Дискусия: Търсене на съкровище

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, May 11, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. tanyamery

tanyamery Адмирал

Как ли въобще им хрумна , на тези оскъдни изскачащи да пуснат и "Подаръци по пиратски", та и те да ни отклоняват от логичният избор. Щеше да е сто пъти по-добре да ги бяха провели с предният евент.

2. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Благодаря, Благодаря, Благодаря :inlove::D
    Чушките били от staneli и .water. ама са много вкусни и полезни :D и на тях Благодаря :inlove::D

Last edited: May 17, 2021
    maqpan4o and [[Fermerkaa]] like this.
  3. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Ни чушки, ни люляков боб, нищо не помага без харита. (Личен опит!) :cry:
    Към момента 560 не ми стигат. Язък за барута и вложения ресурс.
    Що ли ми трябваше за едното пиколо?! Като пише средно/трудно е ясно, че става дума за много ресурс+харита.
    Ама кой ми е крив!?
    Май, май скоро ще си взема почивка от събитията поне.

4. ka-linka

ka-linka Пазител

928, би трябвало да хвана влака в последния момент. Досвидя ми супер тор за един лук, та не приключих тази вечер. Заложих на чайот до сутринта, 62 бройки трябва да пусне.

5. pineapple87

pineapple87 Майстор

Същата история и при мен. :D

6. .water.

.water. Обсебен

Не можеш да извикаш през плета на скромна се правиш тази маска даже не знаех за какво става та се е натрупала . П.П Пиколото даде цветни мелодии .Като видях цветенцата се зарадвах мисля си охааа ще бера купончета да ама неxD.

Last edited: May 18, 2021
  7. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

хахахаха развесели ме за добро утро xD ида с кафето и наколенките xD
    браво за мелодиите :D не съжалявай. Ще вдигаш ниво по-бързо ;)

maqpan4o likes this.
  8. maqpan4o

maqpan4o Младши експерт

моля ако някой има възможност да ми изпрати маска, че имах 4 и заминаха :) много тягав евент. До пиколо няма да стигна, но боря поне да взема и втората цъкалка, че от тази страна съм много зле.

9. -niksan-

-niksan- Обсебен

Приключих голяма мъка,минах с минимално количество ресурс,към 200 супер тор и 20 парти,една плевня.Играч ако няма поне двайсет харита не възможно да е завърши цялата.Слагаш харита обираш,пак махаш харита ,пак сееш.

10. choko_59

choko_59 Знаменитост

днес сутринта приключих и аз.беше ми много трудно.сума ти супер тор отиде плюс два бонуса 100 процента реколта за 24 часа.с 13 Харита е така.мислех си да напиша че въобще не си заслужаваше а то не щеш ли от пиколото се пръкна един фестивал на светлините и тушира възмущението ми.успешен ден на всички.

11. maqpan4o

maqpan4o Младши експерт

Успях! За Втората цъкалка успях, взех я :D
    Пиколо не мога, изскачащите са малко. Едва направих половината с маските ис другите неща и люляков боб, но нищо. И така е добре.
    Благодаря на всички, които ме зарадваха с маски :inlove::D:inlove: Това е голяма помощ, благодаря ви :D:inlove: