Дискусия: Търговия и подаръци

Discussion in 'Дискусии за играта' started by mushnu4ka, Nov 6, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, един обор за пеликани ти метнах, а за другото е рано още. Имай предвид, че тръстикарчетата са награда от събитие и в началото няма да са лесни за намиране. Усмихнат следобед!

П.П. Пратих и 1 дърво кокия. Подарък е, както и оборът. :)

Last edited: Feb 3, 2024
  2. mimi123123456

mimi123123456 Главен болярин

пращам обработка на кестени

-sheherezada67- likes this.
  3. daniva76

daniva76 Напреднал

Всичко си имам, само един кедър ми трябва, ама ще почакам, че още е под карантина.
    Тоя див лигуструм отдавна го имам, но така и не видях куест, за който да е нужен. Ама го държа на полето да се трупат бройки, все ще се наложи да ги предам някъде.
    Успешна търговия на всички! Аз и тоя път пасувам :)

4. Бисквитка-ММ

Бисквитка-ММ Кандидат за признание

Пътуване във времето е куеста.

daniva76 likes this.
  5. mushnu4ka

Здравей, след мъничко ще изпратя една такава къщичка. Подарък е. Хубав ден!

Last edited: Feb 3, 2024
  6. daniva76

daniva76 Напреднал

Благодаря, открих го - точно заради тоя карантинен кедър не бях го отразила тоя куест досега. Добавих го в в любими, докато мине карантината на кедъра.

7. mushnu4ka

Привет, последната си я построй сам в работилницата в града, а от останалите по една ще изпратя след малко. В замяна - усмивка пред строя ;):). Приятна игра!

denislav4o216 likes this.
  8. Ellohar

Ellohar Прохождащ

Защо спряха за размяна цъкалката - Ваканционен дух? Преди беше разрешена.

9. denislav4o216

denislav4o216 Редовен

Благодаря ! :inlove:

Добре, но в тези събития, в които ги е имало не съм участвал. Както и рецептите за доста неща от занаятите. А вече не ги пускат.

Last edited by moderator: Feb 4, 2024
    mimi123123456 and mushnu4ka like this.
  10. toshko_ck

toshko_ck Подрастващ автор

Здравейте , от много време търся "копринена ферма" (производството на паяците) , та много ще се радвам , ако някой може да ми помогне .

11. todorovalidia

todorovalidia Стажант

Много, много благодаря!!!

Много благодаря на отзовалите се "ралицаник" и на "Алекса"

Last edited by moderator: Feb 4, 2024
  12. tani1980

tani1980 Полубог

Добро утро съфермери, търся цъкалката Време за кафе. tani4ka1980

лудакрава1 likes this.
  13. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Изпратих ти я.Сега видях , че я търсиш.

14. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

ако ти трябва, пиши ми на пит да ти изпратя. Опитах да ти пиша в играта, но ми излиза, че vergitot е само 2-ро ниво Може би има някаква грешка

15. vergitot

vergitot Стажант

здравейте на ниво съм 220, играя от 12год. и съвсемне съм прохождаша и имам следното питане = коя работилница произвежда коприна,ароматна свещ и защо не мога да направя такава работилница
    id31066012

16. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Коприна е на паяк производство, отваря се при магазина на джак, ппри пълнолуние, а ароматната свещ е производство на скункс ако все пак не ме лъжи паметта. Но за свеща от къде сме я печелили или как сме се сдобили с нея това вече не помня.[​IMG]

17. vergitot

vergitot Стажант

благодаря

DILQNADELI likes this.
  18. -sheherezada67-

-sheherezada67- Редовен

Здравейте съседи,търся цъкалката-съкровищница и кестен.Пишете какво искате в замяна

имам събиране на ябълки,плетена върба и бърз снежнотопков....-ако все още ги търсиш пиши ми

Last edited by moderator: Apr 27, 2024
  19. denislav4o216

denislav4o216 Редовен

Здравейте, някой има ли в излишък дърво амбарела, производство на бахамски тотеми и ъпгрейд за боксьорски ръкавици III ? Срещу какво бихте заменили? Благодаря.

-helixme4o- likes this.
  20. mushnu4ka

Привет, амбарела за даване нямам, обаче 3 работилници за бах. тотеми и ъпа за бок. ръкавици изпратих. Подарък са, не искам нищо в замяна. Ползвай ги със здраве и се грижи добре за тях!

tanyamery, Bamze and denislav4o216 like this.