Дискусия : "Търговец с размах"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by KAtanasova, Sep 27, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Само, че аз нямам реда за моментното,за сметка на него пък имам цъкалките по 5-6пъти повтарящи се за него затова и мрънках преди време него да пуснат за продан,но явно няма да стане.:cry::cry::cry:Колкото до секвойте имам само 3 дори и неги слагам няма смисъл от тях

2. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Съгласна съм с теб, трябва да го пуснат, много хора култивираха растение, а не могат да се възползват от него пълноценно, за съжаление:mad:.
    Казват, че без редчето стават за 3-4 часа и това е нещо, 40-45 изкачащи за 3-4 часа, кой ги даваxD.

3. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Да така е но и на обикновенни дървета резултата е същият ,както вчера писах почти 520 бройки от трите полета с 39 харита съм и съм доволна за сега те са ми преоритет на ПИТ че без тях съм много зян.Колкото до реда ДА трябва да се пусни за продан .

4. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Защото не можеш да ги селектираш. Моля следващия път да задаваш въпроса в нова тема, след като няма общо с тази :)

5. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз вече расях и се мъча с маракуята. Ако събера до довечера добре. Ако не - почвам да предавам. Някакви си 75000 монети не са кой знае какво. Къде с тях там и без тях.

eva-mina likes this.
  6. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Хм, странно... И от трите полета ми изскочиха двойно повече парчета мрамор, сравнени с тези по обяд. Явно някой, някъде не спи и е анализирал, че коефициента на изскачане трябва да се повиши, за да се изпълни задачата и без харита.

Agrafix and .water. like this.
  7. Пума~`

Пума~` Ветеран

Аз вече почти събрах растението, имам още едно обиране, а с изскачащите за сега съм с 1100 броя. :)

eva-mina likes this.
  8. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Що се мъчиш с маракуята-растението на събитието не може да се сее на Баха-досега да беше напрайл бройките двойно и щеши да продадеш малко на пазара.Не си спомням точно кой ти беше казал-ама ти си имаш собствена политика и не чуеш никого xDойлала.Сега вади майнатите пенита изпод дюшеците и юрош на пазаро-ама ако искаш де......xDи не се притеснявай все пак има още много време до вторник.

9. -dd76-

-dd76- Редовен

[​IMG] И това доживях-да стигна 112 ниво и да разбера,че официално вече съм ''Глупак''xDxDxDxD.А иначе наистина са поотпуснали кранчето на изскачащите-почти 1000 ги направих

10. milkoga1

milkoga1 Господар

Ти виж само кви наименования са сложили на нива:121,142,144,152,156,181....xD

-dd76- likes this.
  11. -dd76-

-dd76- Редовен

Сякаш предпочитам да съм''Глупак'' пред това да съм''Резбар на тор''xDxDxDo_O

pepa551, [[Fermerkaa]] and milkoga1 like this.
  12. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Предпочиташ, ама не -
    щеш не щеш, ще порастеш
    и ще станеш на "девойче"
    (к'вото и да е на дойче) :p

milkoga1 and -dd76- like this.
  13. -dd76-

-dd76- Редовен

Малееее-какво девойче ще съм-с мустациxDxDxDxD:music:

14. sco

sco Велик майстор

То аслъ само глупаци останахме в тази игра.

-helixme4o-, -dd76- and -niksan- like this.
  15. mimenceto1978

mimenceto1978 Подрастващ автор

Извинявам се, но какъв е тоя моментен ред, аз го нямам?

16. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Помощ, пратете ми техникаxD.
    Събрах растението, бях на 2 полета, сега остава да посъбера изкачащите.

Това е редче с кестенови животинки--сърна, таралеж, паяк и един фермер да ги управляваxD, от евент мисля, че беше.

17. БашФермер

БашФермер Генерал

Събитието нещо се бъгна. Снощи го изиграх и всички места за предаване (плюсовете на ръкавите) бяха сиви и не позволяваше да се предава повече, а сега ми показва, че последната задача не е изпълнена и последната зелена зона не е запълнена, показва че е празна.

а реда съм го активирал преди 9ч близо, кво се случва?

18. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Ще попитам, но дали преди понеделник ще го проверят не мога да кажа.

19. misugi24

misugi24 Подрастващ автор

то и при мен е така

20. goldgate

goldgate Стажант

И при мен е същото. Редът още снощи го взех и активирах, а днес показва, че последната част, с която се взима реда не е зелена (запълнена).