Дискусия : "Търговец с размах"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от KAtanasova на 27.9.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не ми трябват :p.

2. staneli

staneli Старши болярин

И аз така, всичко предавам, всичко взимам, макар че банани бол, пенита бол /никога не са излишни де/, ама игра да се играе.....xD.

..koni.., [[Fermerkaa]] и eva-mina харесват това.
  3. -niksan-

-niksan- Обсебен

От медна детелина ,от три полета без харита 196,време има не се притеснявам

-mairon, [[Fermerkaa]], .water. и 2 други харесват това.
  4. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

И какво - ще се губи билета за колелото заради изпозлването на 1 феникс за редичката.
    Ако ми се падне пак от колеото може и д аопълня. Засега няма.
    А за играта - чатни позлвам, ама техника не. А и това с апо 6 хиляди бройки от всяко нещо. Дори и да ги имам, няма да ги дам за куеста. И ванилията и канелата си ми трябват за по-важни неща.

5. arseniq1

arseniq1 Обитател

Извинявам се много аз пак да попитам чета ви и се чудя как може изкачащи да имате в 14ч преди да е почнал евент...Аз ли съм тъпа и не мога да си направя сметката или вие лъже яката....И друго...аз съм на 82 ниво с три полета нямам хризантеми нямам и секви....искам да ви попитам защото до сега не съм спряла да зареждам и бера и имам 212 мрамора...можели някой да ми каже как да ги направя 2200 за още 5 ако някои има идя моля да сподели иначе всички за мен лъжете....:Dне ви разбирам как може преди евент да имате мрамори....Да се повторя...Извинявайте за нормалния ми то...:D

6. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Най вероятно часовника ти от форума не е регулиран и показва грешен час

7. arseniq1

arseniq1 Обитател

А не не не моя часовник си е много в час хайде да не се обиждаме на часовници....Работата е как се събира този мрамор и съм си сверила часовника...Писала съм вчера в един час и в момента ми показва същия час така че Моля не номера с часовника...:D:sleepy::p

8. milkoga1

milkoga1 Господар

я виж в настройките на профила си какво часово време е отбелязано?

9. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Когато четеш форума без да си се логнал/а в него и като си логнат/а има разлика във времето точно два часа.
    Че вероятно това те обърква.
    ;):)

10. arseniq1

arseniq1 Обитател

Добре оправих го този час...разгеле сега по другата тема с мрамора нали сме строители идея как се гради...бързо ...мрамор и предварително да ви кажа нямам супер тор...:D:Dсигурно има и такива като мен които нямат на идея как да получат толкова мрамор за 5 дни ....:p

11. Кобрелия

Имам предвид часовника, който е за
    форума. Иначе това, което твърдиш не е възможно, а думите ти към съфорумците са клевета.

12. arseniq1

arseniq1 Обитател

:D:D:DДобре де аз никои не съм клеветила разбрахме проблема е при мен...:);)

13. milkoga1

milkoga1 Господар

Дори и да си логнат ако тази настройка не ти е оправена,пак показва различен час на писанията.

arseniq1 харесва това.
  14. Кобрелия

Все още е самото начало на евента направи си нужните бройки от розата и после сей дългорастящи за падащи. Много играчи ползват червени рози по евентите и сеят, понеже дават доста точки за времето си, както и изкачащи. Можеш да сееш и дългорастящи, стига да си определиш времето - колко често да влизаш и да береш.

arseniq1 харесва това.
  15. arseniq1

arseniq1 Обитател

Благодаря Кобрелия...:inlove::)Утре ще споделя...

Кобрелия харесва това.
  16. Кобрелия

Аз лично засях на плодородни, но със супер тор. Ще опитам нова тактика тоя път...:D

arseniq1 харесва това.
  17. niko578

niko578 Подрастващ автор

Абе малко се отклонявам от темата ама винаги съм се чудил, защо последните селекции в разплодника са сиви?

18. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Каменната роза като бройка е готова. сега ми остават само изкачащите :D:D:D

eva-mina харесва това.
  19. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Възползвай се от моментното поникване и след час ще си готоваxDxDxD.
    Този път не махнах секвоите, направих малко бързо изкачащи и ми остават последнитъе 4 задачи, ще успея до края, вече съм сигурнаxD.
    УСПЕХ ФЕРМЕРИ!

pepa551, eva-mina и DILQNADELI харесват това.
  20. stafi

stafi Подрастващ автор

Този път изскачащите за приключване са ужасно огромно количество. Очаквам следващия път да са не 2200, а приблизително 20000. Така сигурно никой няма да играе.

eva-mina харесва това.