Дискусия : "Търговец с размах"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от KAtanasova на 27.9.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз съм 94 ниво и също разчитам основно на небесните пенита. Много радко продавам ябълки или ако някой ми прати пролетен венец специално за продажба.
    Даже като не участвах в селекцията на слонове ме караха да ги продам, но предочетох да ги запазя за куеста със селекция.
    Не гледам, произжедам и бучкам за да го продавам и друг да му се радва.
    Дори храната за пингвини, дъждовници и други които не притежавам като обори не продавам, просто произвеждам е така по 1-2 бройки да ги увеличавам и да им се радвам. Като с тиквения мармалад - почти не го ползвам, но скоро ще чукна 100 буркана, ей така, драго ми е да ги гледам и да знам, че имам повече.

Последна редакция: 27.9.17
  2. ..koni..

..koni.. Редовен

Ще играя, но точките опит за 48-часово редче не ми допадат много
    ПП.малко редактирах, че да не се отплесне темата като мин.път

3. arseniq1

arseniq1 Обитател

xDxDxDxD Добре де то ако не продавам защо я играя тази игра...Добре,че е пазара понякога да ми мине времето иначе се чудя какво да правя....KARAKONJO на теб искрено ти се смея ако някога решиш да продаваш тиквен мармалад...ще станеш милионер.....:D:p

4. .water.

.water. Обсебен

Нивата сега се вдигат много лесно това ,че си 90 ниво не значи че фермата ти е богата на стока ,която може да продаваш ще ти кажа подхода да имаш сателитки да захранваш основната и да продаваш ама не всеки играе така.Не ми харесват честите евенти даващи само точки за бахама имам растенията и разбира се като много други и плодовете за това ще го цъкам евента.Да видим обаче утре първото обиране как ще е с мрамора,че да не напълня ръкавите и само до там да си остана:)

..koni.. харесва това.
  5. eva-mina

eva-mina Кандидат за признание

Ей, какви са тия 2200 изскачащи :mad: На трите ниви общо има около 600 малки поленца, по 3-4 каминяка от поленце на обиране ли ще изскачат, що ли? ;)

pepa551, .water., Пума~` и още 1 човек харесват това.
  6. The.Farm

The.Farm Болярин

Сигурно няма да мога да го взема няма да имам време.

Парички, ето тази нива ми вади най-добре, вчера бяха 180, днес са 185, само дърветата от нивата. Но аз не изпълнявам редовно куестове в читалището и не се тревожа, че са много... да си седят, не ми дреме. Когато ми потрябва СХ или купон знам, че няма да има проблем да си купя каквото ми е нужно. Сателитки имам, но досега не съм ги използвал през пазара. Селекции не продавам поради същата причина.

eva-mina и milkoga1 харесват това.
  7. dedoto

dedoto Адмирал

прекалено много изскачащи това означава че на ден трябва да падат минимум по 350бр при три влизания \ако успея на обед\ абе ще го почна пък после ще му мисля дали ще продължа според кранчето?

8. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Да сея култивирано растение и да събирам изкачащи на моментаxD.

Az2 харесва това.
  9. biberon4o25

biberon4o25 Активен автор

:eek: как ги правиш тия милиони за един ден :cry:

10. The.Farm

The.Farm Болярин

Ама това не е нищо, наистина... нищо специално не е моята ферма. Първо място в играта е играч с 22 милиарда, хехехее иди го гони! Пари който иска да си направи... да си развие 2-3 ферми или за колкото има време, да му съвпадат с основната на пазар и да си изпраща селектирани към основната и да продава, ето тогава ще има кеш наистина.

Фермерския експрес ми помогна да натрупам добро количество от последните дървета, но всичко е до време. Така заляха пазара с нови дървета. А и факта че почти всеки играч ги има им срина цената скоростно за 2-3 седмици.

П.п. Исках да насърча Малката Айс. Да и покажа, че настина лесно се правят пари в един момент, в играта. Но както казах, аз не се кахъря колко куеста имам в читалището и не ги изпълнявам често. Иначе имам сносни запаси за нивото си и времето, което отделям за играта, но пак не ще ги предам ударно в читалището!!!

eva-mina и munci1991 харесват това.
  11. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Стратегии различни ще градим
    и търговия (с размах) ще въртим
    Успешна ли ще бъде, или не?!
    ...но да се забавляваме поне!

И тъй - ръкава ляв напълвам го без страх.
    (пък дано БП се нещо посмили и
    с дръвчета новички реши да ме снабди!)
    В десния ще пъхна маракуя и (двоумя се) канела -
    кроки (дано) и СХ (евентуално...много бре!!) ще получа с маневрата умела,
    другото за мен не представлява интерес,
    пенитата (в този вид) ще ми докарат само стрес.
    После чинно ставам първо каменарче
    и мрамор ще добивам с комбайна за другарче!

pepa551, bubolina8, malkata_ice и 8 други харесват това.
  12. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

И аз продавам на пазара, събирам по 30-40 мил.но мунци ме научи на разхищениеxD, веднага ги давам за селекции от по-голям клас и правя експерименти, не винаги са това, което ми се иска, но почти ми връщат парите.
    Научи ме и как всеки ден да печеля от магазина, купувам растенията до ягода и веднага ги продавам, печалба всеки ден.

pepa551, eva-mina и munci1991 харесват това.
  13. milkoga1

milkoga1 Господар

Кат си почнал със съветите,кажи таквиз кат мене дето успяват да си изхарчат пенитата по бързо от колкото го изкарват,ко да праим?xDМа много бърже изчезват,чак са изумявам...

pepa551, [[Fermerkaa]], eva-mina и още 1 човек харесват това.
  14. munci1991

munci1991 Обитател

да бе да аз съм ти виновен xD xD xD

eva-mina харесва това.
  15. The.Farm

The.Farm Болярин

За теб една кирка и почвай да вадиш мрамор, че мавзолея на Лин Чи много гълта xD:p

eva-mina, munci1991 и milkoga1 харесват това.
  16. milkoga1

milkoga1 Господар

Да бе,не мога си пия ракииката ами ша копам,как ли пък не...;)Ма за всеки случай позасях това-онава,и да не забравя само утре армията Кравайчета,за по сигурно да сложа и са надявам мрамора да се събере.Ако не,ша ходя да търся де са изсипали мрамора от мавзолея(ама нашия),че бая беше,трудно го гътнаха...xD

MARV3000, eva-mina, The.Farm и още 1 човек харесват това.
  17. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Ти,ТИ и пак ти

munci1991 харесва това.
  18. arseniq1

arseniq1 Обитател

Аз да попитам не ми стана ясно на кое казвате Сателитки.Абе мили хора казвайте си ги тези неща на Български малко селски език....:D:D:D;)

bubolina8 харесва това.
  19. milkoga1

milkoga1 Господар

Сателитка или помощна ферма
    Тълковен речник на БП:Това е да имаш друга/и ферми,по възможност да са на същия пазар като твоя.Използваш ги само за правене на пари,купуваш с МП занаяти и си ги пращаш в основната ферма.Или пускаш на пазара купени или направени селекции,на много ниска цена и веднага си ги купуваш от основната ферма.

20. arseniq1

arseniq1 Обитател