съответстват на тези 93,75%) да си поиграе.

Мариана07 харесва това.
  4. -niksan-

-niksan- Обсебен

много на гъсто ще станат,ще го пуснат за кучетатаxD

5. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Означава по време на Фестивала на светулките. За сега точна дата няма, когато я получим ще има и официално съобщение.

6. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

:eek:ти добре ли си мъ? аз тор не сея, сея киткиo_Oосвен с тора има и др бонуси, които също % влияят на разстежа-.-истината я търси при деня на дърветата след промяната и тук същата работа;)

Последна редакция: 21.10.15
  7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Да, съвсем съм си добре.
    Ако нещо не ти харесва - не отправяй упреци към мен, просто споделих нещо, на което съм се натъкнала.

П.П. Но само ще добавя, че някои от нещата, които ползваме, напр. обикновена тор, намаляват не основното време на растеж, а оставащото след поливане например. Пък който му се рови и смята - да рови и смята. От мен толкова по въпроса.

tutifruti9 и desi232 харесват това.
  8. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

:eek:
    казах ти истината, кът не вярваш пробвай8)

9. sahara83

sahara83 Познавач

А и аз сума ти нерви изпотроших само прескача бе .Писна ми от тези крави каубои.

10. milkoga1

milkoga1 Господар

Абе този таймер за изкачащите шалчетата да не би да е синхронизиран не със земно часово време,а с марсианско примерно,че тез 15 мин.хич не са 15,със или без рефреш все едно и също.

georgiev, stefi и lion8080 харесват това.
  11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Докарай ги до 16 бр. и си произведи крава Млечен шейк, тя би влязла в употреба (поне при мен за Супените преживявания).
    Но е гадно да прескача когато не трябва.

12. daniandd

daniandd Кандидат за признание

моля за проверка ID: 3837916
    имах 128 знаменца обрах едно поле с карамфили получих 34 знаменца
    и сега вместо 162 знаменца имам 137 та въпроса ми е къде са ми знаменцата

13. kosdas

kosdas Анализатор

ура ще има ББ
    чакането си заслужаваше

desi232, Мариана07 и [[Fermerkaa]] харесват това.
  14. BiGFarMad

BiGFarMad Подрастващ автор

Бейби бум, цени падайте надолу, който ударил кьоравото, ударил... сега да видим ще има ли търсене!?

xari_myri харесва това.
  15. radka7171

radka7171 Прохождащ

Искам и аз да попитам нещо защото пак не разбрах ако светна всичките фенери ще получа ли всички награди

16. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Екстра! Аз и без това за никъде не бързам. Таман да посъбера още малко храница. :)

Да. xD

17. BiGFarMad

BiGFarMad Подрастващ автор

някой прави спекула на пазара с розмарин хихиихи тцц

18. boris252525

boris252525 Стажант

извинявам се но не можах да разбера тези награди под фенерите как се взимат.за фенерите зъкаш на тях и доставяш ама тези отдолу?

-.kiki12345.69- харесва това.
  19. -.kiki12345.69-

-.kiki12345.69- Обитател

ако направиш фигура от показаните 10 фигури печелиш съответната награда да кажем цъкал и т.н но ако запалиш всички фенери то вземаш всичките от долните показани фигури малко е като онова със латерните

desi232 харесва това.
  20. mushnuk

mushnuk Жива легенда

От стръкчетата за фермата от фенерите: 2х бук ххл, 1х ябълка ххл, 1х портокал ххл и 1х трънка, единствено портокалът засега ще влезе в употреба xDxDxD, другото - за огрев.

При неотворен само горния ляв фенер взети само 2 от големите награди, наистина добре са го измислили - уж според комбинацията от фенери, а дефакто само ако изиграеш всичко получаваш нещо различно от то и мп.

-.kiki12345.69- харесва това.