Дискусия: Търговия и подаръци

Дискусията в/ъв "Дискусии за играта" е започната от mushnu4ka на 6.11.19.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, или от новините, или от таймера със събитията. Приятна вечер!

2. tanyamery

tanyamery Адмирал

Много обичам ПиТ по време на пълнолунието - стават страхотни замени.

3. .water.

.water. Обсебен

Заменям Начетен ужасяващ дъб срещу 4ри броя Уплаха от котел или 4 Епичен боен танц или Не съм сутришно чудовище срещу 2броя котел или танц.Ако някой има интерес да пише във фермата .Може и по-един брой от горе споменатите срещу клопки.

4. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Да се запиша и аз тук. :)Не успях да завърша две събития и да си взема предметите - Пирамидален пъзел и Вълшебно утро. Ако някой има излишни и иска да ги размени за нещо, да ми пише в играта.

5. milena7004

milena7004 Майстор

На този ник ли?

6. Кобрелия

Да ника ми е същия, много ви благодаря, те си знаят кои са, вече си имам два Пирамидален пъзел и единия ред е запълнен:))

-sheherezada67-, milena7004 и tanyamery харесват това.
  7. milena7004

milena7004 Майстор

Оф,пирамидален пъзел исках да ти пратя ама... От петнадесет минути търся из полетата Вълшебно утро,защото почти съм сигурна,че е някъде из полетата,но в крайна сметка влязох да прочета инфото за тази цъкалка и установих,че се е печелила по един брой,така че сигурно ми е в небесната.

tanyamery харесва това.
  8. -sheherezada67-

-sheherezada67- Кандидат за признание

а вълшебно утро намери ли,защото имам,да пращам ли

9. tanyamery

tanyamery Адмирал

От години не мога да се справя с тези "Релаксиращи панди" и колкото повече времето напредва, толкова шансът да ги намеря става все по-малък. Ако на някой му прашасват в плевнята, моля отзовете се и пишете, какво искате в замяна.

10. mushnu4ka

Здравей, след мъничко ги опаковам и връчвам на куриера за доставка при теб. Би ме зарадвал 1 бр. Епичен танц на меча или
    1 бр. Уплаха от котел, ако имаш. Но ако ли не, ще са подарък, нареди си редчето и го ползвай със здраве! Приятна игра!

tanyamery харесва това.
  11. Кобрелия

Не съм все още...
    Много благодаря от сърце на всички, които откликнаха, здрави и успешни да сте:D

12. ivanivanivan

ivanivanivan Стажант

Здравейте, търся цъкалките от "Летни дни" 1 и 2.

13. .didi2002.

.didi2002. Подрастващ автор

Здравейте, търся цъкалка Звукът на тишината.

14. galina_62

galina_62 Стажант

Намери ли Евицен танц на меча?

15. pepa551

pepa551 Анализатор

Здравейте, търся Пирамидален пъзел, ако някой има и какво иска за него . Пишете ми на този ник.

16. mushnu4ka

Ей сегинка ще изпратя, имам 1 събиращ прах.
    Пиши ми във фермата (ник mushnuk) какво искаш в замяна.

pepa551 харесва това.
  17. pepa551

pepa551 Анализатор

Сърдечно благодаря:D:music:

mushnu4ka харесва това.
  18. kismit

kismit Активен автор

Здравейте! :) От петък нямах интернет заради прекарване на оптичен кабел в блока. Сега видях, че има Търговия и подаръци. Нямам представа какви цъкалки ми трябват, но поне следя дърветата и оборите. Вероятно тези, които ще изброя, няма да са разрешени за размяна, но все пак ще ги напиша. Ако някой разполага с тях и са разрешени, ще се радвам да ми пише срещу какво би ги разменил на ник: слънчево_настроение
    От Бахамарама нямам следните дървета: Лонган, дърво Аки, Маруля, а от оборите: хабитат за капибари и гнездо на кетцал. За фермата: дървета - чинар, тупело, бяла ела, блатен кипарис. Обори - гнездо на мустакати тръстикарчета, обор за бурундуци, обор за бръмбар Голиат.
    ПП: Вече имам Лонган, Чинар, Тупело, хабитат за капибари и обор за бурундуци. Благодаря, Муши и Кобрелия! :)

Последна редакция: 9.10.24
    tanyamery, .TAINNA. и Bamze харесват това.
  19. Калея

Калея Активен автор

Здравейте, търся работилница са свещи.

20. .water.

.water. Обсебен

Драсни .

Калея харесва това.