Дискусия : "Фестивал на светулките-Есенно издание"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от KAtanasova на 10.10.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. sm0uk3r71.

sm0uk3r71. Подрастващ автор

при мен са по 100, ама са чудя каква награда трябва да зема, че да фърля милиони за свещи:eek:тук не виждам нищо:eek:

eva-mina и cecka66 харесват това.
  2. sahara83

sahara83 Познавач

Аз като никой друг път взех свещите навреме по 30-40000 бр.и като гледам положението сега бая парици спестих.

eva-mina харесва това.
  3. -niksan-

-niksan- Обсебен

На пример небесния ред

4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Имайки превид, че става въпрос за виртуални мп - ако исках редичката, и аз бих прежалила милиончета за свещите.
    Не го играя, не защото редичката е мършава, а защото ми идва вповече куестокопането (като ползвам комбайн постоянно). Просто нон-стоп заетост с куести ме уморява. Искам и време за отглеждане и на други неща; време, през което не съм ангажирана със срокове, бройки и т.н. Че затова напоследък пропускам по едно копане месечно. За да релаксирам.

kismit и eva-mina харесват това.
  5. sm0uk3r71.

sm0uk3r71. Подрастващ автор

то ко имаше за кво знайш как
    щеше да ти мине уморатаxD

6. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

То значи аз да не са оплаквам при мен са по 150. Даже и жирафи се появиха - по 50 хиляди. Засега омарите са изчезнал вид.
    А другите - пеперудите си ги отгледах, кактуса си го имах, светулки 10-а купих, даже предадох всички свободни термоси, останахз плодчета и раници.

7. SmetAnka

SmetAnka Напреднал

Дааам, доста парички направих от ароматни свещи:music::D Още 10 ранички и евентито финито:)

Последна редакция: 13.10.17
  8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Цената на свещите отново пощуря, при мен вече е 300 хилки. (Но нямам какво да продам :D.)

9. elince77

elince77 Кандидат за признание

Аз за свещите изобщо няма да се напъвам. На моя пазар са над 300 000. Не мога да си го позволя.

10. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

на 10 ти пазар стигнаха по 300 хиляди за бройка

11. bim177

bim177 Обитател

на моя пазар са 200 000

12. kosibosi63

kosibosi63 Активен автор

ОТКАЗВАМ СЕ ОТ СВЕЩИТЕ И ОТ РЕДИЧКАТА!СЪЖАЛЯВАМ.......

Последна редакция: 15.10.17
    shiky харесва това.
  13. Самардапа

Самардапа Главен болярин

ейййййййй, до къде се докарахме....свещи да си купуваме
    :):):)

14. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Тези свещи скочиха на 480 хил. мп на една от фермите ми, няма да го завърша там, мисля, че не си струва.

15. Пума~`

Пума~` Ветеран

А аз уж нямаше да играя и двете събития, а накрая взех, че и двете ги приключих. :eek:

vikito1972, [[Fermerkaa]], лудакрава1 и 2 други харесват това.
  16. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

на моя пазар пък са 319.389.98 -кви са тия свещи бе хора-от злато.Аз също мисля че няма смисъл да купувам толкова скъпи свещи заради една редичка.Майната и на редичката

17. uncleRex

uncleRex Кандидат за признание

и аз няма да го завърша заради свещите непосилни са ми.От скапан на по скапан куест минаваме, вместо с всеки изминал да се изкачваме тия отБП, ни връщат до дъното.Не няма да я бъде тая.

tani1980 харесва това.
  18. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Най-скъпите свещи при мен са 450 хиляди.
    Най-евтините са 300 000. И какво получаваме за тея свещи за милиони - няма и 60 000 тропически точки.
    Да им се върнат всички до една дано и да загубят хилядите, които са дали. :mad:

Последна редакция: 16.10.17
  19. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Ще ни е за урок тозе евент, от сега залагам всички Боклуци като например боксови ракавици,сейфове и тем подобни в менажерията, за следващият да съм подготвена. Аз поне се усетих навреме и ги закупих на по 20 хиляди,но в другата ми ферма няма да го завърша,именно заради прословутите свещи надскачащи цена от по 400 хилки.

20. Пума~`

Пума~` Ветеран

На нашият пазар са си доста скъпички тези свещи в момента са 425 000 мп.
    Добре, че имах около 60 броя от тях за да завърша и аз евента, иначе едва ли бих хвърлил толкова пенита. :)