Дискусия: Фермерска купа

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 13.6.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. zorro58

zorro58 Главен болярин

благодаря ти , изкьорих се да търся :))

2. tani1980

tani1980 Полубог

Моля, то и аз първоначално се замислих защо не е отворено.

3. ComeMyLady

ComeMyLady Подрастващ автор

.TAINNA. харесва това.
  4. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

5. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Не отваря и при мен.

.TAINNA. харесва това.
  6. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Сега вече трябва да е наред, но то отваря тази тема, не сме правили друга :)

.TAINNA. харесва това.
  7. mell

mell Редовен

При мен не се отваря второто поле?

8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Защото трябва да почакаш до утре следобед.

9. БашФермер

БашФермер Генерал

е, това е гавра 7 пъти заредих парника за бонус на растението и 7 пъти дърво, 7 х130 растение отидоха в кофата >:(>:(>:(

е, не!!!! осми път заредих и пак НИЩО >:(

Последно редактирано от модератора: 21.6.18
    .TAINNA. харесва това.
  10. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

извън темата някой знае ли какво ще дава този сандък прегледах всички кутия но такава не намерих?[​IMG]

Последна редакция: 21.6.18
  11. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

от първият път [​IMG]

.TAINNA., sm0uk3r71, staneli и 2 други харесват това.
  12. staneli

staneli Старши болярин

Значи, викаш, да се не пробваме на малка оранжерия?
    Направо бях забравила, че днес се отключва облагородяването. Сега заредих една средна, че се уплаших от твоите резултати с малките... , то гаранция няма, ама...

пп. При първо претърсване трябваше да се радвам на 1 клечка, а второто даде ТрТО :eek:. Заредих малка...

13. mushnuk

mushnuk Жива легенда

.TAINNA. харесва това.
  14. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Браво Муши 100 години щастие само да те спохожда добре че си ти без теб не знам какво ще правя. П.С не издържах да не ги отворя мисля че се отчетоха много добре 4 кутий от куеста спасяване а ето и резултата[​IMG]

.TAINNA. харесва това.
  15. mushnuk

mushnuk Жива легенда

И аз си издухах растенията, 2 бонуса за точки опит. (Направо джакпота уцелих, ще взема да мина нивото с тия точки xD.)
    Ама здраве да е, толкова с опитите от мен. Явно не е писано редичката да стане по-бързо.
    С малката се хабят най-малко растения. А иначе е просто въпрос на късмет. Така мисля.

.TAINNA. и kakata13 харесват това.
  16. staneli

staneli Старши болярин

Еми, като видях на Баша резултата от малките, се надявах, че като бутна повече китки, късметът ми ще е по-голям xD. От малката пак нищо, втора малка заредих, ама тоя път съкратих само до 2 часа, айде, сега и със СТ да се набутвам - нема да стане..., иначе имам още 899 растения, най-много още един-два опита и това ще е...

17. kakata13

kakata13 Старши болярин

От втория път ефективност на тора с 10% и след това нищо.След малко ще бъде готов и последния ми опит и спирам с оранжерията,всичко на малки съм пробвал.Както каза Муши въпрос на късмет-тука има,тука нема

18. milkoga1

milkoga1 Господар

По често нема, нема, нема...xD

eva-mina и kakata13 харесват това.
  19. sahara83

sahara83 Познавач

И аз си изхабих растенията и на мегдана само ефективност на тор с 15%и мисля да съм дотук защото нямането определено е повече и повече лотария не ми се играе.И ми стана интересно някой играе ли временния евент?

20. milkoga1

milkoga1 Господар

Аз

sahara83 харесва това.