Дискусия: Търговия и подаръци

Дискусията в/ъв "Дискусии за играта" е започната от mushnu4ka на 6.11.19.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Bamze

Bamze Главен болярин

Здравейте, реших да споделя какво си нямам все още - от животните - чайка, мунтжаки и тапир кабомани, от дърветата - смокиня удушвач. Ако им е вдигната карантината и имате повече от тях, моля изпратете ми. На лично ми пишете какво ще искате в замяна. Благодаря ви от сърце ;)

Последна редакция: 21.6.25 в 12:43
  2. cveti762

cveti762 Стажант

Здравейте, търся си "Загадката на кокосовия орех":)

3. kazmin_tamara

kazmin_tamara Активен автор

Искам да Ви предупредя да внимавате при размяната- напр. има бяла ела декорация и бяла ела дърво. Различават се по картинката.Виждам, че се предлагат много бели ели декорации за различни дървета. Не позволявайте на тези дето се правят на големи тарикати да ви извозят. Има и други неща с еднакви имена, но в момента не се сещам. Успех на всички. Аз почти никога не откривам това , което търся .Ако някой има един сом, мога да му пратя ела, кафеено дърво или друго ако го имам в повече.

.TAINNA. харесва това.