Дискусия: Търговия и подаръци

Discussion in 'Дискусии за играта' started by mushnu4ka, Nov 6, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Търсиш ли? Ако да, драсни ми във фермата на ник mushnuk, имам за даване.

2. kismit

kismit Активен автор

Здравейте! :) Ще запиша какви дървета и обори нямам, защото не помня кога са били пуснати във фермата. Извинявам се, за което. Дървета - жълт старейшина, секвоя албинос, четинест бор, трепетлика, люляково дърво, пламъчно дърво, гъмбо - лимбо, купуасу. От оборите - морж, гнездо на какапо, хабитат на окапи, хабитат на дракон комодо, хабитат на оцелоти. Моля, ако са разрешени и някой има за размяна, нема ми пише съобщение кое за какво разменя на ник слънчево_настроение

3. mushnu4ka

Привет, ще видя какво от позволените неща мога да изпратя.
    Само ще вметна, че люляковото дърво, пламъчното дърво, гъмбо-лимно, купуасу са дървета, които се отварят със златни банани и се купуват в магазина срещу МП.
    Приятна вечер!

П.П. Пратих каквото е позволено от дърветата и оборите без тези, които могат да се купят срещу МП, и без дракон комодо, от който имам един единствен понастоящем (беше награда в някакво събитие, не е от загадъчни).

Last edited: Dec 8, 2022
    tanyamery likes this.
  4. kismit

kismit Активен автор

Благодаря, Муши! :) Бях закупила дърветата от Острова, но не съм ги поставила на полето, затова не ги виждах, а и нямах плодове от тях в плевнята, затова ги написах като липсващи.

mushnu4ka likes this.
  5. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Търся цъкалката ПАРЧЕТА ТОРТА, ника ми е същият

6. .didi2002.

.didi2002. Подрастващ автор

Здравейте . След шест годишно прекъсване , отново реших да се включа в играта . Накупих доста обори и дръвчета .Нямам все още Окапи и Варан . Ако някой има излишни , ще съм благодарна да разменим . Никът в играта ми е същият .

Благодарение на Ралицаник,вече имам и тези обори!

Last edited by moderator: Dec 9, 2022
  7. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

аз заложих в разменките ама дали ще се намери, не знам. При мен има само една цъкалка, но я търсят срещу неонов обор

лудакрава1 likes this.
  8. galinad12345

galinad12345 Активен автор

Търся езеро за риби Плеко. Помощ

9. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

търся Копринена ферма и Риба плеко. Също и цъкалката Парчета торта от реда Разходка в рая. На личен срещу какво се заменят :)

10. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

Търся цъкалкате : Падението на ските и Поддържай огъня :)

11. mushnu4ka

Само да опаковам "Падението на ските" и пращам, другата я нямам.
    :)

12. Kalina_fermer

Kalina_fermer Младши експерт

Търся XXL на дърветата ; кайсия,японска мушмула,стайна ела,сладък кестен,ракитник.японски клен,липа,жълта табебуя,червена елша,дрян,глог,бъз
    Пишете какво искате в замяна

Last edited: Dec 9, 2022
  13. zs_mark61

zs_mark61 Стажант

Здравейте, имам доста липси в обори и дървета, та ако някой може да помогне очаквам да пише за какво заменя- търся обори: дракон, окапи, дъгова пъстърва, дървета алена глициния, райска птица, картофено дърво.

14. -igrata99-

-igrata99- Подрастващ автор

Здравейте, търся си Мегеланов бук, дърво Калистермон, Сейби, Гравиола, Китайска ягода, Смарагдов варан, Токачка, Колибри, Панголин, Богомолка, Пингвин и Медуза. Пишете ми на лс какви неща искате в замяна

15. nasko9898

nasko9898 Подрастващ автор

Здравейте, търся си едно умишлено препъване от последния евент.

-sheherezada67- likes this.
  16. zs_mark61

zs_mark61 Стажант

Имаш вече медуза и китайска ягода

17. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

пратих от всичко, освен глог...

18. -helixme4o-

-helixme4o- Редовен

Пращам огъня,незнайно защо,имам 2 бр.

19. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

пратих всичко без дракон, пъстърва и картофено дърво.

пратих всичко без колибри и панголин

Last edited: Dec 9, 2022
  20. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

Благодаря на отзовалите се ;):):)

mushnu4ka likes this.