Дискусия : "Търговец с размах"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от KAtanasova на 27.9.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Само, че аз нямам реда за моментното,за сметка на него пък имам цъкалките по 5-6пъти повтарящи се за него затова и мрънках преди време него да пуснат за продан,но явно няма да стане.:cry::cry::cry:Колкото до секвойте имам само 3 дори и неги слагам няма смисъл от тях

2. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Съгласна съм с теб, трябва да го пуснат, много хора култивираха растение, а не могат да се възползват от него пълноценно, за съжаление:mad:.
    Казват, че без редчето стават за 3-4 часа и това е нещо, 40-45 изкачащи за 3-4 часа, кой ги даваxD.

3. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Да така е но и на обикновенни дървета резултата е същият ,както вчера писах почти 520 бройки от трите полета с 39 харита съм и съм доволна за сега те са ми преоритет на ПИТ че без тях съм много зян.Колкото до реда ДА трябва да се пусни за продан .

4. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Защото не можеш да ги селектираш. Моля следващия път да задаваш въпроса в нова тема, след като няма общо с тази :)

5. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз вече расях и се мъча с маракуята. Ако събера до довечера добре. Ако не - почвам да предавам. Някакви си 75000 монети не са кой знае какво. Къде с тях там и без тях.

eva-mina харесва това.
  6. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Хм, странно... И от трите полета ми изскочиха двойно повече парчета мрамор, сравнени с тези по обяд. Явно някой, някъде не спи и е анализирал, че коефициента на изскачане трябва да се повиши, за да се изпълни задачата и без харита.

Agrafix и .water. харесват това.
  7. Пума~`

Пума~` Ветеран

Аз вече почти събрах растението, имам още едно обиране, а с изскачащите за сега съм с 1100 броя. :)

eva-mina харесва това.
  8. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Що се мъчиш с маракуята-растението на събитието не може да се сее на Баха-досега да беше напрайл бройките двойно и щеши да продадеш малко на пазара.Не си спомням точно кой ти беше казал-ама ти си имаш собствена политика и не чуеш никого xDойлала.Сега вади майнатите пенита изпод дюшеците и юрош на пазаро-ама ако искаш де......xDи не се притеснявай все пак има още много време до вторник.

9. -dd76-

-dd76- Редовен

[​IMG] И това доживях-да стигна 112 ниво и да разбера,че официално вече съм ''Глупак''xDxDxDxD.А иначе наистина са поотпуснали кранчето на изскачащите-почти 1000 ги направих

kismit, pepa551, .water. и 4 други харесват това.
  10. milkoga1

milkoga1 Господар

Ти виж само кви наименования са сложили на нива:121,142,144,152,156,181....xD

-dd76- харесва това.
  11. -dd76-

-dd76- Редовен

Сякаш предпочитам да съм''Глупак'' пред това да съм''Резбар на тор''xDxDxDo_O

pepa551, [[Fermerkaa]] и milkoga1 харесват това.
  12. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Предпочиташ, ама не -
    щеш не щеш, ще порастеш
    и ще станеш на "девойче"
    (к'вото и да е на дойче) :p

milkoga1 и -dd76- харесват това.
  13. -dd76-

-dd76- Редовен

Малееее-какво девойче ще съм-с мустациxDxDxDxD:music:

14. sco

sco Майстор

То аслъ само глупаци останахме в тази игра.

-helixme4o-, -dd76- и -niksan- харесват това.
  15. mimenceto1978

mimenceto1978 Подрастващ автор

Извинявам се, но какъв е тоя моментен ред, аз го нямам?

16. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Помощ, пратете ми техникаxD.
    Събрах растението, бях на 2 полета, сега остава да посъбера изкачащите.

Това е редче с кестенови животинки--сърна, таралеж, паяк и един фермер да ги управляваxD, от евент мисля, че беше.

17. БашФермер

БашФермер Генерал

Събитието нещо се бъгна. Снощи го изиграх и всички места за предаване (плюсовете на ръкавите) бяха сиви и не позволяваше да се предава повече, а сега ми показва, че последната задача не е изпълнена и последната зелена зона не е запълнена, показва че е празна.

а реда съм го активирал преди 9ч близо, кво се случва?

18. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Ще попитам, но дали преди понеделник ще го проверят не мога да кажа.

19. misugi24

misugi24 Подрастващ автор

то и при мен е така

20. goldgate

goldgate Стажант

И при мен е същото. Редът още снощи го взех и активирах, а днес показва, че последната част, с която се взима реда не е зелена (запълнена).