Дискусия: Търговия и подаръци

Discussion in 'Дискусии за играта' started by mushnu4ka, Nov 6, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

пратих

-sheherezada67- likes this.
  2. deskataaa

deskataaa Стажант

Добро утро,търся плодов сок,четкай с грижа,шоколадови и ванилови тръби.

3. -sheherezada67-

-sheherezada67- Обитател

благодаря на добрите си съседи които винаги са готови да помогнат,бъдете здрави,ако търсиш нещо, кажи,искам да върна жеста

благодаря от сърце,кажи с какво да бъда полезна и аз

Last edited by moderator: Aug 17, 2021
  4. maqpan4o

maqpan4o Младши експерт

срам не срам на опашката и аз да попитам за :
    За реда Летни дни 1 : Остани на повърхността, Плодов сок
    Голямата гонитба - Хванат в крачка 2х2
    Не ми стигна време и ресурс да ги взема. В разменките не можах да ги намеря.
    Някой може ли да ми подаде ръка? И да каже после какво иска в замяна. Малко време остана, но докато си оперирам срама ... :oops:

5. milena7004

milena7004 Велик майстор

Благодаря,на Муши от сърце за помощта,която ми е оказвала в играта :inlove:

6. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Имайки предвид, че на 22 октомври започва ПиТ, моля, БГ екипа на играта да напомни на БП за изтеклата 4-месечна "карантина" на Дърво с розови банани ХХЛ и Палма Бисмарк ХХЛ, въведени на 12 май, за да бъдат включени в събитието и да не се налага да чакаме 2 месеца за това! Благодаря!

7. Гайденов

Гайденов Подрастващ автор

щом ще се напомня да се добавят и
    домът за панголини
    розовите октоподи
    оранжевите смарагдови варани
    Драконово дърво от остров Сокотра
    Слоп Пойнт
    гнездото за ВЪЛНИСТИ папагали

8. червената_шапчица

Сега остава и екипа да предаде на БП своевременно. ;)

9. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Ами по-скоро остава играчите да бъдат търпеливи до започване на събитието и да се надяват да му е дошло времето на търсеното/исканото от тях.
    Какво е предадено за включване от всички екипи - предадено е преди някакво време, когато бяхме попитани за това във връзка точно с предстоящия ПиТ. Каквото е одобрено от БП - одобрено е.
    :)

10. червената_шапчица

Благодаря за отговора! Остава надеждата екипа да е предал всичко, на което му е дошло времето.

11. mushnu4ka

Всички екипи, не само БГ екипът. (Един нещичко, друг нещичко, някой нищичко, някой е има повече време, някой е бил по-бърз от другите и т.н.; важен е крайният резултат.)

12. червената_шапчица

Ясно, остават ни само чакането и надеждата. Възможно ли е, т.е. разрешено ли е от БП, когато има запитване от тях за ПиТ, това да се довежда до знанието на играчите? Ако да, мисля, че шанса за пропускане на неща, на които им е изтекла "карантината", ще е много по-малък поради численото превъзходство на играчите над екипа. На принципа - две глави мислят по-добре от една.:)

Last edited: Oct 5, 2021
  13. mushnu4ka

Не.

14. Bamze

Bamze Ветеран

Отново има ПиТ и ако някой иска да се отърве от ненужни нему фигурки, ще ги приема с радост. Нямам си достатъчно цъкалки.
    Няма значение от размера им. Бих отвърнала с каквото ви е необходимо, стига да го имам.
    Приятна игра на всички!

15. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

отърваване срещу лицензи, а те са с ЛГ ... не ми се вярва. Стискаме си ги. Само ако някой е закъсал да си нареди редички в небето, помагаме :p

tanyamery likes this.
  16. pineapple87

pineapple87 Майстор

Търся си цъкалка - Работа в луд екип

17. ludkovci

ludkovci Напреднал

Здравейте, търся птица секретар и дългогопашат папагал.

18. deskataaa

deskataaa Стажант

разменям птица секретар за дългоопашат папагал,който има желание да ми пише във фермата,ника е същия а размяната е 1 към 1.

Last edited: Oct 23, 2021
  19. milena7004

milena7004 Велик майстор

Търся,гнездо за дългоопашат папагал,и дърво слоп пойнт.Пишете тук,или на лично.:)

П.П Търся,само гнездо за дългоопашат папагал.

П.П Намерих:)

Last edited: Oct 22, 2021
  20. elei52

elei52 Кандидат за признание

Търся птица секретар и цъкалка Плодов сок