Дискусия : "Търговец с размах"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от KAtanasova на 27.9.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Вдигай купите тогава. :)
    При мен на 1 поле без харита лудото просо ми дава 165 мрамор с купи на макс.

2. Пума~`

Пума~` Ветеран

ами като не ми се дава толкова много продукция :D

arseniq1 харесва това.
  3. arseniq1

arseniq1 Обитател

Ох и аз го взех пустия ред...няма да казвам колко зор ...обаче минах само с един път екстра тор....което за мен си е много защото не съм играла играта 4 г...и сега почвам от начало...Това ми беше най трудната задача от месец насам ако има подобни тотално ще ме откажат пак от играта...:D:pСигурно е смешно но за мен е трагедия да блъскаш 6 дни да вземеш един ред...Хубав ден от мен а да си кажа дърветата в бахама които ми даде са пълна трагедия.....

kristi_ok и kristina.a харесват това.
  4. ми то и това ще спомогне за отказването май-напоследък дърветата и оборите са гола вода.втори евент вече след яко опане и ресурси не успявам,те искат само да гушат мангизи,а къде отиде кефа от играта.

kristi_ok, arseniq1 и kristina.a харесват това.
  5. Пума~`

Пума~` Ветеран

при мен от стръкчетата се паднаха смирна, мангарово дърво ххл (вече за втори път), акация, нолина ххл (за 4-ти път), акация и шоколадова лоза ххл. :)

arseniq1 харесва това.
  6. koteto9

koteto9 Старейшина

помощ моля за мрамор не ми достига ид4343190благодаря

arseniq1 харесва това.
  7. arseniq1

arseniq1 Обитател

при мен дърво кашу ХХЛ 3 смирена кактусов плодХХЛ бананова палмаХХЛ ама как не им се радвам на тия дървета ама грам...аз ли не му разбирам или...:D:Dнай мн се радвам на шоколадовата лоза...може и обикновена..даже:D:pа обора камиларник оранжев тоя ама хич не го обичам....сега и да не искам трябва да правя камили ами храната....

8. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Този път играх с минимално количество СТ, няколко броя ЯМЧ, щолен и Самата невинност, без Хари-та, разчитайки само на купите, ей така, да видя как се справя средностатистически фермер. Според мен, на ръба е цялото упражнение. Взех реда, направих някои грешки, натрупах опит, но като изключим всичко това на финала в мен остава една неудовлетвореност от вложените усилия и получения резултат.

Agrafix и arseniq1 харесват това.
  9. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Относно това,какви полета съм ползвал за карамфила. Един път само ползвах малки полета и резултата от изскачащи с нищо почти не се различаваше от този при започването на събитието,когато бе на големи полета.Плюс 2-3 бр. на поле.За това и реших,ако ще ръся СТ да е на големи полета,а не на малки.И може би сбърках,може би е трябвало да продължа,защото вчера опитах на едно поле/с големи и средни полета само/ от каменната роза и тя даде 39 броя бетон.Вече писах,че същата тази роза на малки полета ми даваше по-18-20 мрамора от поле с малки полета.Разликата е очевадна!И въпреки това смятам,че грешката е моя,просто трябваше да опитам с по-къси растения,които вчера ме изненадаха доста приятно и ми спестиха около150-200 СТ. .Има време да ударя един карамфил за проба на малки полета/СЕГА/,но не ми се дават още 600 СТ за експеримент.Като за последно обиране заложих на сигурно.Две полета с карамфил и едно с гъбки.xD"Дореми някъде бе писала,че са много дашни на изскачащи.Да опитам.

п.п.Направих опит с царевицата на малки и големи полета./по три засявания/. Един до два бр. в плюс даваха големите полета.
    п.п.2 Благодаря на хората ,които се включиха в това "търсене" на мрамор ! След 2ч. и 20 мин. приключвам.

arseniq1 харесва това.
  10. pepa_iveta1980

pepa_iveta1980 Стажант

Моля за помощ! Трябват ми още 366 бр. мрамор

11. -nani2003-

-nani2003- Младши експерт

220 бр. мрамор до края--мираж
    Имам култивирано, но нямам ред, а и СТ липсва, надявах се, че ще успея, но уви, почти до края съм, но няма ред:mad:.
    Здраве да е, успех.

12. Mermaid

Mermaid Обитател

Само за съпоставяне на резултати ще кажа ,че с купи на макс ,без харита от основно поле с лудо просо имах третия ден 115 мрамора ,което няма как да бъде критерии за други ферми ,защото сходни нива с едно и също растение дават различни резултати .Началото от близо два дни беше трагично за количеството мрамор,поне при мен,изведнъж нещата се промениха и се справих с две посявки на денонощие просо ,карамфил и червена роза, карфиол само на вода .
    А Пума има 125 броя ,фермерка 165 броя,ама никак,никак не се връзват нещата с мраморите и въобще с всички изкачащи .
    Всички се лутаме да търсим някакви общи критерии, но просто няма такива :)

13. marti200

marti200 Стажант

И аз да се включа за помощ. Няма да ми стигнат около 100 броя. Благодаря предварително.

14. arseniq1

arseniq1 Обитател

помъчих се да изпратя на тези които искат мрамор ама не ми даде....това е малко тъпо..да искаш да помогнеш а да неможешшш>:(:eek:8)спомянх си че имаше лимит ама мислих че е 20 а то явно се оказа 7...

15. -niksan-

-niksan- Обсебен

От медна детелина която с продуктите от алхимика ,небесния ред за цветя и тор,свалих растежа под 12 часа,изкочиха 445 камъка сравнение с първия ден когато започнах играта даде 150 камъка повече.
    Отпуснали са кранчето днеска;):):)

16. Пума~`

Пума~` Ветеран

7 подаръка можеш да изпратиш на съседите, иначе общо можеш да получаваш по 20 на ден и след това изписва, че си обсипан с подаръци. :)

arseniq1 харесва това.
  17. nik76112

nik76112 Напреднал

Който иска да помага след позволените 7 подаръка МОЖЕ, но само срещу 1 лг за бр.
    До днес се мъчих да завърша без бързо, но не успях, наложи се да направя набързо 300 бр, реда е подреден

arseniq1 харесва това.
  18. daniandd

daniandd Кандидат за признание

на горската поляна с просо 15 мрамора само с вода без харита

19. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Мен ми трябват 355 - няма да го бъде. Най ме е яд че имам растението. А още по ме е яд че предадох тея 6000 броя канела, маракуя и грозде.:mad:

20. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Здравейте! Хеее, нищо не се е променило в играта през последните 4-5 месеца. Рекох си: "нямаше ме известно време, нещо ще се е бъгнало и ще намеря щастливи потребители на весела игра" :D

Включих се в евента в последните 48 часа. Нямах приемуществото на засято свястно растение /оставила съм ситуацията на пшеница!/, не се възползвах от супер тор /просто, защото я нямам в такива количества/ и приключвам евента със завършена 11 задача. Близо 1200 мрамора за две денонощия с много малко подаръци за мен е напълно изпълним евент. Даже и без екстри.

РР. Много благодаря на тези, които въпреки отсъствието ми са се сещали за мен. ;)