Дискусия: Търсенето на игри

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от mushnu4ka на 17.1.24.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Търсенето на игри

В тази тема можете да споделите своите впечатления, стратегии и мнения за събитието.
    Моля, използвайте я по предназначение!

Повече информация

Приятна игра!
    Екипът на Фармерама

2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Цъфтяща дървесина
    10 694​
    Бърсалка за прах
    656​
    Здрав кашон
    1 740​

Bamze, xari_myri, pepa551 и 9 други харесват това.
  3. p_janeta

p_janeta Старейшина

Не откривам как се влиза в прозореца на събитието. Няма го и в менюто с текущи събития. Само при мен ли е така или има проблем ?

*ПчеличкатаМая* и .Gaga7. харесват това.
  4. Самардапа

Самардапа Главен болярин

не е само при теб, и аз сега разсъдих, а го няма като събитие.......има падащи, има растение, но няма да го кося, докато не ми се появи събитието :)

5. yanina494949

yanina494949 Кандидат за признание

-mairon харесва това.
  6. .Gaga7.

.Gaga7. Прохождащ

Аз не се усетих навреме и обрах полето. Начисли ми падащи предмети, но какво ще стане след това не знам.

7. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Часа е 18.40ч, няма ли някой да дойде да напише 1 ред какво да правим.
    От 15.00ч мина достатъчно време......

.Gaga7. харесва това.
  8. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Поредната издънка на БП ...Какво сгава ??!

9. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравейте, за сега нямаме информация за случващото се. Знаем само, че се работи по проблема. Щом ни кажат каквото и да е ще ви го споделим.

П.П. Проблемът е при клиента, с браузър всичко е достъпно. Моля, опитайте да влезете през браузър

.TAINNA. харесва това.
  10. mushnu4ka

Привет, има някакъв проблем за играещите в клиента. Заели са се с него, но още го разрешават. Но това не пречи на сеенето на растенията и събирането на изскачащи. В браузър всичко е наред.
    Приятна вечер!

.TAINNA. харесва това.
  11. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

влезнах през ейдж и събитието го има. Проблемът е само в клиента

Обява - Без показване на събитието в Standelone Client | Фармерама EN (farmerama.com)

Има технически въпроси, по които вече се работи. Играчите няма да могат да видят събитието чрез

клиента. Растенията в сеитбения слой присъстват и също

могат да бъдат засадени.

Събитието просто няма да се появи в часовника за новини и събития.

12. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Просто влез с клиента и влез от където щеш на страницата на събитието....не е просто да го няма в часоника - няма го събитието

13. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Просто бях в клиента. Ако не знаеш, да кажа, че играя само с клиент. Когато не е наред, отивам в браузър. Видях проблема в клиента и сега стоя в браузър и чакам да оправят клиента. Предпочитам го. Удобен ми е.

14. mushnu4ka

Здравейте, всички засегнати,
    Грешката с изобразяването на събитието в клиента вече е отстранена.
    Излезте от играта и я заредете отново.
    Приятна вечер!

.TAINNA. харесва това.
  15. niki140302

niki140302 Стажант

Имам две кутии с джунджурии,но не мога да ги поставя-липсват.ID 29573220

16. p_janeta

p_janeta Старейшина

Задачи 7, 8 и 9 се отключват след изпълнението съответно на задачи 2, 4 и 6,
    а задача 10 се отключва след изпълнението на задачи 7, 8 и 9.

Изпълнени ли са ?

ПП Ако не ги показва в прозореца на събитието, рефреш.

Последна редакция: 19.1.24
  17. mushnu4ka

Привет,
    Изпълнени са само задачи 1, 2 и 7. Налична в момента е само 1 кутия с джунджурии. Но няма как да я предадеш, не са отключени все още нито задача 8, нито задача 9, нито задача 10. Задача 8 ще се отключи след изпълнението на задача 4, задача 9 - след изпълнението на задача 6, задача 10 - след изпълнението на задачи 7, 8 и 9.
    https://board-bg.farmerama.com/threads/Търсенето-на-игри.24750/#post-217650
    Приятна игра!

18. Allex_s

Allex_s Прохождащ

Здравейте!
    Да ви попитам какви са ви убежденията за падащия предмет "здрав кашон"? Защото до ден ще имам всички ресурси - дървесина и бърсалка за прах, но здрав кашон съм едва на 25% от нужните 1750 бр.
    Споделете начини за падане на този предмет, освен този в който да плащам с ЛГ.

19. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

При мен си пада от дълги растения, можеш да опиташ и дървета да слагаш за през нощта, когато си събереш нужните посеви, или поне на пустото поле нещо дълго, за повече кашони. Също и съседите могат да ти пращат подаръци /20 броя на ден/, ако ги помолиш...

Allex_s харесва това.
  20. tanyamery

tanyamery Адмирал

На пустото поле съм само на дървета и нямам криза с кашоните, а иначе във ФАЯ пише, че има нисък шанс за кашони и при селектиране, ако имаш много СХ можеш да пробваш и оттам колко ще ти се паднат.

Allex_s харесва това.
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.