Дискусия : "Търговец с размах"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by KAtanasova, Sep 27, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. dedoto

dedoto Адмирал

как се събират полованата падащи за дин ден? много ми е интересно как става.цял ден хабя СТ и не мога да събера и 500?? ааа..... може би взвод харита(нямам. а за кранчето незнам ако от 3 полета да паднат 34 бр.означава отпуснато честито ще стане работата ама другия път с повече време!

Last edited: Oct 1, 2017
  2. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Появявай се на воля :music: И се чуствай у дома :p
    Щом си влязла в главна роля, все ще си добре дошла :)

ПП: Ако искаш да почиваш - гумата ни остави,
    питие докато си наливаш, всичко тука ще блести ;)

3. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

И при мен е така!
    Нещо объркаха сметките БП! Или забравиха,че се играе само на три полета,или се спиртосаха с бира по Октоберфест и всичко им се вижда - двойно.Изскачащите в момента са за бройка 1100-1500. 2200 идват в повече за нормална игра без фокуси и допинг.Познавам фермата си много добре и знам,какво мога да изстискам от нея.Ще се ръси СТ здраво.
    Винаги играя без подаръци,почти винаги пропускам ден от събитието,но от както имам лешници нямам започнато и незавършено събитие/без фокуси и допинг/ и поне стотина изскачащи в повече.А сега-дръжки! Закъснявам с доста бройки ,което по мой сметки ще ми глътне между 700 и 1000 СТ.

П.П. KARAKONJO, да имаш клетва за вкисване на бира?

4. joujoujouj

joujoujouj Полубог

5. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Да съгласен съм. Наистина след събиране на бройките на каменната роза трябват 700-1000 изскачащи още.

eva-mina likes this.
  6. sco

sco Велик майстор

Колеги, има още 45 часа. И аз в момента съм назад с около 800 изскачащи, но мисля, че спокойно ще ги направя без СТ, Харита и пр. Само купите са на мах.

7. sm0uk3r71.

sm0uk3r71. Подрастващ автор

днес приключвам с 750 фъркати само от 3 обирания лимец, царевица и бояджийски брош без подаръци

eva-mina and sabchooo like this.
  8. Пума~`

Пума~` Ветеран

аз вече приключих, успех на всички който не са !

eva-mina and milena7004 like this.
  9. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

От карфиол на поле ми даде по 170 изкачащи, а се бере 2 пъти и без супер тор можете и успех

eva-mina and sabchooo like this.
  10. Tayra_Ferone

Tayra_Ferone Стажант

Абсурдна работа.. Трябват ми над 700 бройки, а СТ нямам вече..

11. xari_myri

xari_myri Ветеран

170 бр тия броики със колко харита ги правиш

12. -niksan-

-niksan- Обсебен

39 харита има
    Още 190 и съм готов,без харита;);)

Last edited: Oct 1, 2017
    DILQNADELI likes this.
  13. gradinar4eto

gradinar4eto Стажант

Колко СТ използва?

14. Пума~`

Пума~` Ветеран

за какво и е СТ ?
    лично аз използвам само, като увеличавам растението, след това нямам полза да си я хабя. Ако имаш изядено ЯМЧ, няма как да не събереш растението в рамките на дните който са дали за събитието. :)
    По скоро изскачащите се събират по-трудно.

eva-mina likes this.
  15. gradinar4eto

gradinar4eto Стажант

Точно за изскачащите питам, за растението е ясно, че се прави и без тор.

16. Пума~`

Пума~` Ветеран

определено Хари Кравейчето помага много. Лично аз имам 20 и постоянно ги ползвам, дава голям резултат. :)

17. gradinar4eto

gradinar4eto Стажант

Добре бе, пич, що не четеш преди да се месиш?
    Ясно пише "без харита"

18. Пума~`

Пума~` Ветеран

по принцип купите трябва да са на макс в дървото на мъдростта и в куестите. Мисля, че и това беше фактор. Също така ако си прочел по-горе да имаш облагородяване на някое растение като например карфиол. :)

19. gradinar4eto

gradinar4eto Стажант

И моите купи са на макс, а облагородените растения обикновено се ползват със СТ, за това питах за нея. Питах конкретен човек, конкретно нещо.

20. Пума~`

Пума~` Ветеран

Няма проблем, аз просто исках да помогна с това което знам. Съжалявам ако си се обидил. :)

milena7004 likes this.