Дискусия: Фермерска купа

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Jun 13, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. milkoga1

milkoga1 Господар

2 от малки поленца при мен пък.

.TAINNA. and eva-mina like this.
  2. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Според вас на кои полета ще е най удачно да се сее за повече бройки?

.TAINNA. likes this.
  3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Без значение е видът на поленцата е за бройката растения.

ПП1 2 клечки от второто обиране пак на големи полета. (Но засега не изпитвам недостиг на изскачащи xD.)
    ПП2 Може би това ще е най-туткавият куест от всички изиграни през годините, поне засега не ми пречи охлювското темпо, нали не е на мястото за оранжевите теменуги - все ще се се съберат китките, стига да не забравям да ги обера все пак xD.)

Last edited: Jun 14, 2018
  4. kakata13

kakata13 Старши болярин

второ обиране на големи полета-кръгла нула:cry::cry::cry:

5. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Нямам представа на какви полета да сея-като тук нищо не действа и изкачащите са на доста случаен принцип.Сега обрах малките полета-2 бр.Чудя се до края на месеца ще се съберат ли 300 бр без кошници:oops:

Last edited: Jun 16, 2018
    eva-mina likes this.
  6. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

на средни полета дава по 4 броя изпробвано е и смятам да играя само на средни

.TAINNA. and bubolina8 like this.
  7. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Според моите наблюдения, независимо от вида на полетата дава от 0 до 4, всеки път е различнно.

.TAINNA. and sm0uk3r71 like this.
  8. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Четох , четох и пак не схванах.....Коя седмица играем за реда????? o_Oo_Oo_O

9. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

от 15:00 ч. на 05.07.2018 г. до 23:00 ч. на 15.07.2018 г.

.TAINNA. and лудакрава1 like this.
  10. choko_59

choko_59 Знаменитост

kakata13 likes this.
  11. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Благодаря :)
    Средни полета , абсолютната нула :oops:

.TAINNA. and bubolina8 like this.
  12. -niksan-

-niksan- Обсебен

До тогава събирай материал ;)

.TAINNA. likes this.
  13. staneli

staneli Старши болярин

Ех, че веселооо! При предишното обиране на големи полета - 1 клечка, преди малко пак обрах - клечка нямааа.
    Все още е рано за притеснения, ама много мудно вървят нещата. Добре е, че е на отделно поле и може основната ферма да се ползва за садене на цветята, които се изискват в космически бройки за читалищните куестове. Ама пък мразя като се протакат във времето евентите - цял месец, мисля че ще ми писне накрая.

Не е тук мястото, но все пак да попитам - защо все редове с + зеленчук??? Поне един да бяхте бутнали, ей така, за разнообразие, за + цветя??? Цветята преобладават и като разновидност, и като изисквани бройки....
    Естествено, имам отговор на въпроса xD, но се изкуших и да попитам... xD

.TAINNA., -niksan- and kakata13 like this.
  14. kakata13

kakata13 Старши болярин

Абсолютно вярно,всичко май се свежда до четворката-до 4 клечки за ушиxD,4 варианта за дуспите.Куестовете са пет ама това е друга тема:p

15. -niksan-

-niksan- Обсебен

Използвай райски гирлянд за цветята

16. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Не се ли убедихте - СИСТЕМА НЯМА xDxDxD - при бай БП де, или скапаните му сървари и програмисти !!! Което не е чак толкова лощо, разбира се, защото се приближава до реалността... Много често ми се е случвало, при равни други условия от водопадите с 109 поленца да има същия брой изкачащи както от другите полета на Баха, или от двете еднакви полета на Баха да има различен брой скачащи ? Така че излишно е всеки път да се чудите :eek::eek::eek: и да пълните форума с чуденки !!!

17. staneli

staneli Старши болярин

Да го използвам, ама никой го не пуска на пазара, а пък цветарството не ми е отворено xD. На една малка фермичка се напънах и още малко ми трябва до 5-тото ниво. Ще правя тогава бройки, та пушек ще се вдига xD.
    Клечките продължават да се редуват - 1, 0 и т.н.

SKATAVKA, хората по-скоро споделят опита си, отколкото да се чудят. Темата не е ли точно за това?

18. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Хи хи весело си е спор нема.Всичко заприлича на една друга игра-Тука има,тука нема а познай сега колко клечки ти се паднахаxDКак ще се съберат 300 бр от изкачащите не ми е ясно.:music:

Last edited: Jun 15, 2018
  19. -niksan-

-niksan- Обсебен

И моето цветарство не беше развито до 5 ниво ,за 20 дена го развих от 3 до 5 ниво,нямах избор,защото от тогава много цветя съм отгледал и благодарение на райския гирлянд ако си отгледал 200 000 цветя 50 000 бройки са благодарение на него отгледани:):)
    Как да го има на пазара,за да го произведеш стоиноста му излиза от 1 000 000 до 1 200 000
    ако трябва да купиш продукти и растенията от пазара защото всичко не можеш да произведеш и да отгледаш.На пазара максималната цена която мога да го продам е 69 000xDxD
    Няма кой да продава на тази цена,когато може да се продава на от 1 500 000 до 2 000 000 мисля че ще се появи на пазара;);)

.TAINNA. likes this.
  20. dedoto

dedoto Адмирал

те са го измислили ако на ден се пада по 5 за 30 дни са 150 и някоя и друга кошница:wuerg: и бройката е готова :(да да ама не ехоо нии да не сме от Германия:mad: ако требе като коджо ша си навием саатника и ша ставаме да си праим бройкатаxD

.TAINNA., eva-mina and -georgi88- like this.