Дискусия : "Търговец с размах"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by KAtanasova, Sep 27, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не ми трябват :p.

2. staneli

staneli Старши болярин

И аз така, всичко предавам, всичко взимам, макар че банани бол, пенита бол /никога не са излишни де/, ама игра да се играе.....xD.

..koni.., [[Fermerkaa]] and eva-mina like this.
  3. -niksan-

-niksan- Обсебен

От медна детелина ,от три полета без харита 196,време има не се притеснявам

4. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

И какво - ще се губи билета за колелото заради изпозлването на 1 феникс за редичката.
    Ако ми се падне пак от колеото може и д аопълня. Засега няма.
    А за играта - чатни позлвам, ама техника не. А и това с апо 6 хиляди бройки от всяко нещо. Дори и да ги имам, няма да ги дам за куеста. И ванилията и канелата си ми трябват за по-важни неща.

5. arseniq1

arseniq1 Обитател

Извинявам се много аз пак да попитам чета ви и се чудя как може изкачащи да имате в 14ч преди да е почнал евент...Аз ли съм тъпа и не мога да си направя сметката или вие лъже яката....И друго...аз съм на 82 ниво с три полета нямам хризантеми нямам и секви....искам да ви попитам защото до сега не съм спряла да зареждам и бера и имам 212 мрамора...можели някой да ми каже как да ги направя 2200 за още 5 ако някои има идя моля да сподели иначе всички за мен лъжете....:Dне ви разбирам как може преди евент да имате мрамори....Да се повторя...Извинявайте за нормалния ми то...:D

6. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Най вероятно часовника ти от форума не е регулиран и показва грешен час

7. arseniq1

arseniq1 Обитател

А не не не моя часовник си е много в час хайде да не се обиждаме на часовници....Работата е как се събира този мрамор и съм си сверила часовника...Писала съм вчера в един час и в момента ми показва същия час така че Моля не номера с часовника...:D:sleepy::p

8. milkoga1

milkoga1 Господар

я виж в настройките на профила си какво часово време е отбелязано?

9. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Когато четеш форума без да си се логнал/а в него и като си логнат/а има разлика във времето точно два часа.
    Че вероятно това те обърква.
    ;):)

10. arseniq1

arseniq1 Обитател

Добре оправих го този час...разгеле сега по другата тема с мрамора нали сме строители идея как се гради...бързо ...мрамор и предварително да ви кажа нямам супер тор...:D:Dсигурно има и такива като мен които нямат на идея как да получат толкова мрамор за 5 дни ....:p

11. Кобрелия

Имам предвид часовника, който е за
    форума. Иначе това, което твърдиш не е възможно, а думите ти към съфорумците са клевета.

12. arseniq1

arseniq1 Обитател

:D:D:DДобре де аз никои не съм клеветила разбрахме проблема е при мен...:);)

13. milkoga1

milkoga1 Господар

Дори и да си логнат ако тази настройка не ти е оправена,пак показва различен час на писанията.

arseniq1 likes this.
  14. Кобрелия

Все още е самото начало на евента направи си нужните бройки от розата и после сей дългорастящи за падащи. Много играчи ползват червени рози по евентите и сеят, понеже дават доста точки за времето си, както и изкачащи. Можеш да сееш и дългорастящи, стига да си определиш времето - колко често да влизаш и да береш.

arseniq1 likes this.
  15. arseniq1

arseniq1 Обитател

Благодаря Кобрелия...:inlove::)Утре ще споделя...

Кобрелия likes this.
  16. Кобрелия

Аз лично засях на плодородни, но със супер тор. Ще опитам нова тактика тоя път...:D

arseniq1 likes this.
  17. niko578

niko578 Подрастващ автор

Абе малко се отклонявам от темата ама винаги съм се чудил, защо последните селекции в разплодника са сиви?

18. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Каменната роза като бройка е готова. сега ми остават само изкачащите :D:D:D

eva-mina likes this.
  19. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Възползвай се от моментното поникване и след час ще си готоваxDxDxD.
    Този път не махнах секвоите, направих малко бързо изкачащи и ми остават последнитъе 4 задачи, ще успея до края, вече съм сигурнаxD.
    УСПЕХ ФЕРМЕРИ!

pepa551, eva-mina and DILQNADELI like this.
  20. stafi

stafi Подрастващ автор

Този път изскачащите за приключване са ужасно огромно количество. Очаквам следващия път да са не 2200, а приблизително 20000. Така сигурно никой няма да играе.

eva-mina likes this.