Дискусия : "Търговец с размах"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от KAtanasova на 27.9.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. eva-mina

eva-mina Кандидат за признание

Току-що всичко се бъгна >:(,УФцата пак кърти :mad:

А, този път бързо го издупчи xD

Пума~`, -dd76- и pepa551 харесват това.
  2. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Отидоха си едночасовите купончета на тези , които ги ползват сега. Трябва да направят клиповете да дават точки на киното,докато кърти овцата. С толкова къртене пачки щяхме да станем досега.:D:D:D

eva-mina, bubolina8, ..koni.. и 5 други харесват това.
  3. БашФермер

БашФермер Генерал

но снощи всичко си беше наред, нали? при мен вчера всичко беше както трябва, като приключих, и днес изненада.

4. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Ха така.... ми аз като не съм го завършила бъгнат ли да го продължавам ....!???

5. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

6. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

DILQNADELI харесва това.
  7. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Можеш да го завършиш спокойно. После последната задача се рестартира, но чак след като е приключен веднъж.

BUTTERFLAYS харесва това.
  8. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Xа-ха-хах , аз този път я бързам бавно и още за първата задача не съм помислилxD. Първият ден на събитието със стари авери си спретнахме една стабилна маса и пропуснах копането. На вторият ден вследствие от първият си спретнах един здрав махмурлук и пак пропуснах, така че днес ми е сефтето с куесттаxD, ама напредвам де - има времеxDxDxD.

eva-mina харесва това.
  9. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Аз не съм го завършила, но така ми се искаше да се бъгне и да видя реда нареденxDxDxD, но няма такъв бъг:mad:.

eva-mina, mell, [[Fermerkaa]] и 3 други харесват това.
  10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Но явно не вече. Предадох успешно и все още отчита всичко нормално, т.е. седи си задачата изпълнена.
    Тя твоята се е получила "г*з глава затрива". Мнооого обичам махмурлука, ама ако е в чуждите тикви xD. Съболезнования, де. И успешно копане. Поне хващаш куеста с повече изскачащи, не като първите 24-30 ч.

eva-mina, elliss_bg и sabchooo харесват това.
  11. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

ша поживеем па ша видим тая работа мож и да стане...xD

xD ма ти си за отличен ... щом си намерил време за всичко...а така.

eva-mina, [[Fermerkaa]], DILQNADELI и още 1 човек харесват това.
  12. elliss_bg

elliss_bg Ветеран

Първите два дни изскачащите с Харита и без тях бяха малко, от вчера са поотпуснали кранчето :D

eva-mina харесва това.
  13. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

900 мрамор и 7200 растения.
    Даже уцелих исканото подобрение за вода и тор на карамфила.
    Вече няма да го облагородявам. Йей. Кеф.

eva-mina харесва това.
  14. dedoto

dedoto Адмирал

още съм наполовината падащите много слабо се пледставят към 50-60 на обиране и не врътнат ли кранчето повечко няма шанс да събера 1100 камъка т.е. да нареда редчето:cry:

eva-mina, .water. и bubolina8 харесват това.
  15. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Много се чудех дали да си кажа мнението, но то е все пак по темата и не се сдържах: как може на четвъртият ден на събитието да сте на половината, като се искат растения за от седем обирания максимум. Растението става за по-малко от пет часа и то полято само с вода , без никакви други екстри. Реално вчера почнах и преди 15 минути приключих с китките и събрах повече от половината изкачащи. Сега има много начини да продължа и да го завърша с успех. Дървета, рози, праз, карфиол, карамфили - все неща, които гарантират успех.
    P.S. KARAKONJO вече не те мисля, щом вече си облагородил карамфила , значи се вслушваш тук-таме дори и без да искаш да си го признаеш:D:D:D.

Последна редакция: 1.10.17
    sm0uk3r71 харесва това.
  16. .water.

.water. Обсебен

Защо да не може ако хората имат ангажименти и правят две обирания на ден нормално е да не могат да смогнат още.Аз примерно имах ангажименти петък обрах само два пъти четвъртък разсях късно вечерта довечера имам гости не знам дали изобщо ще мога да вляза трябват ми още 1100 китки и 900 мрамор .Всеки гледа от собствената си камбанария какво има за чудене не всеки има толкова свободно време .

eva-mina, Agrafix, -dd76- и 6 други харесват това.
  17. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Става дума за наполовина от нужните мраморни парчета, а не за растението на събитието. Не всички сме с Хари-та все пак. :) Кранчето за мраморните парчета е отпуснато, но само за растения май. По мои наблюдения при дърветата резултатът е слаб.

gradinar4eto, Agrafix и .water. харесват това.
  18. sm0uk3r71.

sm0uk3r71. Подрастващ автор

и аз тъй мъ :cry:по един път на ден бера и без чатни, че май мрамора ще ми стигне, за китките де:music:
    :eek:хахах...............ам сей китки

eva-mina харесва това.
  19. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Най-мразим да ми се изпляска някой чел-недочел, разбрал-недоразбрал, ей така просто за хейта...Сега ще обясня какво съм казал специално за напушените... "Кранчето за мраморните парчета е отпуснато, но само за растения май. По мои наблюдения при дърветата резултатът е слаб" означава, че имам наблюдения И ПРИ дърветата, а не че съм засадил три полета с дървета. И го споделих във форума, не за да ми се плесне някой "хахаха" напушен, а за да го имат предвид фермерите без Хари-та.

eva-mina, gradinar4eto, Agrafix и още 1 човек харесват това.
  20. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Да се появявам или да ходя да почивам?

eva-mina, SmetAnka и sabchooo харесват това.