Дискусия: Фермерско модно шоу

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Nov 3, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. gigi_421

gigi_421 Експерт

Може пък не всички да ги имат. По-младите фермери може да ги нямат. :)

.TAINNA. and bubolina8 like this.
  2. bubolina8

bubolina8 Комисар

Така е ,но повечето играчи ги имат

.TAINNA., .water. and gigi_421 like this.
  3. .water.

.water. Обсебен

Особено риби и хамелеони до керемидките .Събитието приключи ,но много скрънзаво дава монетите през две-три селекции на места с големи паузи.

4. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

А при мен само гъски неонови имаше. (Не че се тръшкам точно за неонови обори - често ги разменям на ПиТ, ако това насреща ми е по-потребно, но гледам да имам по 8 розови, за пълна менажерия.) От количеството ФМ съм доволна - над 1/3 от селекциите пуснаха. (Но и за тях не се тръшкам - фарът е отключен изцяло, а двете неотключени части от крайбрежието не са приоритет, все ми е тая кога ще събера и за тях.)
    Но събитието основно го играх заради сезонните точки - и фръкнах (с помощта на всички възможни до момента средства) на 28-мо ниво, целта ми е максимално бързо да стигна до ъпа за купата и после в лежерно темпо с избрани поръчки няколко пъти превъртане на последното ниво.

Last edited: Nov 4, 2020
  5. -niksan-

-niksan- Обсебен

Имаше още един ред който даваще много проценти когато селектираш как се казваше?

.TAINNA. likes this.
  6. mushnu4ka

Царевичен рай
    Фермерско десетилетие
    Усмихнати минзухари

.TAINNA. and -niksan- like this.
  7. -niksan-

-niksan- Обсебен

Благодаря
    фермеско десетелетие го нямам.От коя задача е ?

.TAINNA. likes this.
  8. mushnu4ka

.TAINNA. and -niksan- like this.
  9. -niksan-

-niksan- Обсебен

.TAINNA. likes this.
  10. gigi_421

gigi_421 Експерт

Приключих:). Хубава игра беше. И сандъчета с бонуси си имам и редичката я пуснах. :D:D:D
    А пък ревюто е в разгра си. Фотографите са на линия, моделите позират, веселбата е голяма.:);):p

11. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

еййй много гладно шоу, литна ми храната. Купих и пак я изядоха. То и късно започнах, но има време да направя още храна, да пуснат още веднъж ББ и ще довърша.
    Реда го пуснах. Взех неоновия рибарник. На ред са гъските. Е, ще почакат да сготвя xD

П.П. Колелото и сандъците бяха благосклонни. Дадоха Достатъчно СХ. Сготвих набързо, нахраних животните и приключих :D:music::D

Last edited: Nov 5, 2020
  12. emcho67

emcho67 Подрастващ автор

Моля за проверка, не намирам цъкалка Висша мода, а реда е взет ID: 5720477 . Или чевръсто съм я сложил някъде 8)

.TAINNA. likes this.
  13. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

xD номера на китайката, моя номер да си качвам цъкалките в небето и после да броя облаците xD

14. emcho67

emcho67 Подрастващ автор

Лошото, е че жената е разчиствала 8) При нея я има при мен я няма.

.TAINNA. and tanyamery like this.
  15. Bamze

Bamze Главен болярин

Ура! Успях да наредя редичката, да събера неоновите обори / при мене са кът и затова са добре дошли/! Доволна съм от този квест! :D:D:D
    Приятно доизиграване на тези, които играят все още! ;)

.TAINNA., emcho67 and gigi_421 like this.
  16. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Виждам че вече е на реда.

.TAINNA. and emcho67 like this.
  17. emcho67

emcho67 Подрастващ автор

Ако нямаш неонови: вранарник, козарник, конюшня, кукувичаник, къщичка за гъски, пеперуди, хамелеон., мечки, мишки, рис, пуйчарник, пчеларник, рибарник, ферма за пауни, щраусарник на ПиТ пиши да пи подаря :)

Bamze, .TAINNA. and gigi_421 like this.
  18. emcho67

emcho67 Подрастващ автор

нали са 2 :)

.TAINNA. likes this.
  19. fifi9902

fifi9902 Младши експерт

Може ли да се вземат неоновите обори по-избор,или последователно.

20. gigi_421

gigi_421 Експерт

Аз мога ли да се наредя на опашка за неонови оборчета?:p:):)

Thread Status:
Not open for further replies.