Дискусия: Търсене на съкровище

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, May 11, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. choko_59

choko_59 Знаменитост

Иксора 13 Хари-175 броя

.TAINNA. and лудакрава1 like this.
  2. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Играта е обичайно смотана и забиваща....:cry:>:(

shiky, dedoto and .TAINNA. like this.
  3. vstefano

vstefano Стажант

Играч: vstefano ID: 43489738 може ли да проверите, нямам нито едно от двете пише 0 разстения

4. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

А смели ли първите семена в мелницата след като избереш кой вариант ще играеш?
    https://board-bg.farmerama.com/threads/Търсене-на-съкровище.21322/[/quote]

.TAINNA. likes this.
  5. vstefano

vstefano Стажант

.TAINNA. and mushnu4ka like this.
  6. buba62

buba62 Главен болярин

Още 515 изскачащи ми трябват, за да докопам реда. И после още 100, за да продължа нататък към по-интересната част.
    Значи най-рано утре вечер, а може и чак в петък да се случи :cry:xD. Но време има все още достатъчно.

И докато стигна до продължението ще събирам по 5 мистериозни свитъци през 5 часа, ако се сетя, че да започна с повече китки втората част. Пуснах в мелницата да се мели някаква храна за много часове ама много. Сега в 20:00 ч. даде 5 свитъка, пуснах да се мели северно цвете. Като дойдат следващите 5 ще отменя меленето му и пак ще пусна този път 10. И така нататък. И като дойде времето за мелене на тропическата тапа, ще ги използвам за нея, колкото съм успяла да събера, все ще са повече от 5.
    :p;):p

Last edited: May 12, 2021
  7. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Добре измислено. Браво!

Last edited: May 12, 2021
  8. ka-linka

ka-linka Посланик

38 изскачащи без харита от дългото растение. Малко!!!

.TAINNA. and лудакрава1 like this.
  9. pgpr

pgpr Подрастващ автор

Благодаря за споделения трик.;) Изпробвах и работи.

10. buba62

buba62 Главен болярин

Редичката я наредих и разсявам късото растение, но вече без супер тор и други екстри, време достатъчно за отглеждането му.
    Накрая ако не ми стигнат изскачащите ще мисля как да ги събера, днес събрах недостигащите ми за завършване на първата част със скъсен по всевъзможен начин люляков боб и супер тор и Харита - три пъти го завъртях и беше достатъчно.

tanyamery, .TAINNA. and ka-linka like this.
  11. ka-linka

ka-linka Посланик

Ако не отвият кранчето поне 3 оборота, ще съм само до реда, 373 съобщения съм събрала до сега, къде са 990, че пък и 100 отгоре и още мноооооооого. Дългото растение го приключих, минах на боб и аз.

12. -niksan-

-niksan- Обсебен

Да бяха пуснали и тука едно растение да има мигновено поникване;)

13. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Въпросният боб с кои мармалади върви, че хич ме няма там.

tanyamery and .TAINNA. like this.
  14. mushnu4ka

Маска Бахама, лечебен мехлем, есенция на познанието.

15. ka-linka

ka-linka Посланик

Маска Бахама съм му сложила -20% на времето, сигурно има и някой мармалад, ама там не съм се ровила, че все нямам време. Отдавна се каня да си направя една табличка само със занаятчийски, които ускоряват растежа, ама... и за това няма време.

.TAINNA. and dedoto like this.
  16. mushnu4ka

Ей ти една основа, лесно можеш да отсееш каквото ти трябва и да задраскаш другото (не че ще е безумно красиво, но ще върши работа, мисля).
    https://board-bg.farmerama.com/threads/Таблица-с-бонусите-на-всички-продукти-от-занаятите.1840/

17. ka-linka

ka-linka Посланик

Благодаряяяяяяяяяяяяяяя! Ще се постарая да го направя красиво /след като насадя пипера в реалната ми градина/ и ако се получи, ще го кача в обмяната на опит, може да послужи. Разсад за чушчици да пратя на някой?

18. Калея

Калея Активен автор

Здравейте! Маска Бахама, само от реда ли се взема, защото не я намирам на пазара.

19. staneli

staneli Старши болярин

Пратих ти една маска, на пазара не се продава.

Имам още 2 свободни подаръка, има ли някой друг, който иска маска?

tanyamery, .TAINNA. and Калея like this.
  20. Калея

Калея Активен автор

Много благодаря!

staneli likes this.