Дискусия : "Търговец с размах"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от KAtanasova на 27.9.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. dedoto

dedoto Адмирал

как се събират полованата падащи за дин ден? много ми е интересно как става.цял ден хабя СТ и не мога да събера и 500?? ааа..... може би взвод харита(нямам. а за кранчето незнам ако от 3 полета да паднат 34 бр.означава отпуснато честито ще стане работата ама другия път с повече време!

Последна редакция: 1.10.17
  2. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Появявай се на воля :music: И се чуствай у дома :p
    Щом си влязла в главна роля, все ще си добре дошла :)

ПП: Ако искаш да почиваш - гумата ни остави,
    питие докато си наливаш, всичко тука ще блести ;)

eva-mina, Силвия, pepa551 и 4 други харесват това.
  3. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

И при мен е така!
    Нещо объркаха сметките БП! Или забравиха,че се играе само на три полета,или се спиртосаха с бира по Октоберфест и всичко им се вижда - двойно.Изскачащите в момента са за бройка 1100-1500. 2200 идват в повече за нормална игра без фокуси и допинг.Познавам фермата си много добре и знам,какво мога да изстискам от нея.Ще се ръси СТ здраво.
    Винаги играя без подаръци,почти винаги пропускам ден от събитието,но от както имам лешници нямам започнато и незавършено събитие/без фокуси и допинг/ и поне стотина изскачащи в повече.А сега-дръжки! Закъснявам с доста бройки ,което по мой сметки ще ми глътне между 700 и 1000 СТ.

П.П. KARAKONJO, да имаш клетва за вкисване на бира?

eva-mina, Agrafix, -dd76- и 2 други харесват това.
  4. joujoujouj

joujoujouj Полубог

eva-mina, kakata13, DILQNADELI и 3 други харесват това.
  5. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Да съгласен съм. Наистина след събиране на бройките на каменната роза трябват 700-1000 изскачащи още.

eva-mina харесва това.
  6. sco

sco Майстор

Колеги, има още 45 часа. И аз в момента съм назад с около 800 изскачащи, но мисля, че спокойно ще ги направя без СТ, Харита и пр. Само купите са на мах.

eva-mina, .water., [[Fermerkaa]] и 2 други харесват това.
  7. sm0uk3r71.

sm0uk3r71. Подрастващ автор

днес приключвам с 750 фъркати само от 3 обирания лимец, царевица и бояджийски брош без подаръци

eva-mina и sabchooo харесват това.
  8. Пума~`

Пума~` Ветеран

аз вече приключих, успех на всички който не са !

eva-mina и milena7004 харесват това.
  9. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

От карфиол на поле ми даде по 170 изкачащи, а се бере 2 пъти и без супер тор можете и успех

eva-mina и sabchooo харесват това.
  10. Tayra_Ferone

Tayra_Ferone Стажант

Абсурдна работа.. Трябват ми над 700 бройки, а СТ нямам вече..

11. xari_myri

xari_myri Ветеран

170 бр тия броики със колко харита ги правиш

12. -niksan-

-niksan- Обсебен

39 харита има
    Още 190 и съм готов,без харита;);)

Последна редакция: 1.10.17
    DILQNADELI харесва това.
  13. gradinar4eto

gradinar4eto Стажант

Колко СТ използва?

14. Пума~`

Пума~` Ветеран

за какво и е СТ ?
    лично аз използвам само, като увеличавам растението, след това нямам полза да си я хабя. Ако имаш изядено ЯМЧ, няма как да не събереш растението в рамките на дните който са дали за събитието. :)
    По скоро изскачащите се събират по-трудно.

eva-mina харесва това.
  15. gradinar4eto

gradinar4eto Стажант

Точно за изскачащите питам, за растението е ясно, че се прави и без тор.

16. Пума~`

Пума~` Ветеран

определено Хари Кравейчето помага много. Лично аз имам 20 и постоянно ги ползвам, дава голям резултат. :)

17. gradinar4eto

gradinar4eto Стажант

Добре бе, пич, що не четеш преди да се месиш?
    Ясно пише "без харита"

18. Пума~`

Пума~` Ветеран

по принцип купите трябва да са на макс в дървото на мъдростта и в куестите. Мисля, че и това беше фактор. Също така ако си прочел по-горе да имаш облагородяване на някое растение като например карфиол. :)

19. gradinar4eto

gradinar4eto Стажант

И моите купи са на макс, а облагородените растения обикновено се ползват със СТ, за това питах за нея. Питах конкретен човек, конкретно нещо.

20. Пума~`

Пума~` Ветеран

Няма проблем, аз просто исках да помогна с това което знам. Съжалявам ако си се обидил. :)

milena7004 харесва това.