Дискусия: Търсене на съкровище

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, May 11, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Златна си :inlove: Много ти благодаря :D
    Само две кози имам до сега. Една е на реда, другата сега засилих към игрището.
    Колелото стиснато до немай къде. Нито плевня, нито кози дава :wuerg:
    И аз, като всички, китки на макс и тичам подир фъркатите из полето xD

maqpan4o likes this.
  2. staneli

staneli Старши болярин

При любимците няма място от доста време, и все се налага да изхвърлям и пренареждам като се появи нещо по-добро.....

3. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Проплаках и колелото се смили :) Даде плевня и два пъти +1 за по 6 часа. Има светлина в тунела, май ще се справя с евента днес или утре по някое време ;)

4. ka-linka

ka-linka Пазител

530 фъркати и още една реколта от късото, може и да се класирам за сандъка.

maqpan4o, Bamze and .TAINNA. like this.
  5. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

240 фъркати и 2000 от късото. Виждам финала :)

6. .банчева.

.банчева. Младши експерт

Можеше да сложат 2990 не 990...и на какво отгоре...играта пълна скръб...писна ми от овце и от слънчогледи

maqpan4o likes this.
  7. ka-linka

ka-linka Пазител

За толкова вложен ресурс трябваше да сложат не едно, а 2-3 Пиколо и някаква сигурна награда - последни обори и дървета. Сутринта излюпих едно Пиколо - пого стикове. Нарочно не го оставих, та да видя /ако стигна до сандъка/ за какво точно хабих ресурси и нерви. Успех на всички, които продължават. Аз след час обирам последните китки и започвам да гоня само вятъра :D

8. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Хораааа забавлявайте се :D Хабя ресурси, но не и нерви. Който го е страх от мечки, не ходи в гората за дърва :p А аз, забавлявам се и до довечера ще съм взела всичко :music: :D

9. ka-linka

ka-linka Пазител

Майка, аз се забавлявам, ама случайния принцип на БП определено не ми е по сърце.То бетер "тука има, тука нема" го направиха. А да ти не казвам колко обор за сънливци съм излюпила и все още такава гад в моята ферма няма, благодарение на случайния принцип. Същото е и с Пиколо-то. Като го водят за безценна награда, която се взема с триста зОра, да са прилични всичките награди от него, а не половината да са баластра.

10. tanyamery

tanyamery Адмирал

Брей, наистина много е спечено положението с изскачащите ! Дали пък да не помислят в БП за "екстра" различна от Харито, която да влияе на изскачащите на Бахама за в бъдеще. Наредих реда и продължавам да играя, въпреки нулевата вероятност да взема Пиколото. Колкото-толкова.

11. buba62

buba62 Главен болярин

86 изскачащи не ми достигат, за да финиширам тази вечер. Ама и утре е ден. Нямам притеснения, че няма да ги събера.

maqpan4o and .TAINNA. like this.
  12. daniandd

daniandd Кандидат за признание

много моля, само 4 изскачащи ми трябват за да започна да сея второто растение, ако някой има възможност да ми прати моля

13. tanyamery

tanyamery Адмирал

А от дървета изскачащите как са някой пробва ли ?

14. ka-linka

ka-linka Пазител

При мен - около 50 на 100 от дърветата. Още 266 ми остават, може би ще ги събера, ако не гръмне нета с гръмотевиците :cry: Не обичам да разчитам на последния момент, но така се случи сега.

15. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Ниво на трудност: средно/трудно

Видите ли това, четете мисията почти невъзможнаxD.
    Без бонуси, без СТ, МТ, няма приключване, но и сандъците ПИКОЛО вече не са това, което очакваме.
    Бонус не получих от колелото, от доста време не ми се е случвало, но СТ-та помогна, ще му видя края днес, надявам се:p.

16. .water.

.water. Обсебен

Най-удачни се оказаха за мен чушките за който има възможност да влиза.Те са 6 часови с мармалади вода и тор стават 3 часа и 2 минути сложих само 30 Харита без затормозяващи упражнения и без тях рефрешваме по 1000 пъти на реколта излизат най-малко 72 най-много 81 от 19 часовия боб който обрах сутринта ми даде 154 .Ако бях проверила по-рано чушките нямаше да ръся СТ на късото ,но здраве да е човек се учи докато е жив.Успех на всички и дано сандъчетата с толкова труд докопани да дават вълшебни шапки и подаръчни пакети:D:inlove:.

17. staneli

staneli Старши болярин

И аз вчера цял ден бях на чушки, доволно падаха изскачащи :)

Пиколото даде Приказни термални извори, за целия тоя зор биваше да е нещо по-добро....
    Хайде, повечко късмет на тези, които още не са приключили!

18. buba62

buba62 Главен болярин

Приключих, останаха ми над 60 шишета, гуарана с 20 Хари имах през нощта, добре се представи.
    А Пиколото няма да го отварям, само 2 са ми в момента, ще чакат още 2 от читалището, с Алпийска катастрофа се "боря" в момента, там има 2, като ги взема ще ги отварям наведнъж 4, не вярвам 4 термални извори да ми се паднат xD. За мен всичко освен термални извори е приемливо, може би и вълшебно дърво не ми се ще, но всичко друго приемам, кое с огромна усмивка, кое с мъничка ;).
    От това събитие и от манията за животни имах оборчета и загадъчни, 2 криви дървета към 1 дето вече го има, но се надявах на медузи, това си нямам освен най-новите 2 дървета и птицата секретар, но здраве да е, все един ден ще се обзаведа и с тях, играта няма да избяга.

П.П. Имам 2 свободни подаръка. Ако някой има нужда от Маска "Бахама", мога да пратя, имам редчето, маски са се събрали доста. Нека пише тук на какъв ник да пратя.

Last edited: May 17, 2021
  19. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Браво на теб! Герой си! Твоите чушки свършиха добра работа. Наистина дават много изскачащи. Благодаря :D
    Приключих и аз :music: Сега молбичка. Може ли да те помоля за маска? Предварително ти благодаря :inlove: И, какво да ти изпратя, да те зарадвам :D

maqpan4o and esz102 like this.
  20. buba62

buba62 Главен болярин

Изпратих маска и не желая нищо в замяна. Ама за чушките си се объркала, аз чушки не съм сяла xD. За първата част с три реколти люляков боб с Харита си реших проблема с изскачащите, за две ползвах супер тор и екстри. После с късото не ме домързя за разхождам Харитата и само нощес гуараната насях без никакви екстир и това беше.

П.П. 1 подарък още имам свободен, предложението за маска все още е валидно, който има нужда да пише тук.

Last edited: May 17, 2021
    maqpan4o and .TAINNA. like this.