Дискусия: Фестивал на залеза и светулките

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Jun 22, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. staneli

staneli Старши болярин

11 активирани фигури до сега имам, за 12-тата не ми достигат малко плодчета за допълнителните наградни точки.
    Като запаля фенерите за специалната фигура, паля после почти всичко :) преди да активирам фигурата. Не запалвам само фенерите за златния банан (3 раници), ТО (1 раница) и МП (290 плодчета), освен ако не са включени в спец. фигура. Оказва се, че в повечето случаи остава само по един незапален фенер при активирането.
    Та, вероятно и утре ще си сея плодчета, ама не ми пречи...

Last edited: Jun 25, 2022
  2. tanyamery

tanyamery Адмирал

Тази техника е за вземане на максимум награди, нали ?

А проблеми с изскачащите нямаш ли ?

Bamze likes this.
  3. staneli

staneli Старши болярин

Да, защото веднъж актвира ли се фигурата, вече не можеш да се върнеш на нея, за да вземеш нещо допълнително.
    Проблем с изскачащите нямам.
    Успех!

4. tanyamery

tanyamery Адмирал

А при твоят начин на игра с колко нараства китката ?

5. staneli

staneli Старши болярин

Ами те и другите така играят, ако искат да вземат допълнителните наградни точки :).
    Муши на първа страница е сметнала колко още плодчета трябват за допълнителните наградните точки, а другото се пали с палатки и термоси. Само за торта на Мими се искат още 2 раници, ама може и да се спести, другите без които може да се мине и не си струват ресурса, вече ги написах кои са.

kakata13, .TAINNA. and Bamze like this.
  6. redhooligan

redhooligan Прохождащ

Браво на мен. Направих 5 фигури, но след като активирах една другите изчезнаха. Значи е трябвало след направянето на фигура да я активираш преди да направиш други, защото губиш останалите. Така е като съм начинаещ ;)

7. Bamze

Bamze Главен болярин

Един такъв въпрос - след като изиграеш всички фигурки, може ли да се продължи с паленето на фенерите, без да се правят фигурки? Още не съм приключила с фигурките, четох за допълнителните награди и се замислих как да продължа ...o_O

8. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Не можеш. Палиш фенери извън фигурата докато я правиш, това е начинът да вземеш нещо допълнително.

След "предаването" на всички фигури вече нищо не можеш да предаваш.
    Това е възможно докато още палиш фенери за някоя фигура. Тогава освен задължителните за фигурата фенери е можело да запалиш и всички други фенери, даващи точки за сезона.
    Но все пак със сигурност някакви точки за сезона си спечелил/а с фигурите, макар и не максимално възможните. (4 фенера дават точки за сезона - на най-горния ред два, на втория отгоре-надолу най-десният и на третия ред отгоре надолу най-левият.)

.TAINNA., tanyamery and Bamze like this.
  9. riomde

riomde Активен автор

Благодаря, Муши, късно съм се сетила да питамxD.

Bamze and mushnu4ka like this.
  10. Bamze

Bamze Главен болярин

Всички фенери вече светят. Светулките танцуват около тях. Редчето е наредено в Небесната градина. Грабнах допълнително каквото можах - взех точки за нивото и супер тор; със Сезона съм много напред и прецених да не влагам допълнително ресурс за още наградни точки.
    Доволна съм от изиграването на това събитие! :)
    Добър късмет за излюпването на желаните неща от тайнствени дървета и обори пожелавам на всички!;)

П.П. Благодаря на Муши за бързия отговор и на всички, споделили опит в дискусията!

11. tanyamery

tanyamery Адмирал

С това събитие събрахме последните завеси за адското куче, останаха само петте платени, за който реши да купува.
    Не зная как при мен се затрупа с палатки, термосите се наложи да ги дебна и чакам,а палатки бол. След час приключвам и аз на 100 %. Не мога да не отбележа, колко съм благодарна за идеите и обмяната на опит, много отдавна се научих да "плагиатствам" и ако преди години исках просто да догонвам по-високите нива, сега имам ресурс, но просто е по-лесно да се възползваш от споделените тактики, благодаря и от мен !

12. ka-linka

ka-linka Посланик

11 завършени задачи, надявам се да успея с още 4 за ден и половина. Много пътуване ми се събра последните дни /по ремонти, не за забавление, за жалост/ и времето за игра е малко. Колкото - толкова :)

13. bomberabg

bomberabg Стажант

Тъкмо реших, че сега като обрах и ще приключа за пръв път пълно събитие - да ама не. Защо един път приключват вторник, друг път сряда, веднъж в 15,00 часа друг път в 23,00 часа. Бях зарязала за години тази игра, защото повече се ядосвах отколкото се забавлявах с нея, но нещата пак заминават натам.