Дискусия : "Търговец с размах"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by KAtanasova, Sep 27, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Вдигай купите тогава. :)
    При мен на 1 поле без харита лудото просо ми дава 165 мрамор с купи на макс.

2. Пума~`

Пума~` Ветеран

ами като не ми се дава толкова много продукция :D

arseniq1 likes this.
  3. arseniq1

arseniq1 Обитател

Ох и аз го взех пустия ред...няма да казвам колко зор ...обаче минах само с един път екстра тор....което за мен си е много защото не съм играла играта 4 г...и сега почвам от начало...Това ми беше най трудната задача от месец насам ако има подобни тотално ще ме откажат пак от играта...:D:pСигурно е смешно но за мен е трагедия да блъскаш 6 дни да вземеш един ред...Хубав ден от мен а да си кажа дърветата в бахама които ми даде са пълна трагедия.....

kristi_ok and kristina.a like this.
  4. ми то и това ще спомогне за отказването май-напоследък дърветата и оборите са гола вода.втори евент вече след яко опане и ресурси не успявам,те искат само да гушат мангизи,а къде отиде кефа от играта.

kristi_ok, arseniq1 and kristina.a like this.
  5. Пума~`

Пума~` Ветеран

при мен от стръкчетата се паднаха смирна, мангарово дърво ххл (вече за втори път), акация, нолина ххл (за 4-ти път), акация и шоколадова лоза ххл. :)

arseniq1 likes this.
  6. koteto9

koteto9 Анализатор

помощ моля за мрамор не ми достига ид4343190благодаря

arseniq1 likes this.
  7. arseniq1

arseniq1 Обитател

при мен дърво кашу ХХЛ 3 смирена кактусов плодХХЛ бананова палмаХХЛ ама как не им се радвам на тия дървета ама грам...аз ли не му разбирам или...:D:Dнай мн се радвам на шоколадовата лоза...може и обикновена..даже:D:pа обора камиларник оранжев тоя ама хич не го обичам....сега и да не искам трябва да правя камили ами храната....

8. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Този път играх с минимално количество СТ, няколко броя ЯМЧ, щолен и Самата невинност, без Хари-та, разчитайки само на купите, ей така, да видя как се справя средностатистически фермер. Според мен, на ръба е цялото упражнение. Взех реда, направих някои грешки, натрупах опит, но като изключим всичко това на финала в мен остава една неудовлетвореност от вложените усилия и получения резултат.

Agrafix and arseniq1 like this.
  9. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Относно това,какви полета съм ползвал за карамфила. Един път само ползвах малки полета и резултата от изскачащи с нищо почти не се различаваше от този при започването на събитието,когато бе на големи полета.Плюс 2-3 бр. на поле.За това и реших,ако ще ръся СТ да е на големи полета,а не на малки.И може би сбърках,може би е трябвало да продължа,защото вчера опитах на едно поле/с големи и средни полета само/ от каменната роза и тя даде 39 броя бетон.Вече писах,че същата тази роза на малки полета ми даваше по-18-20 мрамора от поле с малки полета.Разликата е очевадна!И въпреки това смятам,че грешката е моя,просто трябваше да опитам с по-къси растения,които вчера ме изненадаха доста приятно и ми спестиха около150-200 СТ. .Има време да ударя един карамфил за проба на малки полета/СЕГА/,но не ми се дават още 600 СТ за експеримент.Като за последно обиране заложих на сигурно.Две полета с карамфил и едно с гъбки.xD"Дореми някъде бе писала,че са много дашни на изскачащи.Да опитам.

п.п.Направих опит с царевицата на малки и големи полета./по три засявания/. Един до два бр. в плюс даваха големите полета.
    п.п.2 Благодаря на хората ,които се включиха в това "търсене" на мрамор ! След 2ч. и 20 мин. приключвам.

arseniq1 likes this.
  10. pepa_iveta1980

pepa_iveta1980 Стажант

Моля за помощ! Трябват ми още 366 бр. мрамор

11. -nani2003-

-nani2003- Младши експерт

220 бр. мрамор до края--мираж
    Имам култивирано, но нямам ред, а и СТ липсва, надявах се, че ще успея, но уви, почти до края съм, но няма ред:mad:.
    Здраве да е, успех.

12. Mermaid

Mermaid Обитател

Само за съпоставяне на резултати ще кажа ,че с купи на макс ,без харита от основно поле с лудо просо имах третия ден 115 мрамора ,което няма как да бъде критерии за други ферми ,защото сходни нива с едно и също растение дават различни резултати .Началото от близо два дни беше трагично за количеството мрамор,поне при мен,изведнъж нещата се промениха и се справих с две посявки на денонощие просо ,карамфил и червена роза, карфиол само на вода .
    А Пума има 125 броя ,фермерка 165 броя,ама никак,никак не се връзват нещата с мраморите и въобще с всички изкачащи .
    Всички се лутаме да търсим някакви общи критерии, но просто няма такива :)

13. marti200

marti200 Стажант

И аз да се включа за помощ. Няма да ми стигнат около 100 броя. Благодаря предварително.

14. arseniq1

arseniq1 Обитател

помъчих се да изпратя на тези които искат мрамор ама не ми даде....това е малко тъпо..да искаш да помогнеш а да неможешшш>:(:eek:8)спомянх си че имаше лимит ама мислих че е 20 а то явно се оказа 7...

15. -niksan-

-niksan- Обсебен

От медна детелина която с продуктите от алхимика ,небесния ред за цветя и тор,свалих растежа под 12 часа,изкочиха 445 камъка сравнение с първия ден когато започнах играта даде 150 камъка повече.
    Отпуснали са кранчето днеска;):):)

16. Пума~`

Пума~` Ветеран

7 подаръка можеш да изпратиш на съседите, иначе общо можеш да получаваш по 20 на ден и след това изписва, че си обсипан с подаръци. :)

arseniq1 likes this.
  17. nik76112

nik76112 Напреднал

Който иска да помага след позволените 7 подаръка МОЖЕ, но само срещу 1 лг за бр.
    До днес се мъчих да завърша без бързо, но не успях, наложи се да направя набързо 300 бр, реда е подреден

arseniq1 likes this.
  18. daniandd

daniandd Кандидат за признание

на горската поляна с просо 15 мрамора само с вода без харита

19. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Мен ми трябват 355 - няма да го бъде. Най ме е яд че имам растението. А още по ме е яд че предадох тея 6000 броя канела, маракуя и грозде.:mad:

20. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Здравейте! Хеее, нищо не се е променило в играта през последните 4-5 месеца. Рекох си: "нямаше ме известно време, нещо ще се е бъгнало и ще намеря щастливи потребители на весела игра" :D

Включих се в евента в последните 48 часа. Нямах приемуществото на засято свястно растение /оставила съм ситуацията на пшеница!/, не се възползвах от супер тор /просто, защото я нямам в такива количества/ и приключвам евента със завършена 11 задача. Близо 1200 мрамора за две денонощия с много малко подаръци за мен е напълно изпълним евент. Даже и без екстри.

РР. Много благодаря на тези, които въпреки отсъствието ми са се сещали за мен. ;)